Hirdetés
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Egér probléma
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Tudod az a baj, hogy nem én használtam, tehát nem azt írtam le, hogy nekem nem felel meg, mert valóban, magamnak még csak eszembe sem jutott volna megvenni (már a dizájn és méret miatt kiesett, aztán az említett JDI kijelző, ami valószínűleg nem az volt, vagy két generációval korábbi)
De ha szerinted a fentebbi hibák vélhetően csak nekem okoznak gondot, és a teljesen normális működés ismérvei, akkor gondold újra a hozzászólásodat.

Igazából én nem csodálkozok rajta, hogy eltűntek, mivel a régi W100 (na azok nagy része működik a mai napig, ha nem érte utol őket a NAND-hiba, ahogy nagyon sok telót több éves használat után) minőség már nyomokban sincs meg, és éppen ezért fog a Zopo is eltűnni lassacskán, ami nem is baj, csak nem értem, hogy miért nem lehet a név megszerzése után is úgy létezni, mint a Xiaomi, hanem miért kell a másod- vagy harmadosztály minőségét megcélozni.
Továbbra is azt mondom, hogy biztosan van még közte működő darab, de ilyen "minőség" mellett nem maradhat piacon senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest