- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
Engem is nagyon érdekel már.
....Valami frekvencia licenszdíj játszhat ebben szerepet?
Merthogy ahogy a ZsebTv MókaMikije és cappa72 mester is mondja:"a másod, harmad vonalbeli gyártók esetén "szinte" - túlzással - alap; Doogee, Siswoo, Cubot, és valahány név a naptárban, " (Telcsi-Fercsi-Kata-Klára
)
A másod, harmad vonalbeli gyártók rászánják azt a pár dollárcentet míg egyéb termékparamétereikben
nemritkán vacakabbak, és eközben a Xiaomi Meizu stb.. kinai A Brand no B20 Band, nem szánják rá ezt a költség-morzsát.... -
citkar
addikt
Nem kövezlek meg, vegyél onnan és azt amit szeretnél, ahonnan szeretnéd.
Ha pl lesz jó árban itthon Meizu Metal mini, Pro 5 mini vagy OP2 mini akkor simán megvenném én is itthon, mindig mérlegelni kell, amit kinéztél hol mennyibe kerül és milyen szolgáltatást kaphatsz mellé (leginkább garanciára gondolok itt) aztán vedd ott ahol neked a legszimpatikusabb. -
Terentius
őstag
A voip simán megy 32 kbps-en is, csak gondoltam szólok!Lehet nem fogsz normális minőségben telefonálni,de arra meg ott a callback. Onnantól a minőség okés és az 1 percet kivéve ami kb 20 ft 7 ft-ért beszélsz percenként ami a szolgáltatók áraihoz mérve még mindig lófing, havi előfizetési díj, hűség nélkül!
-
-
adoks
aktív tag
Értem. Én csak arra próbáltam utalni, hogy egy normális 3g hálózat nagyjából mindenre elég lenne. Az más kérdés, hogy az összes szolgáltató lefedettsége tele van fehér foltokkal ( vagy fekete lyukakkal?
).
Az meg egészen röhejes, hogy párszáz megás esetleg 2-3 gigás netcsomagok mellett van akinek a 4g mindennél fontosabb
-
beg
veterán
Vagy így:
adb shell rm /data/system/gesture.key
...vagy így:
adb shell
cd /data/data/com.android.providers.settings/databases
sqlite3 settings.db
update system set value=0 where name='lock_pattern_autolock';
update system set value=0 where name='lockscreen.lockedoutpermanently';
.quitHa nincs adb, akkor hard reset fizikai gombokkal.
-
A Windows kifjezetten jó és stabil. Ha nincs olyan progi, ami csak androidon van, akkor kifejezetten ajánlott. Testvéremnél egy Luma 535 és egy S6 edge van, a Lumiát jobban szereti használni a hétköznapokban - persze, net, kamera, egyebek tekintetében nem mérhető össze a két készülék, de mindennapos használatban igen.
-
nyisziati
veterán
Végigböngésztem a spec.-t, hát... Ítéljétek meg:
-8 mag, 1,7 Ghz (!)
-2 GB RAM, 16 GB háttértár
-HD kijelző (!)
-3.000 mAh akku
-ujjlenyomat érzékelő
-NFC
-LTE (B20 is) (!)
-smartwake, otg, gesture sensor, értesítő led világítás, VPN, 4K videoSzerintem túl szép, hogy igaz legyen. Főleg ~25.000-ért.
-
maczera
aktív tag
"Mpie P3000T 25 ezer Ft. Nem rossz ajánlat."
Nehezen hihető hogy 25 eFt-os telefon, mely paramétereiben többet tud, mint némelyik 100 eFt-os, ráadásul még működik is. A 600 Ft/kg-os akciós sonkát sem szoktam megvenni, mert tudom, hogy annyi pénzért nem sok hús lehet benne...Azt pedig, hogy mennyiről árazták le, a Tinydealnél nem sokat számít. Tudnak nagyot mondani...
-
sexymusprime
tag
úgy emlékszem a megszűnést azzal magyarázták, hogy 404et ad a weboldal, ami akkor igaz is volt, de már nem az :v
-
b0bcat
addikt
-
Mercutio_
félisten
Az bizony a kici kínai másnak hívja mint ami valójában esete.
Az AGPS valójában GPS+szoftveres okosság.
Ha nincs GPS, akkor amit AGPS-ként akar eladni az egy GPS-funkciót emuláló sw, olyan mint az olcsó kompakt fényképezőgépeknél amikor nincs benne valódi (optikai) stabilizátor és ezt a hiányosságot (nagyobb a bemozdulás esélye ezáltal több az elmosódott, használhatatlan fotó) azzal próbálják leplezni, hogy a záridőt nem engedi a szoftver bizonyos értek alá, ésezt elnevezik "Intelligens képstabilizátor"-nak. Mivel a lencse fenyértéke adott és a záridő is csak az ISO-t lehet növelni, hogy elegendő fény jusson a szenzorra, a magasabb ISO miatt viszont romlik a kép minősége , több a kepzaj -
Wolfskin
őstag
tudom, ezen a kérdésen már túl vagyok rég. akkor meg a képernyőt nem lehet kikapcsolni, csak képernyővakarászással (oda helyezett screen off app)
van egy élethelyzetem, amiben gyakran vagyok. kocsiban, éjszaka, kihangosítva beszélek. automata, nem kell váltani, nem balesetveszélyesebb, mint enni, inni, ölelni. csak tilos. tudom. de. ha ég a kijelző, kisüti a szemem, ha a fülemhez emelem, megbüntet a rendőr. erre van az oldalsó gomb. eredetileg.
a fizikai dedikált gombok elhagyása MINDEN készüléken az olcsósítás, butítás jele (pl fényképezőgépek. vagy képzeld el, hogy az indexet a kocsiban úgy kapcsolod, hogy középen, egy érintőképernyőm, egy legördülő menünől kell kiválsztani, hogy jobbra, vagy balra. mikor válik rutinná?) és ha ezt fícsörnek adják el, az meg a mi bajunk. de a kérdés csupán filozófiai, a "fejlődés", (pontosabban a profitnövelés) ebbe az irányba mutat.@ (#111964) aytukabozs: nem, nem voltak baráti figyelmeztetések, ezt a kütyüt kimondottan azért vettem, mert ip67+gps+4200mAh. és ezt tudja is. újonnan (de kéz alól) 40 ezerért megérte. ugyanezt Garminba többszörös áron kapod meg. mivel megázott a telóm, és javítás alatt állt, ezért kényszerből ezt kezdtem használni. adtam neki egy esélyt. de alkalmatlan rá. teljesen. ebben nincs is vita.
azt, hogy "az androidos okostelefon rossz dolog" egész pontosan akkor könyveltem el, amikor két éve kézbe vettem a note3 telefonom. ez volt az első, amit elkönyveltem és ez azóta sem változott. csak megszokottá vált. egy csodálatos számítógép, imádok írni és rajzolni a tollal. ekkora méretben ilyen tudás, zseniális. de mint telefon, kb 25%-os. aki tanult ergonómiát, tudja, hogy ordítóan alkalmatlan. de megszokható. megoldható vele. mint ahogy baltával is lehet körmöt vágni. csak nem ara való. viszont tökéletesen generálja és ki is elégíti az internetfüggőséget. (ez akárhogy is, egy paradigmaváltás. a telefon helyett ma már a számítógépünket hurcibáljuk, hogy minden pillanatban tudjunk netezni). nomeg a kütyük baszkurálása iránti olthatatlan vágyat is. mert lássuk be, amíg az appjainkat számolgatjuk és settingeljük, addig sem kell élnünk. és ez is valami. -
Wolfskin
őstag
igazából nem is telefonnak vettem, hanem vízhatlan gps-nek. nagy az aksija, vízálló, ki tudom tenni a motor kormányára navigálni. arra megért 40 ezret. csak most szükségmegoldás, mert megúsztattam a note 3-t a tengerben, és amióta készül, gondoltam hadra fogom. de alkalmatlan erre a funkcióra, be kell látnom. nem volt kedvem újratanulni a symbiant, gondoltam arra a kis időre megteszi. de a symbiant elfelejteni volt kár. mint telefon, fényékkel hatékonyabb szerszám. mint számítógép, már nem. kinek mi kell.
-
-
madrac
senior tag
Nekem klasszikus "ghost touch" hibásnak tűnik az a telefon, ami töltés közben jön elő. Saját magától klikkel folyamatosan vagy bizonyos időközönként a kijelzőn a telefon... Lehet egyedi, konstrukciós vagy szériahiba is gondolom. Vagy új helyett, használt, hibás telót kaptál...
-
beg
veterán
Ott is egyenesesedik a kasza, nyílt levél a motorolához.
Hasonlóan nincs droid frissítés, mint az utóbbi időkben a lenovokhoz. Régi motorola motorosok nem ehhez szoktak. -
Beni2360
félisten
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
De amit említettem azt nem ott találod. Gondolkozzál el rajta amit írtam. -
törölt tag
Így van. Akkor van biztonság. Mármint, biztos lehet abban, hogy a szolgáltató a gyártóra, a gyártó meg a szolgáltatóra fog mutogatni, de a szoftveres hiba akkor fog megszűnni, amikor a user megoldja. Ehhez előbb rootolnia kell, amitől a szolgáltató és a gyártó is elutasítja az esetleges, további garanciát. Viszont, van számlája!
-
SSlyTR
senior tag
Bizony ahogy mondja Somatom, B20 kellene ide. Melótársaim már nagyban 4G-znek és azt mondják tuti.
Elvileg a B20 vidéken használja a voda, de ezt nem hozzáértőtől hallottam.Voltam vásárolni és láttam, hogy van egy voda üzlet, hát csak megkérdezem. Elég bután nézett rám a srác. Elkezdett bullshitelni, hogy úgy tűnjön más hoz ért, majd mondtam, hogy telco cégnek dolgozok, nekem nem kell ez a szöveg
-
CineDOG1:
Valami nem egyértelmű ezzel az f1.0-s fényképezővel.
A GSMArena.com oldalán nem írják egyértelműen ezt a tulajdonságot, csak valami interpolált képet említenek.
"Users can (artificially of course) reduce the aperture down to f/1.0."RVR400:
A hátoldali második kamera két megapixeles.
Az előlapi kamera 8 megapixeles felbontású.b0bcat:
A GSMArena.com oldala QHD-t ír. -
mdav88
aktív tag
Mint Emax tulaj, én is hozzászólnék a perpatvarhoz
A telefon tényleg egész jó, de a felsorolt pozitív megítélés tényleg tömjénezés.1, akku hirdetve 3780mah, valójában 3400-3500mah.
2, kamera hirdetve OV, valójában ki tudja, erősen kritikán aluli.
3, szoftveres ígérgetést hagyjuk, az kb mint a nagyoknál 2 hónapja várjuk az 5.1-et. (talán lesz belőle valami egy két héten belül)Az emax jó telefon, megbízható, jó gps-szel, szép hanggal, viszonylag hosszú üzemidővel, de szerintem nincs jól optimalizálva a szoftver, akksit zabálja. Ha tényleg javul majd lollipop alatt akkor maradéktalanul elégedett leszek.
Volt pár napig nálam Hammer is, az igazi harmatcsepp volt sok területen. (gps, üzemidő)
Remélem így tisztább a kép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged