- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Igen, sejtettem, hogy ez lesz. Bár megmondom őszintén nekem annyira nem fontos a dual active, mert egy magyar és osztrák kártya lenne benne. Ha mondjuk Ausztriában vagyok és a magyar számon hívnak, az alapból is drága, így nem sokat bukok az átirányítással.
Ami talán izgalmasabb. Az Alcatel 918d-t megtaláltam a media martk oldalán is, de ott már 100 eurért van, ami ugye nincs egészen 30 000 Ft.
A nagy kérdés, mert ez motoszkál bennem.Tudom, hogy az Alcatel régen francia vég volt, most pedig francia - kínai vegyesvállalat formájában gyártják a telefonokat. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezek a telók is a Foxconn gyárakban készülnek, vagy a TCL-nek saját gyáraik vannak.
Megmondom őszintén azért kérdem, mert nem szívesen vennék olyan telót, ami a hírhedt foxconni őrületek közepette készül. Persze lehet, hogy csak álmodozom, de remélem, hogy az alcatelek nem ott készülnek. Mert amúgy nagyon tetszenek.
A cég azt válaszolta, hogy "Kínában készülnek ugyan, de kizárólag az európai normák betartásával" . persze mondani bármit lehetTudom, talán túl idealista vagyok, de még bízom benne, hogy emberi feltételek mellett készül pár dolog, ahogy az Alcatel is biztosított efelől az emailjükben.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged