- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ego2121
csendes tag
segitséget kérek! ÜDV MINDENKINEK!
Van egy Jiayu S3 telefonom.Flesheltem, végig mentr rendesen, a pipa a végén meg is jelent,de nem indult újra.Igaz elég alacsony is volt az akku színt.Még egyszer fleshelni akartam,de a fleshelés sem indult újra.Most az lehet,hogy az akkú lemerült azért nem indul újra? Habár a fleshelést akku nélkül is menni kellene, vagy egyébb baj van?? Esetleg a PLEROALDER sérült??Javithato??.Elvileg flesheléssel nem lehet elrontani,mivel annyiszor fleshelhetem ahányszor akarom,vagy rasszul tudom?? Szerezek új akkut és probáljam újra??A telefonon kivül lehet akkut tölteni?? Vagy kinából rendeljek egy külsö akku töltöt?? Hát ehez kérek segitséget ,természetessen nem ingyen! Még túl új ahoz hogy megnézzem hogy hányszor patog a Dunán egy nagy dobás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest