-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csubuka
addikt
válasz
Laza... #85266 üzenetére
Valóban necces cég. Van itthon F1, amúgy nem rossz (csak félek, hogy mikor tojik be
), de a gombjainak a nyomáspontja kissé beleront a képbe. Amúgy belül mintha fémet láttam volna, de mindez nem tesz hozzá a kissé fura összeszerelési minőséghez... nem recseg vagy ilyesmi, sőt egész masszív de mégis nagyon szedett-vetett hangulata van. Hátlapot levenni iszonyú nehéz stb... A megszokott telós feszítőszerszám kell hozzá kb. Még egyszer nem vennék tőlük telót az valószínű, bár árban valóban igyekeztek "lemenni". Csupán azért került anno...
-
laslie92
senior tag
válasz
Laza... #85262 üzenetére
Semmi reklám nincs benne
Ha nem tetszik akkor 1x elolvastad és kész nem kell többet az oldalra menni ,de úgyvoltam vele hogy most,hogy akciós lehet szeretne valaki rendelni és még nincs F2s teszt.
csendes
Észre vehető külömbség nincs talán annyi,hogy az mt6582 höz ugye mali 400 van ami gyengébb mint a powersgx 544
-
válasz
Laza... #84825 üzenetére
Nem annyira jó a GPS-e.
Első alkalommal frissítettem az A-GPS infóit, de utána is 5 perc volt neki nem a műholdak megtalálása (az gyorsan ment), hanem a pozicionálás. Aztán több próba után már hamarabb, másfél perc alatt megvoltak a befogott holdak. Csak Pápán belül próbáltam ki, akkor nem dobta el a jelet, de a GMaps-szel késett pár tíz métert (pedig az nem szokott ilyet csinálni). Egyébként nem volt rossz, de arra már nem fektettem energiát, hogy másik navival is kipróbáljam. -
csubuka
addikt
válasz
Laza... #84743 üzenetére
Persze futottam lyukra már olcsóbb termékkel, de van amikor bejött. Eddig egész bejött amúgy... egy FAEA volt, ami gariba idejekorán visszamászott a kínaiakhoz...
Csak úgy gondoltam, hogy régen kijött készülék már a W200 és lehet, hogy már nem gyártódik manapság... legalábbis gyanús az antén való feltűnése.
-
Vvarpi
tag
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Laza... #84724 üzenetére
tök hülyeség amit írkálok
de a TFT biztosan jobb, mint az IPSnem vagyok antutu huszár, mert csak 30k-t bír az enyém.. nekem a dizájn, az akkuidő, a kijelző típusa és mérete, valamint a kezelhetőség volt fő szempont... emellé az iszonyat jó kamera és a gps csak hab volt a tortán
nem akarok szemétkedni, de annyit nyomatod ezt a V5-öt, simán pénzt is kérhetnél érte
majdnem minden posztodban leírod, hogy bestbuy.. bocsi, csak kiváncsi vagyok, miért olyan jó -
GoldhandRent
őstag
válasz
Laza... #84717 üzenetére
magyarázd már el miért BestBuy ?
20dodóval olcsóbb, mint a Redmi Note, és kissebb TFT kijelzője van, valamint az akkuja is kisebb.
-40$-ért már MTK Redmit venni, ami van olyan jó, mint ez a V5[OFF OFF] az MTK hongmi, azért nem olyan jó, mint a 2/8GB-s (a memóriakezelés hibája miatt), de a +20 dodóért mérföldekkel jobbat kapni :p (szerintem)
nyilván a best buy és a te véleményed, na -
svgyula
addikt
válasz
Laza... #84690 üzenetére
Szia! Egy kép az e-penis mániához!
Viszont van egy kérdésem is egyből akinek van 4.4 es rendszere! Mindenkinél olyan a memóriakezelés mint a tableten? Nálam nem "menü gomb" a harmadik hanem a futó/futott alkalmazásokhoz visz ezt be tudom állítani az alkalmazáshoz, hogy ha kilépek akkor leállítsa vagy fusson továbbra is! Ha beállítom akkor általában egy idő után kapásból jön egy figyelmeztetés "az alkalmazás a háttérben is fogyaszt energiát!". Csak kérdés volt, hogy ez mindenkinél így műxik?
Ja ez a harmadik gomb után egy "seprű"is feljön és nem kell külön külön kilőni semmit erre katt és kiszed mindent a 3GB RAM-ból így csak ~1,5GB- foglal a rendszer
Hova fog ez vezetni
-
Thome
veterán
válasz
Laza... #84667 üzenetére
Hol írtam olyat hogy legjobb? Mutasd linkeld!
Dominó85: Az sajnos nem fér bele.
Egyébként miért lényeges hogy legyen fosásig custom rom, ha out of box használom?
Mielőtt jön egy troll, már rég nem feitengnél tartunk, pl cubot gt99 ami még jónak tűnik nekem ebben az árkategóriában.
Jó kis háborút robbantottam ki... Pedig egyszerű:
1g ram, 960x640 minimum, előlapi kamera, 30 ezer forint. -
szcsi
tag
válasz
Laza... #84509 üzenetére
Köszönöm a segitséget!
Utánanéztem a ZTE V5-nek, sajnos egyre jobban tetszik.
Meghirdetem a Lenovo P780-am, ha elviszik lehet kereslek is majd.
Ha nincs érdeklődő akkor viszont kivárok még egy kicsit, hátha jön jobb vétel. Mondjuk egy erős dualsim xiaomi 2 hét készenléttel -
Blizzardking
őstag
válasz
Laza... #84511 üzenetére
Tudom, ezt már mondtad. Egyébként el is hiszem. Viszont a 4400 szerintem nem hoz annyit egy Lenovo P780-hoz képest, (itt kapcsolódtam be), hogy érdemes legyen lecserélni rá. Más szóval akinek 4 magos soc-os élvonalbeli telefonja volt kiemelkedő üzemidővel kb. egy éve, annak most lehet hogy érdemesebb kivárni egy kicsit. Hátha egyszer egy giga üzemidős telefon lesz a "bestbuy"
-
Andoidtibi
csendes tag
válasz
Laza... #84497 üzenetére
Most ez a sláger egy idő után vissza esik majd az én meglátásom szerint, én a nagy kijelzős telefonok híve vagyok ma járt a kezembe egy 5,5" teló bütykölni kellet szoftveresen én naivan azt hittem a "nagy" termetes kezemmel majd egy kézzel beállítgatom hát az lett a végeredmény hogy mind két kezem használatban volt. Vannak előnyei és hátrányai
-
molnardenes
tag
válasz
Laza... #84263 üzenetére
Én most épp a Coolpad F1 és a ZTE V5 2GB között vacillálok. Lehet tudni, pro és kontra melyik miben jobb/rosszabb? A főbb szempontok, hogy stabil és problémamentes legyen a használata (ha az elején kell ezt-azt frissítgetni hozzá, az még belefér), hibátlan GPS és kiváló kamera. A teszteket olvasva nagyjából ugyanazt tudja a két teló ezeket a szempontokat nézve. A dilemmám leginkább abból fakad, hogy egy régi, elterjedt snapi 400-as jobb hosszú távon vagy az új MTK 6592 (nyolc mag pont dupla akkora hibalehetőségnek számít, mint négy - illetve nagyobb jövője lehet az MTK-nak a további Android verziók támogatottságát nézve)? Köszi a választ előre is.
-
-
válasz
Laza... #84260 üzenetére
Ez azért erős kiragadás az 1S-sel kapcsolatosan, nekem volt pár és mind tökéletesen üzemelt.
A Telenor sim-mel a második foglalatban voltak bajok. Ezenkívül minden rendben volt vele.
És nem azért mondom ,mert épp eladó lenne nálam ilyen készülék vagy sem. Ha lenne se ajánlanám, ha mást akar venni az illető
De természetesen mindenki azt vesz amit szeretne.
@gtuby: Várj a Redmi 1S LTE-re
, és azt vedd majd a tapasztalatok alapján. Jiayu G4S-t többen használják jó véleménnyel vannak róla.
Lenovo S-szériában is nézz szét, de lehet a héten már nálunk is kaphatóak lesznek, így ebből érdemes még csemegézni
ZTE Redbull most a favorit, nem tudom hogy állnak a ROM-mal, a második SIM kérdése ott is felmerült. de ott konkrétan nem ment, úgy olvastam ezt már javította egy frissítés.
Asus Zenfone-ra is rámozdultak páran, nem tudom mit produkál az Intel megoldásával.
-
válasz
Laza... #84152 üzenetére
Én csak azt tudom elismételni amit írtam, hogy aliexpressen chigontól rendeltem, és hungobungon keresztül kaptam meg. Az aliexpress-es oldalukon is ott van a neve és a képe, mint Mo-i support.
Ennek ellenére elhiszem hogy Te nem rajta keresztül kapod meg. És bocs, de nem ereszkedek le a Te szintedre és nem írom, hogy tévedsz, meg okoskodsz, meg stb. Részemről téma lezárva... -
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #83397 üzenetére
Szerintem IPS: Itt van pár kép
Bár az a 106 dolláros ár elég durva.
-
csubuka
addikt
válasz
Laza... #83376 üzenetére
Koszonom! Ezzel a sorrenddel nem voltam tisztaban. Igy mar ertheto. Nem gondoltam volna hogy ez a fo osszetevo. Ez rontja el szerintem leginkabb az osszkepet. Regebben voltak 100 dodoert hds gepek most mintha megszuntek volna a valamire valok e korul. Nekem meg azert kell ebook reader potlashoz valami kevesse gyilkos pixelsuruseg.
-
-
csendes
addikt
válasz
Laza... #82886 üzenetére
Egyrészt azért vicces, mert tíz darabnál már lehet mennyiségi kedvezményt kérni (Wholesale inquiry). Másrészt, például a DHL angol ártáblázatából látszik [link] (tömeg, illetve térfogattömeg számítás), hogy ha tizet egybe csomagolnak valamiből, akkor a legtávolabbi zónába is maximum kétszeresére nő a díj. Ha értéktől függő biztosítás lenne a szállítási költségben, akkor viszont nem lehetne egy olcsó (90 USD) és egy drága (300 USD) mobilnál ugyanannyi a szállítási díj.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Laza... #82881 üzenetére
Arról nem beszélve, hogy az apple és a google eleve gyűjti a dolgokat, csak azt még visszakövetni sem lehet, apple -nél zárt a rendszer, google -nál pedig eleve mi adunk jogosultságot mindenhez, mert használni szeretnénk a szolgáltatásokat, amik nem is tudjuk hogy működnek, de mégis milyen kényelmesek....
....
asdf_
Személyiségi jogok? Tipikusan a ló túloldalán lévő téma, mert átestünk.... jó dolog a jogállam, csak az ombudsmant kell statáriálisan kivégezni és máris helyére kerül minden... ne takarózz a jogszabályokkal, védve a véleményed, mert itthon mindent kapsz csak igazságot nem. Példa rá a dohányosok sorsa.
-
asdf_
veterán
válasz
Laza... #82881 üzenetére
Nem kell ehhez paranoia, epp eleg a magyar jogszabalyokat fellapozni a szemelyes adatok kezelesenel, kulonoskeppen pedig ennek kulfoldon valo kezelesenel (amellett, hogy eros ejnyebejnye arra, amit csinalnak, ha nem tippelek rosszul, egy csoppet jogserto is -legalabbis kishazank teruleten-). Ez meg igy akkor mar duplan nem koser...
-
kristof123
őstag
válasz
Laza... #82766 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Úgy néz ki a ZTE lesz a befutó.
(#82767) ouzohuto:
Köszönöm szépen az ajánlást, de nem tetszik. :S -
-
gipsztigris
addikt
válasz
Laza... #82728 üzenetére
Közel két hónap távlatából azt tudom mondani, hogy ezek a problémák a napi szinten abszolút nem jelentősek! Sőt! Igazából a feleségem csak jót mond róla. Ha pedig a kinti ÁFÁS árat és a hazai garanciás közötti 6 ezer forint különbséget nézem, akkor nem kérdés, hogy melyik a jobb vétel szerintem.
Szóval, lehet, hogy elfogult vagyok a Snapival szemben, de 100x inkább "melegedős" snapi, mint egy MTK....persze azok között is vannak vállalható darabok, de a kettő nem egy kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest