Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdk7
aktív tag
válasz
nagash
üzenetére
Szia!
Nem nagyon követtem az előzményeket, de a kártyák (Sim illetve SD) is bekavarhatnak.
Érdemes azokat is kivenni és úgy indítani a recovery-t. Ha nem sikerül így sem, akkor legalbb a kártyák kizárva.Én nemrégiben jártam így, hogy nem indult recovery módban. (bootloop)
Aztán a két sim-et kivettem és úgy minden gond nélkül be tudtam lépni.
- tudom érdekes, de a gyakorlat néha eltér az elmélettől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest