- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlini
tag
Doogee X5 Max Pro telefonhoz „vezeték nélküli frissítés” érkezett.
Azóta régebbi ROM visszarakása után sincs mobilinternet.Bővebben: A „vezeték nélküli frissítés” felment a telefonra, nyomtam factory reset-et, feltelepítettem 100+ programot, minden szép és jó. Egészen addig amíg wifi-n lógott a készülék. Mobilinternetre nem megy fel.
Ekkor felraktam Flashtool-al (v5.1620) - rendszergazdai jogokkal futtatva – Frimware Upgrade módban a fórumba írók által (eddig) legstabilabbnak tartott 08/10/2016 ROM-ot.
Factory reset, közben nem volt bent egy SIM, micro SD kártya sem.Dominó SIM, majd Telenor feltöltős SIM-et belerakva sincs mobilinternet.
Új APN-ek beírása a szolgáltatók oldaláról, átváltás rájuk, sem segít.
Dominó kártyát átfaragtam Nano-ra, a SIM2 helyre, így sincs mobilinternet (SIM1 micro, SIM2 Nano, mindkettőben ment a 4G.)Egyenleg infó (*102# és *111#) lekérdezhetőek. A Dominó kártyával beszéltem ügyfélszolgálattal (más ügyben), 3G-s internet megy rajtra. Telenor feltöltős kártyát SIM-es tabletbe átrakva 4G internet süvít.
A My Telenor applikációban üres a helye a még lenetezhető MB kiírásnak.Orvosolható ez még valahogy, vagy így járás?
(Apróról vettem, 3. v. 4. tulajdonosa vagyok a telefonnak, így Kínába visszaküldés feltételezem nem nagyon játszik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest