Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
csl1982
tag
Próbáltam körültekintően nekiállni, de valamit elnéztem, amikor jött a bootloop, ezután jött az újabb figyelmetlenség (Format), és ezután nem volt IMEI.
A *#06* mindkét simre "Invalid"-ot mutatott, miután az ötletet adtátok, ezután beállítottam.
Csak a tárcsázóban néztem, azt nem tudom, hogy máshol adott volna-e olvasható értéket, vagy ez az Invalid lényegében null/beállítatlan érték.Ja, a kérdésre a válasz, igen, teljes visszaállítás volt, illetve nem volt meg a user/cache partíció, de azt behúztam egy másik romból (az úgyis lényegében üres - a méretéből is gondolom)
Az egésznek csak a partíciók átméretezése miatt álltam neki, azzal is küzdöttem egy ideig, de az is sikerült, és még a rom is frissebb a telefonon
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest