- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elérhető a Fractal Scape
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple asztali gépek
- HP notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
citkar #94719 üzenetére
Hát igen.
Sajnos.Mondjuk ezek közül közül sok bejönne... Ha: vagy nagyobb lenne az akksij, vagy itthon is menne a LTE (vagy a 3g) vagy olcsóbb lenne ...
-
diegho
nagyúr
válasz
citkar #94171 üzenetére
1949deal-en 150$-ért van fent, ezért gondolom, hogy kicsit sok a 200. [link] Ebben valóban van már glonass, vagy csak odaírták minideal-ék?
Ja a felső gomb a halálom nekem is. A másik szimpatikus telefon a Coolpad F2 snapi 615-el, igaz az csak sima HD, de tuti van glonass és ugye ott a cm rom is 100%, hogy lesz.
-
KukkSteve
senior tag
válasz
citkar #93796 üzenetére
Pont egy ilyenbe futottam bele én is. Visszaküldtem, és már kb 1hónapja kint van, nem nagyon írnak róla. :S Rá is kérdezek hogy mi a helyzet. Elsőre kijelzőcserét mondtak nekem. (félreértések elkerülése végett, ez még nem a Chigonos gari intézés...)
krikr:
Coolpad F1en a ph fórum olvasói 9x%ban nem CoolUI romot használnak.A maradékot tuti hogy nem érdekli a dolog. Egyébként mindenki megnyugodhat, mert minden gyártó ezt csinálja, csak van ahol kiderül, van ahol nem. Akinek ez nem gyere be, vegyen iOS-t, BB-t, Lumiát...de ott sem mondja senki biztosra hogy nem csinálják ugyanezt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
citkar #92945 üzenetére
Nekem is volt jo alaplapi hibam, laza 2 ev kellett megoldani.
Eljen az usb3...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Laza...
addikt
-
-
arfer
senior tag
válasz
citkar #89743 üzenetére
Rákérdeztem a pandawill chat-en, hogy spanyolból ide mi a szállítási mód, DHL, vagy posta? (Tudja valaki?) Erre azt a választ kaptam, hogy spanyolból csak spanyolba szállítanak. Amikor linkeltem az oldalt az ajánlatról, azt mondták, hogy fake
. Jó ez a panda customer support
... Vajon kinek lehet hinni?
-
vapega
tag
válasz
citkar #89655 üzenetére
A spanyol raktáras őszrendelésből jön le! Tehát T6S+Füles és átléped a 100-at és kap
sz....nál 10$ kupont, csakhogy a Pandawill2014 kuponkód nem működik.
Ezen az áron gyors ütemben meg akartam rendelni a 16-os MI3-at és nem ette meg a kuponkódot (akkor 10$ lett volna a szállítás)Ja ezt valaki a face-n jelezhetné, én nem vagyok a face-n.
-
svgyula
addikt
válasz
citkar #89078 üzenetére
Szia! Most pl 4m-ről netezek az ágyból lustán és kényelmesen. Nem is kell íróasztal
A cégnél is fárasztó a túl közeli monitor sajna ott muszáj közelebb ülni mert nem lehet eljátszani a HOME OFFICE-t
sajna. De a cikkben azt is írták, hogy szinte ahány ember annyi vélemény. Azért volt/van a moziban is olyan aki mindig az első sorba vesz jegyet, másik meg mindig hátra. Tehát feleslegesen koptatjuk a billentyűzetet mert mások vagyunk! Te nem tudod a saját ízlésedet/érzésedet rám erőltetni én meg nem akarom az véleményem rád erőltetni! Mert kinek a pap, kinek a paplan............
-
svgyula
addikt
válasz
citkar #89061 üzenetére
Szia!
Én nem azt írtam, hogy annyiról kell nézni! Ez volt a cikkben. De azért egy tv-n filmet az ember nem 1m-ről néz! Ha mint monitor olvas rajta akkor megint más az ideális távolság. Én azért használok 24"-os kijelzőt hogy ne kelljen szemüveggel az apró szar 2pixeles betűket bogarászni. Inkább sima HD-re állítom és minden simán olvasható szemüveg nélkül is. Ha viszont filmet nézek akkor bizony az olvasáshoz most mért! 110cm túl közel van inkább a 2 méter a kellemes. De mint mindenhol írták is ez "humanoid" függő. A TV meg 2m-ről kisüti a szememet azt inkább 3-4m-ről ideális (nekem)
-
svgyula
addikt
válasz
citkar #89030 üzenetére
Szia!
Valahol olvastam, az ajánlott távolságot egy adott kijelzőtől. Ha jól tudom úgy határozták meg, hogy az átló x~3.ajánlott távolság
Vagyis pl egy 24" monitort 72" távolságról ideális nézni. Ezt azt jelenti ~182cm. Mivel egy monitor, telefon, tv, stb digitális kijelző sem készült arra, hogy nagyítóval nézegessük(én is kíváncsi voltam rá) az ideális távolságból nem látható a pixel! Maximum a takarítás hiányát lehet látni. Persze vannak akik egészen közelről szeretik
Ja még valami a telómat be lehet állítani úgy, hogy csak DH legyen(persze nem fizikailag) de semmi különbség az akkuidőn kívül. A teleóknál ahogy írtad semmi jelentősége talán egy kicsit élesebbek a színek meg szívja rendesen az akkumulátort. -
svgyula
addikt
válasz
citkar #87463 üzenetére
Szia! Beleszámolják a szifon klónokat meg a samu klónokat is azért van belőlük sok. Ki tudja megállapítani Kínában mi az eredeti? Hiszem itthon a telenornál is Kínai NOKIA-t árulnak! Semmi cicó bele van írva a belsejébe "made in china" akkor? A telefon formája miatt veszik nem a bele miatt
-
svgyula
addikt
válasz
citkar #86180 üzenetére
Szia! Nem csak neked írom!
Abban a dologban, hogy egy készüléket képessé tesznek az LTE frekvencia sávok vételéle én egy buher megoldásnak tartom. Képesek lesznek látni azokat a sávokat csak nem tudják ugyanúgy feldolgozni mint
azok a lapka készletek ahol nem kell keresgetni a kapukat az elektronoknakTulajdonképpen akkor egy
alcatel 311-es is lehet LTE képes nem? Elég egy chippet belerakni és lőn csoda, vagy nem?
Mikor az alap chipkészlet nem képes arra a sebességre a kiegészítővel képes lesz? Egy túrót! Ez olyan mintha a trabantra teszünk egy ferrari spoilert és ráfogjuk, hogy képes 250Km/h-ra
Ez egy kényszer buheráció a kínai oldalról mi meg dicsérjük "milyen ügyesek ezek" a rengetek legyártott lapkát újra tudják hasznosítani és nem veszik meg az erre kifejlesztettet.
De hát ez a kísérletezők/fejlesztők fóruma! -
svgyula
addikt
válasz
citkar #86166 üzenetére
Szia! Nem az NFC-ről volt szó aminek semmi köze a nagy sebességű adatkommunikációhoz. Az hogy van buherált telefon amit felszereltek egy +kiegészítővel még nekem ad igazat!
Én azt írtam az ott olvasott adatok alapján, hogy az MTK 6592-es chip nem tartalmaz nagy sebességű LTE vagy 4G hozzáférést! Ha beleolvastok ti is rájöttök a "technikára"
Kedves "laza" kollégának üzenem, hogy én nem keresem mert nem érdekel! A belinkelt telefont néztem meg és arról az oldalon levő adatokról írtam. Ott viszont sehol nincs "buherált" chipszettről szó. Az viszont biztos ebből HA? még normálisan működik sem lesz egy normális megoldás a 4G sebességre. Ez akkor is csak egy öszvér marad. Jövőre meg már erre sem emlékszik senki.Ahogy olvastam az MTK 6595 már tartalmazza.....
MT6595 -
kóóó
aktív tag
válasz
citkar #85055 üzenetére
Jo kis telefonnak tunik, viszont a felbontasa eleg erdekess.
Meg ahogy nezem a 300$-os arat jo is lenne, csak sajnos eddig az oppomarton talaltam legolcsobban es az is 400$ volt... :/ -
-
b0bcat
addikt
válasz
citkar #83578 üzenetére
+1
Függ továbbá az Android verziószámától és a rendszer optimalizáltságától. Ha tele pakolod minden memóriazabáló marhasággal a telefonodat, a rendszered pedig nincs kellően optimalizálva, akkor talán a 2 giga sem "életbiztosítás".
(Nyilván nem véletlenül szerelnek már 3 giga RAM-ot egyes készülékekbe.)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
citkar #83065 üzenetére
"Aztán, hogy a gyártó optimalizálása vagy a felhasználók eltérő szokásai miatt lenne..."
Igen, azt hiszem ezzel mindent elmondtál...
vibe z topikban az akkuidő "kevés" a mi3 topikban meg a ram felhasználás hagy kivetni valót....bár mind2 ben olvastam pro és kontrát...mondjuk a vibe z vel talán annyi előnyben vannak a tuajok hogy nagyon jól testre szabható az energia gazdálkodás mi3 nál meg marad a makacs appok jegelése....
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
citkar #80714 üzenetére
aztmondod mt 6589? miért nem próbálod meg a xiaomi miphone manager-t? a redmi úgyis azzal van szerelve, hátha segít beadni a home 7-nek rendeen a drivereket.
ez meg a magyarítása.
ez meg a menete
-
svgyula
addikt
válasz
citkar #80424 üzenetére
Szia! Teljesen jó ez a telefon tetszik(nekem) a forma. A paraméterekben is teljesen jó! Egy dolog ami bosszantó miért
sajnáltak 2$ egy misro sd foglalatért
Megint bele kellett szúrni egy kompromisszum forrást. Tárhely kell paraszt?? Dugj bele egy pedrive-ot
MIÉRT valaki meg tudja mondani a gyártók miért nyalnak állandóan? Ez a kihagyjuk az SD foglaltot az iphon-nál kezdődött. Aztán most már egyre több kínai "nagy gyártó" csinálja ugyanezt. -
svgyula
addikt
válasz
citkar #80228 üzenetére
Szia! Nem lehet az, hogy megint sok volt a reklamációból visszavitt telefon? A nagy sikerre való tekintettel újra meghirdetik "ákcíósan"
De biztosan jó lesz vérnyomásnövelőnek is! Amíg azon izgul a nép, hogy sikerült-e elkapni egyet utána meg azon, hogy sikerül-e visszaküldenem és mi lesz az ÁFA-val -
svgyula
addikt
válasz
citkar #79765 üzenetére
Szia!
Itt Minideal "brand" besorolás de ez csak egy példa nincs kedvem az összeset belinkelni.................
Ez nem betűsorrendben van. Mivel ez a webshop az itt "favorizált"(én soha nem vettem tőlük semmit!)
azért választottam ezt.
-
törölt tag
válasz
citkar #79342 üzenetére
Nem véletlenül írtam azt a hardvert. Láttál Te már olyat? Sztem nagyon erős kamerának nevezni. Igen, a 6595 -ben tényleg van jópofaság (pl. Glonass, LTE).
Dominó85:
Én tudom, hogy ez a 4xx Mali elég elavult technológia. De azért a 450 nem annyira gyenge cucc. Az AML S802 -es TV boxokban is ez van és odaát a 4k lejátszást tesztelgetik vele. Egy 8magos procival társítva sztem 720 -on a 60 -at röhögve kéne tudnia. -
aytukabozs
addikt
válasz
citkar #79180 üzenetére
... ami gondolom adódhat abból hogy egy már meglévő terméklapot írnak át egy új telefon érkezése esetén, osztán néhány infó esetleg ottmarad...
(#79179) BullZeye
Részemről tuti hogy a gyár oldalán szereplő infókat venném alapul -már amennyiben olyan telefonról van szó aminek van egyáltalán honlapja -
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
citkar #78734 üzenetére
Inkabb gyertek at ide ezzel: [link] Nem mind arany ami fénylik. Normalis jelerőséggel és látott holddal is érdekeseket tud produkálni a java. (tehat antenna és összeszerelesi hiba kizarhato). Nyugodtan lehet SOC szerint szelektálni ,akinek navigalasra kell az pedig tervezzen egy kulso BT GPS vevővel is inkabb.
De ezt ott folytassuk miutan vegigolvastatok az elozmenyeket.
Bferibörs: nekem Viber megy rendesen amikor a Telenor 32kbps-ra lassit szoval jahh.
-
Biqci
aktív tag
válasz
citkar #78612 üzenetére
Ha 60-as táblánál 70-nel megyek az szabálysértés, akkor jelentsem fel magam? Gyerekek, ne legyünk már ennyire vaskalaposak!
wwenigma: ahogy írtad: ha elhallgat. Kérdés? Kérdeztek? ha igen elhallgattam? Csak rendeltem, semmi egyéb. Nem elefántagyarat, nem gyémántot, nem kitömött pandát, csak egy egyszerű műszaki cikket, ami nem COCOM listás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest