Hirdetés
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
citkar
üzenetére
Szia!
Valahol olvastam, az ajánlott távolságot egy adott kijelzőtől. Ha jól tudom úgy határozták meg, hogy az átló x~3.ajánlott távolság
Vagyis pl egy 24" monitort 72" távolságról ideális nézni. Ezt azt jelenti ~182cm. Mivel egy monitor, telefon, tv, stb digitális kijelző sem készült arra, hogy nagyítóval nézegessük(én is kíváncsi voltam rá
) az ideális távolságból nem látható a pixel! Maximum a takarítás hiányát lehet látni. Persze vannak akik egészen közelről szeretik 
Ja még valami a telómat be lehet állítani úgy, hogy csak DH legyen(persze nem fizikailag) de semmi különbség az akkuidőn kívül. A teleóknál ahogy írtad semmi jelentősége talán egy kicsit élesebbek a színek meg szívja rendesen az akkumulátort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Call of Duty: Black Ops 7
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- PH! Szakszervezet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) az ideális távolságból nem látható a pixel! Maximum a takarítás hiányát lehet látni. Persze vannak akik egészen közelről szeretik