- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Home server / házi szerver építése
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen házat vegyek?
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- 
			  PROHARDVER! Android dual SIM szakmai mélyvíz  Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik! Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
 Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel: "melyik alkalmazás, ami" "melyik alkalmazás, ami" "milyen tokot vegyek" "milyen tokot vegyek" "piros hátlap hol kapható" "piros hátlap hol kapható" "honnan vegyek telefont" "honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
- 

svgyula addikt válasz  berjo52

üzenetére berjo52

üzenetéreSzia! Ha nem akarsz megkettyenni akkor használod úgy ahogy van vagy beszerzel egy újat DE nem "star" telefont. 
 Karácsony előtt volt nálam egy az is N8000-nek írta magát! Mondom még egyszer, hogy megértsd 'írta' magát. Aztán a tulaj erőszakoskodására "mert ez egy szuper jó telefon" feltettem neki egy újabb "típus azonos" azonos"   ROM-ot! Mielőtt indítottam a flashelést még egyszer megkérdeztem biztos? Ezek még a hardverben is hazudnak, azt sem tudod megállapítani milyen processzor van benne! Aztán flashelés kész és se kép se hang! Vagy 4 órába tellett mire az új ROM minden hardverét kijelző, kamera első, hátsó beállítottam, (segítséggel) hogy működjön! Amikor kész volt mondtam neki, hogy engem soha többet ne keressen ROM-ot! Mielőtt indítottam a flashelést még egyszer megkérdeztem biztos? Ezek még a hardverben is hazudnak, azt sem tudod megállapítani milyen processzor van benne! Aztán flashelés kész és se kép se hang! Vagy 4 órába tellett mire az új ROM minden hardverét kijelző, kamera első, hátsó beállítottam, (segítséggel) hogy működjön! Amikor kész volt mondtam neki, hogy engem soha többet ne keressen és most vigye el ezt a szemetet! és most vigye el ezt a szemetet! Ja a "szupertelefon" amikor próbáltam legalább az antutuval kiolvastatni, hogy mi is van benne 11000pontot csinált! Nos ez nem egészen az behazudott MTK6582, de még csak nem is az MTK6589T! Még a magok száma sem biztos................ Ja a "szupertelefon" amikor próbáltam legalább az antutuval kiolvastatni, hogy mi is van benne 11000pontot csinált! Nos ez nem egészen az behazudott MTK6582, de még csak nem is az MTK6589T! Még a magok száma sem biztos................ 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azonos"
 azonos"  ROM-ot! Mielőtt indítottam a flashelést még egyszer megkérdeztem biztos? Ezek még a hardverben is hazudnak, azt sem tudod megállapítani milyen processzor van benne! Aztán flashelés kész és se kép se hang! Vagy 4 órába tellett mire az új ROM minden hardverét kijelző, kamera első, hátsó beállítottam, (segítséggel) hogy működjön! Amikor kész volt mondtam neki, hogy engem soha többet ne keressen
 ROM-ot! Mielőtt indítottam a flashelést még egyszer megkérdeztem biztos? Ezek még a hardverben is hazudnak, azt sem tudod megállapítani milyen processzor van benne! Aztán flashelés kész és se kép se hang! Vagy 4 órába tellett mire az új ROM minden hardverét kijelző, kamera első, hátsó beállítottam, (segítséggel) hogy működjön! Amikor kész volt mondtam neki, hogy engem soha többet ne keressen  és most vigye el ezt a szemetet!
 és most vigye el ezt a szemetet!  Ja a "szupertelefon" amikor próbáltam legalább az antutuval kiolvastatni, hogy mi is van benne 11000pontot csinált! Nos ez nem egészen az behazudott MTK6582, de még csak nem is az MTK6589T! Még a magok száma sem biztos................
 Ja a "szupertelefon" amikor próbáltam legalább az antutuval kiolvastatni, hogy mi is van benne 11000pontot csinált! Nos ez nem egészen az behazudott MTK6582, de még csak nem is az MTK6589T! Még a magok száma sem biztos................