- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- OLED TV topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lercom
csendes tag
válasz
sasa311 #21439 üzenetére
Köszi a Mobileuncle MTK Tools-t majd kipróbálom.
A needrom.com-ot megnéztem de a sok G2-es ROM közül szerintem egyik se ez, mert vagy single core-os vagy 1GB-os ra van ROM. Ez meg csak 512MB.
Meg szerintem meghaladja a tudásom a rootolás-cwm-romfelrakás.
De majd a végén lehet elrontom mégis vele -
Sanyesz.
őstag
-
motorolatom
tag
válasz
sasa311 #21430 üzenetére
A másik kérdésem, hogyan lehet elmenteni a ROM-ot egy ilyen telefonról? ezt soha nem csináltam, mivel nem kellett soha, mivel mint írtam a márkás telcsikhez volt rendes rom. Itt elég bonyolult a helyzet! Továbbra is keresek ZhouXing I9300 telhez rom-ot, ami tartalmaz magyar nyelvet!
-
motorolatom
tag
válasz
sasa311 #21417 üzenetére
Azért elég jártas vagyok a rom cserében. A márkás telefonokkal nem volt soha gondom. De ilyen telefonnal soha nem volt dolgom. Az én elméletem szerint ha egy olyan romot töltök le ami jó és i9300-as mtk6577-es procival szerelt telefonhoz, akkor működnie kéne. Végig néztem az össze klónt és mindegyik kétmagos, a letobb 6577-es és sim-es. Valaki ROM ügyben tudna segíteni?
-
-
-
-
-
nagash
senior tag
-
-
válasz
sasa311 #20606 üzenetére
Ha nem mersz Kínából rendelni, akkor megbízol mást, hogy rendeljen Kínából. Ugye nem olyan bonyolult.
Tudom, hogy érted, ahogy tudom, hogy más is érti...
Ha nem mer valaki Kínából rendelni, mert pl nincs bankszámlája, nem bízik meg a paypalban, nem hisz az online boltoknak vagy "mittudomén", akkor megbíz egy másik személyt, hogy rendeljen helyette Kínából. De ez egyértelmű volt mindazoknak, akik olvasták az előzményeket - ahogy te is.
-
csibe1
addikt
válasz
sasa311 #20577 üzenetére
Ez már nagyon régóta így van,még anno a videómagnóknál is így volt.Az előlapi kijelzője ugyanaz volt a négyfejes és a kétfejes változatnak is,csak volt pár dolog ami a kétfejesen nem aktiválódott.
Ahogy említetted a szenzort,itt is olcsóbb volt egyféle kijelzőt gyártani,mert méretre ugyanaz volt. -
Saccco
nagyúr
válasz
sasa311 #20577 üzenetére
Emlékszem a letiltott magos Phenom II X3-akra.
-
petho0506
tag
válasz
sasa311 #20401 üzenetére
Hiába nyomkodok akármit is, egyszerűen semmire sem reagál:S:S:S De ha engem hívnak akkor rendesen feltudom venni stb....akkor nem megy el a képernyő! Nem értem mi lehet vele!
Írni fogok ma nekik....ez sem az én napom, miért is lenne jó???!!!! Oké hogy kínai, de hát nem írtak olyan rosszakat róla!
Ilyenkor amúgy hogy megy ez az egész folyamat??? Írok nekik, hogy nem jó ? És utána??? Ebayezni szoktam...pár dolláros dolgokkal, ott tudom hogy megy ez, de a Pandawillnél ez az első rendelésem...és lehet az utolsó is:S:S
Köszönöm aki válaszol!
Anett
-
válasz
sasa311 #20380 üzenetére
Szerintem többet nem is lehet elvárni tőle. Elég sokat aktív aképernyő, és az bizony "szívósszeműmárta".
Meg hát igazából ezért is olcsóbb, mint a többi hasonló készülék. Nekem nem kényelmetlen, nap közben úgyis nagyrészt irodában vagyok, tehát nem jelent gondot az esetleges töltés, amúgy túráknál (GPS miatt) meg van egy ceruzaelemes "power bank"-om.
Azt se' felejtsük el, hogy a térerőgyenge hely az szintén "szívósszeműmárta".@(#20382) zsoltika29
Persze, meg. Jiayu G3, pl. -
tiger71
aktív tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sasa311 #20265 üzenetére
Egyébként ebben a Gizchinás pletykában azt terjesztik, hogy esetleg mt6589-es soc-cal lesz szerelve az egyik Xiaomi M1S utódmodel.
Ezt a pletyit továbbgondolva megtörténhet hogy lesz ami még nincs: Mediatek-re "gyári" MIUI rom készül akkor.
-
Terentius
őstag
válasz
sasa311 #20269 üzenetére
Dobj rá egy tízest.
Most én is dillemában vagyok,mert az új 4 magosak érdekelnek,de még nincsenek a 2 magosak meg így már nem olyan vonzóak.Nagyon bejön a ZOPO 810/Hero 7500+ és a jiayu G2S is.Jiayu kb 180$ minidealen,a H7500+ meg 210 $.De utóbbiról youtube videón kívül mást nem láttam még.A jiayutól meg a sok kijelző probléma miatt tartok. -
dhgm
tag
válasz
sasa311 #19794 üzenetére
Születésnapjára és karácsonyra táblagépet vettem náluk a lányomnak. Az is 3 nap alatt ideért. Mivel itthon két hétig ültek rajta megpiszkáltam a potsát ezért az áfát nem usztam meg de az ára keret alatt maradt így is. A gép magyar nyelvre állítva érkezett. Több mint korrekt.
-
dhgm
tag
válasz
sasa311 #19788 üzenetére
Hát nem számoltam de közelebb van az 50-hez mint a 20-hoz. Első időkben én is tartottam, ezért egyszerű olcsó dolgokkal kezdtem. Minden rendelésem megérkezett. Két alkalommal volt gondom első alkalommal már a full refundban gondolkodtam, amikor az áru megérkezett. Nem a kinai volt a hibás. Itthon a postán akadt meg. Második alkalommal rendelést követően egy héttel emilt írt, hogy a nagy keresletre tekintettel nem tudja küldeni. Kérdezte, hogy visszatérítést kérek, vagy választok más terméket. Szóval ők kerestek meg (everbuying). Igen korrektek, mondjuk a telók viszonylag drágák náluk.
A kockázat minden internetes rendelésben benne van. Aki így vásárol annak tudnia kell ezt, és ez hazai viszonylatban is így van.
5 éves telefont használok (Samsung i7110) nem hiszem hogy ismerős annak idején Nokia verőnek szánták nagytestvérével i8510 együtt. Még a nevük is nokiás. Magyar shopból rendeltem összegyűrt dobozzal, betört kijelzővel. Se a futár se a küldő nem állt úgy a dolgokhoz ahogy kellett volna.
Őt fogom lecserélni. -
dhgm
tag
válasz
sasa311 #19663 üzenetére
Hát mit mondjak lehet ebből a fórumból sokat tanulni. DE. Sok a hangadó , ne vedd személyeskedésnek közöttük TE is. Még mindig nem sikreült megértenem azt, hogyha ennyire nem vayg barátságban kinai barátainkkal igazából mit is keresel itt. Te és Tsaid. Tanulság: Egy átb...ós kinai rendelés benne a kinai újévvel:
rendelés menete:
02.17. rendelés fizetés,
utána a rátok is jellemző türelmetlenség után (emai chat stb. egy-egy db)02.21. tracking number is még nem élő sing poston
02.22. tracking number aktivEz már pedig a Magyar Posta Nyomkövetés lekérdezése:
2013.02.24
14:50
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.02.27
13:18
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.02.27
13:22
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.02.28
11:28
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure2013.03.02
13:47 Kukutyin postaKüldemény információ:
Postán átvehetőEbbő az időszakból 4 nap levonandó (két hétvége)
Tényleg átb..szós a webshop is.
Mindenkinek csak ajánlani tudom őket és kevés kivétellel a többit is kinai újév ide vagy oda.
Singposttal 3 nap + költség nélkül. Ezt az istenitett kultúrált webshopok sem tudják.
A kétkedőknek: igaz a telót még nem vettem át. Lehet játéktelefont küldtek a kis huncut kinaiak. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
sasa311 #19701 üzenetére
Igazat kell adni neked egy-két dologban az objektv összevetésekben:
Mobiltelefonösszehasonlításos oldal
Például G3 és iPhone 4 (8GB)
Én spec. az iPhone 4s (16GB)-vel is komparáltam..
-
petymeg
addikt
válasz
sasa311 #19705 üzenetére
Nem értetted meg, engem csak a dual sim+erős hw miatt vonzott a kínai beszerzés... Egyszerűen nem értem meg, hogy nem ismerik fel a gyártók, hogy van igény ds telefonokra és nem csak a low end kategóriában. Pont ma jött ki a teszt az Xperia E dulról itt a MA-n. Vicc az is... Nagyon kompromisszum mentes dualsimes telefont nem kapni itthon. Az Xperia tipo dual, az Alcatel, Samu GS duos Evolve stb. elmehetnek a sunyiba tényleg...
-
petymeg
addikt
válasz
sasa311 #19695 üzenetére
Bocs hogy beleugatok... Tudom persona non grata vagyok itt.
Engem egyvalami miatt gondolkodtatott el egy G2S vásárlása mellett, az pedig a dula sim kezelése, viszonylag erős hw mellett. Amúgy nem vennék kínai telefont, kivéve a Meizu és a Xiaomi gyártmányait, ha kapni lehetne őket az EU-ban vagy MO-n. De aztán elment a kedvem az egésztől a sok "anomália" miatt.
Ha a dualsimet leszámítjuk, akkor szerintem baromira nem éri meg Kínából rendelni telefont. Rizikó a köbön... Remélem, hogy lesz alternatíva dualsimes telefonok terén, magyarán vagy MO-n elkezdik forgalmazni a kínaiak a ds telefonjaikat szervíz, vevőszolgálat támogatás mellett, vagy a már itt lévő brandek letesznek az asztalra használható ds telefont, nem csak low-end kategóriást. Ha nem így lesz, marad a két telefonos szenvedés számomra. -
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #19695 üzenetére
"készítenek egy erős középkategóriás chinafont, ami végre felveszi a versenyt mondjuk egy Samsung vagy Apple telefonnal"
Ez azért szerintem erős túlzás!
"aki almabuzi megveszi úgyis" Gondolom egy "almabuzi" vagy a jiayu meg azt mondja, hogy a "chinabuzi" megveszi úgyis az újracsomagolt G4, G5, stb. telefont.
-
madrac
senior tag
válasz
sasa311 #19626 üzenetére
Egy szóval nem írtam, hogy pl az YG3 kijelzője, vagy más panel rossz lenne, nem kell a flame keltés.
Még annyit fűznék hozzá hogy a P-ben lévő RGBW kijelző panel konkrétan a Sony saját technológiája, a kínaiba pedig nyilván a jól bevált tucat alkatrészek kerülnek, amikből hegyek vannak raktáron és olcsó. Nyilván ez is meglátszik az árakon. Azért az visszaüthetne, ha a kínaiak minden jogvédett technológiát ellopnának a nyugati cégektől, és elárasztanák vele a piacot. -
Dominó85
addikt
válasz
sasa311 #19672 üzenetére
Sláger termék ez tény, de rájöttek arra szerintem, hogy a G2S kisebb méretű és felbontású kijelzővel jóval komplexebb és erősebb SoC-ot képez a G3-nál. Tévedés ne essék, nem a G3 ellen szólok (imádom az enyémet).
fateless
Én sem értem, mikor megvettem tőle a telefont, olyan boldognak és alapjáratban vidám embernek ismertem meg. Erre itt a fórumon nem veszi a lapot (viccet jelen esetben). -
dhgm
tag
válasz
sasa311 #19604 üzenetére
Hát volt szerncsém becsületes európaitól rendelni (Britt) telefon akkut, hát mit mondjak... kb a harmadát tudta kapacitásnak, mint amit a lecserélendő tudott, úgyhogy maradtam a réginél. Vásároltam ugyancsak becsületes magyartól otg átalakítót 1500 pénzért azt mondta működik szerinted működött? Nem !!! Ugyncsak becstelen kinaitól ugyaztaó az átalakítót postával 2 héten beül 100 Ft-ért Szted működött? IGEN! Hát akkor?
... Nem vagyok kinai... sem magyar sem eu gyűlölő... de azért mégis hogy van ez? -
petymeg
addikt
válasz
sasa311 #19609 üzenetére
A G2S se GG, az etotalkon rákérdeztem, hogy konkrétan az e, azt írta a koma hogy scratch resistant... Pont mint az Xperia P...
OK elfogadom, hogy nem sokkal jobb a P, nagyjából pariban vannak... viszont van itthon szervíze. Szerintem ez is lényeges kérdés.Ezt az ÁFA megúszós dolgot én, mint jogkövető állampolgár nem tudom értelmezni...
-
dhgm
tag
válasz
sasa311 #19593 üzenetére
Hát én nem kizárólag telefont rendeltem hanem több mindent, nem egy hanem több helyről. Eddig lekopogom soha nem volt gond minden megérkezett. Ami sokáig jött az nagyrészt hazai bibi volt eu díjas posta és a vám.
Ha itthonról rendelsz valamit két három nap és nincs benne senki csak a posta. Ha lehet hinni a postának a telom 3 nap alatt utazott 20000 km-t. itthon 120 kmt sikerül megtenni ennyi idő alatt, nincs mit hozzáfűzni. Egyébként ha olyan fejlettek volnánk mint amilyennek gondoljuk magunkat miért is kinából rendeljük a telót??? Vegyünk itthon hazai gyártásút. Sajna ilyen nem létezik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- iOS alkalmazások
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest