- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iped
csendes tag
válasz
cappa72 #66524 üzenetére
A legújabb mtkdroiddal nem megy normál módban a backup (nem enged rákattintani sem) sehogyan sem. 4 régebbi verzióját is kipróbáltam.
A flashtoolt nem próbáltam, mert nem találtam egyszerűnek, de ha nincs más, erősíts meg benn, hogy nincs más.
Cwm recovery felrakással sem megy vagy az mindegy is? -
Iped
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérek a hozzáértőktől! A cappa féle leírás ([link]) alapján akarok a ZTE V818-amról lementeni mindent, ám nem tudom a telót elindítani sem factory sem recovery módban. Minideal-es a teló, zsír új. Ha nem muszáj nem tennék fel cwm-et, ezért akarom mtkdroiddal lementeni.
Kikapcsolása után (zizegés is megvan), ha bekapcsolom, nagy ZTE felirat, majd folyamatosan pörgő-forgó csupaszín téglalapáradattal bootol be (látványos).
Alapproblémám: nem tudok belépni a factory módba/recoverybe. Semmilyen módon, sehogy (semennyi ideig) nyomva vagy felengedve bármilyen gombot sem lehet belépni semmilyen recoverybe vagy factoryba.Működhet egyáltalán a cwm nélküli teljes rom backup? Mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest