- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlini
tag
Doogee X5 Max Pro telefonhoz „vezeték nélküli frissítés” érkezett.
Azóta régebbi ROM visszarakása után sincs mobilinternet.Bővebben: A „vezeték nélküli frissítés” felment a telefonra, nyomtam factory reset-et, feltelepítettem 100+ programot, minden szép és jó. Egészen addig amíg wifi-n lógott a készülék. Mobilinternetre nem megy fel.
Ekkor felraktam Flashtool-al (v5.1620) - rendszergazdai jogokkal futtatva – Frimware Upgrade módban a fórumba írók által (eddig) legstabilabbnak tartott 08/10/2016 ROM-ot.
Factory reset, közben nem volt bent egy SIM, micro SD kártya sem.Dominó SIM, majd Telenor feltöltős SIM-et belerakva sincs mobilinternet.
Új APN-ek beírása a szolgáltatók oldaláról, átváltás rájuk, sem segít.
Dominó kártyát átfaragtam Nano-ra, a SIM2 helyre, így sincs mobilinternet (SIM1 micro, SIM2 Nano, mindkettőben ment a 4G.)Egyenleg infó (*102# és *111#) lekérdezhetőek. A Dominó kártyával beszéltem ügyfélszolgálattal (más ügyben), 3G-s internet megy rajtra. Telenor feltöltős kártyát SIM-es tabletbe átrakva 4G internet süvít.
A My Telenor applikációban üres a helye a még lenetezhető MB kiírásnak.Orvosolható ez még valahogy, vagy így járás?
(Apróról vettem, 3. v. 4. tulajdonosa vagyok a telefonnak, így Kínába visszaküldés feltételezem nem nagyon játszik.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest