- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Videós, mozgóképes topik
- Mini PC
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof9094
senior tag
válasz
CoolBoy323 #60506 üzenetére
Nem látom az árbeli különbséget. A letteknél 315 euró a ZP998, ami a nem ajánlott cégnél 98k. Hol van itt a nagy árkülönbség?
-
tihibaby
senior tag
válasz
Nekem egyszerű átlag dolgozónak a 190 dollár,a K&H Banknál (bocs,én ott vagyok) majd 235 Ft-al számolva:több mint 44K (Az ÁFA-s témát szerintem hagyjuk).
Nekem gift-nek csak a screen protectort jelzi ki,lehet én csinálok valamit rosszul,de szerintem amúgy is részletkérdés.
A garanciás felvetésed,pedig akármerről nézzük,csak feltételes mód,mint ahogy nekem is hisz' egyikünknek sincsen tapasztalata,egyik bolttal sem.
Külföldre küldeni pedig (szerintem),kicsit drágább hosszadalmasabb eleve,még ha csak Lettország is,és nem Kína,ami a világ túloldala,én pedig sajna nem tudok annyira Ánglisul,hogy zökkenőmentesen lebonyolítsam az ügyintézést.
Szerintem azért ez sokunknak nem semmi.Ui.1.
özben fateless fórumtárs lereagált egy-két kérdéskört előttem.
Ui.2.:Továbbra se vedd támadásnak,de ha végre esetleg van olyan bolt,ahonnan egyszerűbben,biztosabban (lásd utánvétes csomag) lehet megvenni valamit,szinte abban az árban,mintha Kínából venném ÁFA-VÁM párossal,akkor azért talán megér egy esélyt,és némi bizalmat a bolt. -
válasz
Számodra rendben van, mert nettó áron vetted, de azok, akik most itt írnak, nem nettó áron vennék meg. Ők 1500Ft-ot spórolnak a készüléken, ha a lettektől veszik.
Ha viszont javíttatni kell, akkor vagy elküldik országon belül 950Ft-ért egy munkanapos, értékbiztosított csomagként, vagy vissza a lettekhez 2.600Ft-ért. Ha pedig baj van, valamivel könnyebb az asztalt verni idehaza, mint külföldön, ha más nem, a nyelv miatt.
Oké, saját magamnak én is kintről venném nettó áron, mert úgy már 9k a különbség (mai árfolyammal számolva), de attól még nem azt ajánlanám másnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Mini PC
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest