- Milyen házat vegyek?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gaming notebook topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
berjo52 #1230 üzenetére
Szia! Ha nem akarsz megkettyenni akkor használod úgy ahogy van vagy beszerzel egy újat DE nem "star" telefont.
Karácsony előtt volt nálam egy az is N8000-nek írta magát! Mondom még egyszer, hogy megértsd 'írta' magát. Aztán a tulaj erőszakoskodására "mert ez egy szuper jó telefon" feltettem neki egy újabb "típusazonos"
ROM-ot! Mielőtt indítottam a flashelést még egyszer megkérdeztem biztos? Ezek még a hardverben is hazudnak, azt sem tudod megállapítani milyen processzor van benne! Aztán flashelés kész és se kép se hang! Vagy 4 órába tellett mire az új ROM minden hardverét kijelző, kamera első, hátsó beállítottam, (segítséggel) hogy működjön! Amikor kész volt mondtam neki, hogy engem soha többet ne keressen
és most vigye el ezt a szemetet!
Ja a "szupertelefon" amikor próbáltam legalább az antutuval kiolvastatni, hogy mi is van benne 11000pontot csinált! Nos ez nem egészen az behazudott MTK6582, de még csak nem is az MTK6589T! Még a magok száma sem biztos................
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest