Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Szerintem bemész a legközelebbi üzletbe és megveszed azt a telefont ami belefér 30eft-be. Nem értem miért gondolja mindenki, hogy kínából valami gigamiga-szuper szerkezetet kap fillérekért?
Vagy az lenne igazából a jó ha az eladó fizetne azért, hogy megvegye!
Tudomásul kell venni, hogy ~45-nál kezdődnek azok a telefonok amiket nem kell indulásra ROM cserének alávetni és kevesebb kompromisszummal kell számolni! DE nem azt írtam, hogy ezeknél az "igényesebb" felhasználóknak nem lesz kompromisszum hanem az, hogy kevesebb................ a 30eft árnál csak az maradjon meg aki nem ért és nem is akar érteni hozzá és van egy jó szervizes ismerőse! Az első pár nap után úgy is megfekteti az a halom apk amit felpakol a telefonra és otthagyja a szemetét
mint ezt már annyiszor tapasztaltam meg takarítottam a "lusereknek" 
Tehát semmilyen csodát ne várj ebben az árkategóriában! A GPS pedig ha csak abba belegondolsz mennyibe kerül a "gagyi" ~20eft akkor mit is vársz egy olyan eszköztől amiben "elméletileg" van gps, telefon, fényképező, wifi, stb belezsúfolva? Csodát?
-
Thoty
senior tag
-
WOT-H-A-C
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mobil flották
- Jövedelem
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudomásul kell venni, hogy ~45-nál kezdődnek azok a telefonok amiket nem kell indulásra ROM cserének alávetni és kevesebb kompromisszummal kell számolni! DE nem azt írtam, hogy ezeknél az "igényesebb" felhasználóknak nem lesz kompromisszum hanem az, hogy kevesebb................ a 30eft árnál csak az maradjon meg aki nem ért és nem is akar érteni hozzá és van egy jó szervizes ismerőse! Az első pár nap után úgy is megfekteti az a halom apk amit felpakol a telefonra és otthagyja a szemetét
mint ezt már annyiszor tapasztaltam meg takarítottam a "lusereknek"