Hirdetés
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Mini PC
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Nos nincs igazad! Rengeteg telefon van amit nem kell romolni és kínából jön! Nekem eddig egyiket sem kellett "romolni" csak ha én akartam! Ez azért igen nagy különbség! Miért nem veszi senki tudomásul azt, hogy a saomi nem Európába gyárt és nem is érdekli őket ez a régió! Akár milyen jó telefon (ezt semmiképpen nem lehet cáfolni!) nem az egyszerű UNIÓS lusereknek szánták! Ez egy opció azoknak akik szeretnek kísérletezni! Amíg a maradék ~50 gyártó telefonját(Kínából!) kiveszed a dobozból és használod! Lehet soha nem lesz rá frissítés, de az eredeti ROM-al addig megy amíg van benne lélek. Az csak egy szűk körben Urban legenda, hogy ha nincs hozzá támogatás már nem is lehet megvenni. Úgy kellene értelmezni a telefon tulajdonosoknak 10-20%-a az akit érdekel a telefon belseje!
A maradék az rábízza szervizre vagy ismerősre. Egy része esetleg saját kútfőből elkezd építkezni és megcsinálja az első tégláját. mint erre jó pár példa volt már........ -
viktorhu
veterán
Az eustockos romra meg nem fogsz ota update-et kapni. Én nem vagyok a rom-csere ellensége, ha már jól kiismertem a telefont, főleg, ha intézhető recoveryből a dolog, de azért amikor megkapom és bekapcsolom, fogadjon már egy rendes tiszta droid, google appokkal meg ota-val. Persze teljesen megértem azt is, aki azt mondja, hogy olcsón jót kap, és cserébe megéri a romcserével kezdeni, de ez már nem szükséges velejárója a kínai mobilnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A maradék az rábízza szervizre vagy ismerősre. Egy része esetleg saját kútfőből elkezd építkezni és megcsinálja az első tégláját. mint erre jó pár példa volt már........