-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
drewcsalad #338 üzenetére
Jaaaaa, kérem, elég régóta CUSTOM recovery-ről (cwm, twrp, mittudomén) beszélünk, a gyárival (3e) nem fog menni...
Először is az kellene, de ezen már nem túl voltunk egyszer?Én nem tudok olyanról, hogy KÉT belső meghajtó lenne egy telón.
A két felcsatolt meghajtóból az egyik a belső tár a másik pedig a bedugott SD kártya. Ha neked nincs most benne kártya, akkor csak egy meghajtót fog látni.
Korábban sem volt ez máshogy, hacsak nem volt a belső SD még partícionálva és volt rajta extended partíció, de akkor végképp nem lehetett 26,6 GB-os belső SD.
Na majd valaki okosabb megmondja, én nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest