- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Nálam az asztalomon 2 tropára ment 8 GB-os mikróSD kártya van: egy SanDisk-es és egy nóném.
Kb. 6 hónapja tartogatom őket, de szerintem nem fognak meggyógyulni.
Apropó, annyi mindenre van szaki, ilyen kártyák rehabilitálásával senki nem foglalkozik? Nem mintha megérné utazgatni velük, bár ha az ember borítékban elküldi 110 ft-ért, és ugyanannyiért visszaküldik, plusz a javítás mondjuk 300 ft, akkor talán megérné. -
Bagira01
veterán
Meg nem is androidos ami nélkül ugye nem szinkronizálhatod a fiókkal. SIM-re 250 névjegy fér ha jól emlékszem, 2 turnusba át lehet másolni rá őket. Az a baj, hogy az 5230-as nem épp okosteló, ezért alkalmazás se nagyon van rá(nekem is volt) Valami PC studio nevű progi volt hozzá azzal lehetett valamit szórakozni, de nekem állandóan lefagyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest