-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
salaud #93565 üzenetére
Miután leteszteltem a sokak által (valamilyen szinten) jogosan leszólt SimTelep N9 telefont, teljes mértékben refundoltak, mert a telefon qwerty gombsora semmire sem volt jó android alatt... Ettől függetlenül rengeteget kellett velük leveleznem, mert értetlenek gyülekezete, mint a legtöbb kínai. Én vegyes érzelmekkel vagyok feléjük. Amúgy meg tele van az oldalukon hirdetett telefonok leirása KAMU adatokkal és baxnak javítani őket, szóval nem a legkorrektebb bagázs. Csak egy példa: Simtelep N9 az oldalukon 1GB ram és MT6582, valóságban MT6572 és 512MB ram... szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest