Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz berjo52 #1230 üzenetére

Szia! Ha nem akarsz megkettyenni akkor használod úgy ahogy van vagy beszerzel egy újat DE nem "star" telefont.
    Karácsony előtt volt nálam egy az is N8000-nek írta magát! Mondom még egyszer, hogy megértsd 'írta' magát. Aztán a tulaj erőszakoskodására "mert ez egy szuper jó telefon" feltettem neki egy újabb "típus :B azonos" :B :K ROM-ot! Mielőtt indítottam a flashelést még egyszer megkérdeztem biztos? Ezek még a hardverben is hazudnak, azt sem tudod megállapítani milyen processzor van benne! Aztán flashelés kész és se kép se hang! Vagy 4 órába tellett mire az új ROM minden hardverét kijelző, kamera első, hátsó beállítottam, (segítséggel) hogy működjön! Amikor kész volt mondtam neki, hogy engem soha többet ne keressen :( és most vigye el ezt a szemetet! :((( Ja a "szupertelefon" amikor próbáltam legalább az antutuval kiolvastatni, hogy mi is van benne 11000pontot csinált! Nos ez nem egészen az behazudott MTK6582, de még csak nem is az MTK6589T! Még a magok száma sem biztos................ :W

Új hozzászólás Aktív témák