-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskis
csendes tag
Helló!
Segítséget szeretnék kérni! Nem nagyon értek részletesebben a mobilokhoz.
Rendeltem egy UMI X1 készüléket az etotalk-ról, meg is érkezett rendben nagyon tetszik, de fél óra használat után elkezdte eldobálni a hálózatot mindkét sim-et. 2 db vodás kártya van benne és össze vissza eldobálja. Van úgy, hogy percenként van, hogy 20perc után, vagy mindegyiket vagy csak az egyiket. Össze vissza magától értelmetlenül. Nem térerő hiányról van szó, mert ha éppen van hálózat akkor max-on van az erőssége és másik telefonom tökéletesen működik.
Az eladótól azt a tanácsot kaptam, hogy töröljem az APN-eket és hozzak létre újat.
Meg is találtam ezt az APN beállítást (mobilhálózati beállítások/hozzáférési pontok nevei/hozzáférési pont szerkesztése), de itt csak az adatait lehet módosítani, törölni nem lehet. Na meg ha lehetne törölni akkor hogyan varázsolok helyette újat?
Az APN beállításoknál lehetne a mobil adatforgalom részleteit beállítani amit meg is tettem, de ennek ellenére az sem működik.Próbáltam már csak egy simmel slotokat váltogatva. Úgy sem jó.
Próbáltam más szolgáltató kártyájával. Úgy sem jó.
Próbáltam hálózati módot választani fixen mindegyik. Úgy sem jó.
Fixen kiválasztom az egyik mobilhálózatot. Úgy sem jó.Valaki tudna segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest