Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Hobby elektronika
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiger71
aktív tag
-
tiger71
aktív tag
válasz
Neil Watts #22826 üzenetére
Szia!
Ha választhatsz, én inkább az N2-őt ajánlanám (abban is van alapból magyar nyelv - a mostaniakban legalább is)! A google play már nem ügy, GF kolléga megcsinálta hozzá a telepítőt (a logout cikk utáni fórumban, ott a leírása), így nem kell mókolni! Root alapból van, így semmilyen telepítés nem gond! Sőt az újabb módosított 0.29-es custom romban már alapból feltelepül, nem kell külön telepítgetni!
Ha érdekel bővebben, akkor ezen az oldalon nézelődj: [link]
Ez pedig a módosított rom, illetve a CWM recovery telepítési leírás, és letöltési útmutató: [link]
Az oldalon regelni kell (pár perc, és ingyenes
).
Ha valami kérdésed van, akkor írj privit, szívesen válaszolok!
Üdv P
-
tiger71
aktív tag
-
tiger71
aktív tag
válasz
Dominó85 #20266 üzenetére
Cuki bizony...
Én is egy ilyet taposok, és mit mondjak... Maxximális! 13 frissítés kevesebb mint 3hónap alatt, az nem rossz!
Nyomják a fiúk rendesen!
Ízelítőül:
Screen: LG Brand 7,5 Generation 4.7 Inch HD 10-Point IPS Touch Screen, Gorilla Glass, 1600W LCD, One Glas Solution Screen (OGS) like Nexus 4
CPU: Exynos 4412 Quad Core 1.4GHz ( Like Galaxy S3 )
Camera pixel: Front:2.0 million pixels, Back:13 million pixels (Sony Exmor RS second Generation )
Microphone: There are 2x Microphones inside with NICAM Technology. So you can Calling with only one Signal Bar clearly.
Szerintem a legjobban támogatott "külföldi" telefon, ha nem az összes között az!
-
tiger71
aktív tag
-
tiger71
aktív tag
válasz
buca84 #19736 üzenetére
Így van...
Úgy mint a G3-nak, és más telefonoknak is, mégsem szól másról szinte az egész topik!
G3 + OFF - ez teszi ki a hozzászólások több mint 90%-át...
De nem facsarom tovább, mert még az orrunkra koppintanak, a NEMDULASIMESKIÍNAIMOBILBETOLAKODÁSUNKMIATT!
Így visszanyargalok(lunk? - gyere jano...) a saját topikunkba, meg a VonDroidra..
-
tiger71
aktív tag
-
tiger71
aktív tag
válasz
jano2101 #18568 üzenetére
Szia!
Sajnos még nincs rá S3-as rom (márciusban talán, és akkor jön a JB is!!!) , de egyéb finomságok igen!
Itt a droidos topik, mazsolázz: Vondroid
Ma teszteltem a cuccost fullhd videóval...
Hihetetlen amit nyújt!
Le a kalappal!
Ha esetleg segítség kell, írj privit! Nekem eddig Best Of!
-
tiger71
aktív tag
Boldog és 4magos telefonokban gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Még mindig keresek G3-at, vagy X1-et...
Adnék érte egy Sony Xperia S-t!!!
-
tiger71
aktív tag
Kedves fórumtársak, és Jiayu G3 tulajok!
Ha valakinek lenne cserébe egy G3-a, akkor keressen meg!
A csere alapom egy Sony Xperia S független készülék lenne!
Ha felkeltettem az érdeklődésed, és cserélnél, akkor írj Privátot!
Köszönöm!
-
tiger71
aktív tag
válasz
hevizms #12490 üzenetére
Gyerekek... Folyik itt a vita a "nemlétező" támadásokról...stb
Egyszerűen le kellett volna húzni azt a romot, feltolni valahová, és kész! Pár perces meló, és meg van oldva a dolog...
Ennyi idő alatt már rég kész lenne, ha a hozzászólásokra fordított időt, arra tette volna kolléga...
És itt a pont!
-
tiger71
aktív tag
válasz
albinolynx #12077 üzenetére
Hát az nem biztos, de elképzelhető... Nálam eddig 3db kínai csoda volt, mind az összesnek nyitva volt a bootloader-e!
De feljebb linkeltem a progit, azzal tudod nyitni, ha nem...
-
tiger71
aktív tag
válasz
albinolynx #12054 üzenetére
Hy!
Nekem egy Haipai x710d-m van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve! Root könnyen ment, semmi gond nem volt vele! Play-wifi-bt rendben! 3G is! Csak pozitívan tudok nyilatkozni!
Doboz,töltő,usb,füles,bőr előlepos hátlap,3db akksi... a szett!
eladó is, ha érdekel írj privit!
Üdv
-
tiger71
aktív tag
válasz
Fonix79 #11664 üzenetére
Szia!
tárcsázóban írd be: *#06# - ha invalid IMEI-t ír, akkor adom a további segítséget, ha kiírja az IMEI számokat, akkor a beállításokkal van gond!
Mondjuk nekem is elég hosszú ideig csatlakozott ott, meddig vártál?!
Először állítsd be a simeket, az elsőre a 3G-t, a WCDMA/GSM auto hálózatválasztást válaszd!
Aztán keress rá a hálózatokra és utána csatlakoztasd! Nekem kb 10 perc volt azelső csatlakozás, bár az imei számok is invalidok voltak mielőtt javítottam!
Írd mi van, és segítek!
-
tiger71
aktív tag
válasz
csepelball #10943 üzenetére
Szia!
Nálam Haipai X710d:
Bekapcs gomb + hangerő fel együtt nyom... bejön a felnyitott hasú zöld emberke, ott a középső gombbal (Haipai x710d) előjön a recovery menü... a hangerő gombokkal navigálsz, a power gombbal pedig aktiválod őket...
Üdv
-
tiger71
aktív tag
válasz
berigazek #10590 üzenetére
Szia!
Köszönöm az infot...
Rajta vagyok a témán, de ma úgy elhajtottak a vodafonnál mint a magzatvizet!!! Mondom az ügyintézőnek, hogy mi a problémám, hogy a régi telefonommal működött, az újjal meg már nem... Erre betette egy szerintem kb 5-6 készülékbe, és azt mondta, hogy nála működik, meg biztosan működne egy harmadik telefonban is! Így a kártya csere díja 5000HUF...
Annyira felhúztam magam, hogy inkább nem is fűztem hozzá semmit, de lehet, hogy holnap bemegyek és a mélyére ásom a témának... Bár szerintem kellene addig szereznem egy újabb kártyát addig...
Üdv Pali
-
tiger71
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem egy Haipai x710d telefont, csak lenne vele egy kis problémám...
Vodafonos kártyával nem hajlandó működni, csak t-mobillal, illetve telenorral...
Létezik erre valami megoldás? Valakinek tapasztalat?
Üdv Pali
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- PlayStation 5
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia