Hirdetés
- Apple MacBook
- VR topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
Rendeltem már szprice, Fastcardtech, mobino1-től is...
Megjött mint, de a számlával mindig trükköztek...hiába kértem, hogy a fizetett értéknek megfelelően küldjék, ugyanis a negyed árat többnyire nem fogadták el itthon a vámosok.
Ha mondjuk 10ezer alatt van, tökmindegy (max kidobott pénz), de efelett mindig javasolt, hogy nyomon követhető és biztosított legyen a szállítás, pl TNT / DHL Express / Fedex / UPS / EMS. (na ettől nem lesz olcsó! )
Fizetni meg csakis Paypal-al! Erre rájön még itthon a 25% áfa (jövőre 27%), plusz ha a szállító vámoltatásért kér vmit (asszem Fedex br 2500Ft-ot kért), ezt átvételkor kell megfizetni. Garanciával ne nagyon számolj, ugyanis vissza kell küldeni...na azt is csak nyomonkövethetővel tenném, ami nekünk főleg nem olcsó (1x néztem, és a legolcsóbb is simán 10-15ezer volt).
Ha ehhez a teljes árhoz képes itthon is megkapható max +20-30%-s áron, garral, akkor nem érdemes kintről vacakolni. Pl. digi-world.hu, vagy Vaterán...
Ez a legbiztosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest