Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
Bocs a kérdésért, de meg kérdezhetem hol laksz?
Szeretném megnézni a készüléked, ha nem gond.
Főleg a kijelzője érdekelne. Nálam 3 teló van 5,5 colos HD. A Leagoo, a Doogee, és egy Note 2.
Azt írod, a tied pixeles kicsit. El nem tudom képzelni, én nem látom a pixeleket.Más:
Az akku kapacitás is érdekes kérdés, kinek mi a jó. A lead 1-re mindenki panaszkodik, én reggel 7-kor vettem le töltőről, most 50% on áll. 40perc telefonhívás van benne, és 1óra 40 perc kijelzőodő (e.maileket, a remdeléseimet szoktam csekkolni) Tudom ez nem sok, de a mail napra simán elég volt. Ha hozzám képest sokat nyomkodom, akkor is elvan estig. Tudom mások naponta 4-5 óra kijelzőidőre vágynak, nekik nem lesz elég. Viszont nekem dolgoznom is kell, nem érek rá egész nap nyomogatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest