- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- CPU léghűtés kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Nos nincs igazad! Rengeteg telefon van amit nem kell romolni és kínából jön! Nekem eddig egyiket sem kellett "romolni" csak ha én akartam! Ez azért igen nagy különbség! Miért nem veszi senki tudomásul azt, hogy a saomi nem Európába gyárt és nem is érdekli őket ez a régió! Akár milyen jó telefon (ezt semmiképpen nem lehet cáfolni!) nem az egyszerű UNIÓS lusereknek szánták! Ez egy opció azoknak akik szeretnek kísérletezni! Amíg a maradék ~50 gyártó telefonját(Kínából!) kiveszed a dobozból és használod! Lehet soha nem lesz rá frissítés, de az eredeti ROM-al addig megy amíg van benne lélek. Az csak egy szűk körben Urban legenda, hogy ha nincs hozzá támogatás már nem is lehet megvenni. Úgy kellene értelmezni a telefon tulajdonosoknak 10-20%-a az akit érdekel a telefon belseje!
A maradék az rábízza szervizre vagy ismerősre. Egy része esetleg saját kútfőből elkezd építkezni és megcsinálja az első tégláját. mint erre jó pár példa volt már........
-
viktorhu
veterán
Az eustockos romra meg nem fogsz ota update-et kapni. Én nem vagyok a rom-csere ellensége, ha már jól kiismertem a telefont, főleg, ha intézhető recoveryből a dolog, de azért amikor megkapom és bekapcsolom, fogadjon már egy rendes tiszta droid, google appokkal meg ota-val. Persze teljesen megértem azt is, aki azt mondja, hogy olcsón jót kap, és cserébe megéri a romcserével kezdeni, de ez már nem szükséges velejárója a kínai mobilnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen notebookot vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest