Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabof1
őstag
válasz
szabof1 #13046 üzenetére
Ma délután kisütött a nap, így gyorsan készítettem pár tesztfotót (és összehasonlításul ugyanazokat a képeket a régi Defymmel és a kompakt DMC-FZ18-asommal is elkészítettem): itt érhetők el. (Bekerülhetne a táblázatba a link.)
Aki hozzáértő, nézze már meg, hogy mennyire jók a ZP900 képei - nekem, mint abszolút laikusnak, szépnek tűnnek.Más:
A pixeles képekhez: nem tudom mennyire helytálló, de valamelyik Defy fórumban írta valaki pár napja, hogy a nagyfelbontású képeket a Picassában tárolja a Google, ha ott van fotó a kontakthoz, akkor azt jeleníti meg nagy felbontásban. -
b0bcat
addikt
válasz
szabof1 #13046 üzenetére
Erről eszembe jutott, hogy a napokban olvastam a GizChina oldalon, hogy a várva-várt ZP950 (már amennyiben tényleg ez az a bizonyos "Leader Max") közel nem tud annyit, mint amit rebesgettek róla.
Négymagos helyett "sima kétmagos" proci (6577), 2 giga RAM helyett 1 giga, full HD helyett "sima" HD képernyő. Így már nem akkor durranás mindez 250 USD körül.
(Senki ne értsen félre: a Zopo márka - a tulajok egybehangzó véleménye alapján - nagyon jó, ezzel most nem a márkát akartam pocskondiázni.
)
BTW, a Huawei 8830 is felbukkant az Aliexpress-en, de még mindig jóval drágább (104 helyett 155 USD), mint amit a hírekben írtak. Ja, és a leírásban 6515 szerepel, tehát ennyit a kétmagos prociról (6517)...
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest