-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsamd
csendes tag
Sziasztok! Lehet hülyeséget fogok kérdezni, de még sose vettem külföldről telefont, és nem tudom hogyan működik az alábbi dolog. Azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek pl egy Hongmi-t, vagy bármilyen kínai független wcdma-s telefont, elég beletennem simán a sim kártyát, nem kell állítani semmit, csatlakozik egyből a hálózatra és lehet telefonálni/mobilnetet használni? Nyilván ha mikro sim akkor méretre kell vágatni, azt értem. Illetve régebbi sim (pl 3-4 vagy több éve vett) is működni fog benne, nincs ilyen "elévülési ideje" ha napi használatban van? Köszi előre is és bocsánat ha ez itt már off-nak számít!
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest