-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
diegho #94172 üzenetére
Jók ezek a 8 magos SOC-ok valamire? Képes ebből az Anutun kívül bármi más is kihasználni valamit?
Azért kérdem, mert ennek a SOC-nak a "kistesója", ami csak 4 magos, a 6732-es, az is jöhetne már.
165 dollárért adja elővételben a geekbuying az Elephone P6000-et. [link]
Abból nem tudom, mi lesz igaz, hogy az Elefánt azt ígéri, lalipapi fut majd rajta.
Nem tudom, szükség van-e 5" méretben FullHD, meg mégnagyobb felbontásra, nekem 4.5"-on 960x540 a telóm felbontása, szerintem bőven jó. -
citkar
addikt
válasz
diegho #94172 üzenetére
A 150 szerintem kevésbé reális, de ha annyi lesz az még jobb természetesen.
Az új MTK SoC elvileg tudja, így szerintem ez látni fogja majd azokat is.
A kamerára kíváncsi vagyok, a nagy testvér elég jót kapott, ez mennyire butítottabb ahhoz képest vajon.
Illetve ez a saját rendszer...jókat olvasni róla, de hát kinek mi, lehet kipróbálom majd.
Valamint egyelőre nem láttam pontosabb infót a 4G frekvenciákról és arról se van valami smart wake up, dupla koppintásos felébresztés-e. Utóbbihoz annyira hozzászoktam, hogy enélkül nem szívesen vennék mobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest