-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
csl1982
tag
válasz
Blue Eagle #1440 üzenetére
A Droidtools-os mentéssel kezdtem, úgyhogy jónak kell lennie, addig nem írtam semmit felül, amíg rendben nem mentek fel a driverek, és nem volt meg a mentés.
Köszi a leírást, ha lesz időm, este kipróbálom! -
csl1982
tag
válasz
Blue Eagle #1436 üzenetére
nvram.bin file-om megvan a mentésből, egy gyors kereséssel egy "SN write tool" nevű eszközt találtam több helyen. Tudnátok adni egy linket egy kipróbált módszerhez?
Vagy csak letöltöm, beválasztom az nvram-ot, és mehet? Driverek már fent vannak.A protect_f/s file-ok is megvannak: nodl_protect_f/s.ext4, azokat is ezzel az eszközzel tudom visszatölteni?
Köszi,
CsL -
csl1982
tag
Próbáltam körültekintően nekiállni, de valamit elnéztem, amikor jött a bootloop, ezután jött az újabb figyelmetlenség (Format), és ezután nem volt IMEI.
A *#06* mindkét simre "Invalid"-ot mutatott, miután az ötletet adtátok, ezután beállítottam.
Csak a tárcsázóban néztem, azt nem tudom, hogy máshol adott volna-e olvasható értéket, vagy ez az Invalid lényegében null/beállítatlan érték.Ja, a kérdésre a válasz, igen, teljes visszaállítás volt, illetve nem volt meg a user/cache partíció, de azt behúztam egy másik romból (az úgyis lényegében üres - a méretéből is gondolom)
Az egésznek csak a partíciók átméretezése miatt álltam neki, azzal is küzdöttem egy ideig, de az is sikerült, és még a rom is frissebb a telefonon -
csl1982
tag
válasz
Blue Eagle #1419 üzenetére
Hát, szerintem pont ez volt a helyzet nálam is
-
csl1982
tag
Sziasztok,
THL W100-as telefont próbáltam meg frissíteni Flashtool-lal, először nem indult el, aztán volt bootloop is, ezért visszaraktam a saját MTK Droidtools-os mentését, viszont van egy problémám: nem lehet hívást indítani/fogadni, indításkor gondolkozik pár másodpercet és "Call ended", hívni sem lehet a telefont. Viszont a hálózatot látja, sőt a 3G net is működik.
Van ötletetek, hogy mi mehetett félre? Már többször több Flashtool verzióval és több rommal is próbálkoztam.Köszi,
CsL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest