-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
Viktor0610 #119175 üzenetére
Bocs,utána néztem jobban a keresőben,most már látom hogy miről beszéltél!
ez lenne az!Nem hallottam még erről a lehetőségről,köszi szépen!
Mennyire megbízható ez a cég?
-
tobias40
veterán
válasz
Viktor0610 #119175 üzenetére
Itthoni (magyar ) áfás számla kell róla,hol lehet Mo.-on ezt így megvenni?(4 db kellene..)
Céges vásárlás lenne! -
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor0610 #118765 üzenetére
-
KTU
addikt
válasz
Viktor0610 #118765 üzenetére
A született optimista
-
MrChef
aktív tag
válasz
Viktor0610 #118312 üzenetére
Most nem tudok márkásabbra költeni, de a Xiaomi Redmi Note 2 tetszik, az viszont elvileg nem tudja a hazai vodafon 4G-t. (kifutó darab, de havonta megjelenik 20 új telefon, úgyhogy ez most nem lényeg)
A Cubot H1 igen jónak tűnik nekem továbbra is. -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #117454 üzenetére
Igen, a ZTE selejtet is árul, hogy csesződjön meg!
-
Outlander
addikt
válasz
Viktor0610 #117454 üzenetére
3 betű a baj...
-
Beni2360
félisten
válasz
Viktor0610 #117197 üzenetére
Nem cserélgetem csak mivel itt azt írogatták, hogy lassan telefonálni sem fogunk tudni 3G mert nem fejlesztik ezért gondoltam, hogy kelleni fog a 4G a telefonáláshoz. Vagy nagyon félre értettem. nem is a net a lényeg. Mobil netet nagy ritkán használnék.
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610 #117010 üzenetére
Értem, az úgy korrekt lenne, feltettem a kérdést a rendelgetős topicban, hátha valakinek van első kézből tapasztalata... sajnos máshogyan már nem érné meg annyira a kütyü.
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610 #116882 üzenetére
Csak még egy off-os kérdés az EU Express (TD) szállításról. rendelésnél azt írja viszont, hogy simán játszhat nekem áfa. De akkor ez nem igaz eszerint...
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #116974 üzenetére
Igen, ez olyan, mikor a másolat kiegészítőket úgy adják el, hogy for xiaomi, de az arról még egy 2 pálcás másolat marad.
Mindkét esetben szándékos megtévesztés belefűzni egy oda nem illő brand vagy technológia nevét.Az én autóm akkor porsche like, mert 4 kereke van, mindegyik földig ér, átlátszó ablakai vannak, két irányba forgatható a kormánya, az eleje felé néző sofőr ülésekkel.
-
janakbacsi
őstag
válasz
Viktor0610 #116970 üzenetére
Köszönöm
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610 #116882 üzenetére
Bueno
Szoval a nemet raktar helyet ez vette at most tinyeknal?
Ha nem lennek ehenkorasz es tuti lennek a minosegeben, mert mondjuk egy forumtars kezet megjarta volna mar lehet vennem. Megjarta egy forumtars kezet mar netan esetleg? *Mert akkor megyek keszitem a kasat az elkovetkezendo ket hetre
-
ati05
aktív tag
válasz
Viktor0610 #116463 üzenetére
Hát épp ez az, hogy nem rongálhatom meg a SIM-et, a régebbit pedig még körbevágni sem lehet (nagy csippes).
szerk: Céges nagycsoportos kártya...
De nagyon eltértünk az eredeti kérdéstől... Szóval nem létezik dual mini SIM-es készülék??
-
b0bcat
addikt
válasz
Viktor0610 #116216 üzenetére
Azért a Cubot elég ismert márka...
-
b0bcat
addikt
válasz
Viktor0610 #116206 üzenetére
Miért? Egy csomó 60-70 dolláros MT6580-as modell van már a piacon.
-
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610 #116206 üzenetére
teljesen igazad van, van olyan shop, ahol csak presell még.
aztán kíváncsi leszek majd a "normál" árra, meg majd a tapasztalatokra is.
meg egy cubot note s vs doogee x5 pro harcra is! -
golyós
addikt
válasz
Viktor0610 #115910 üzenetére
Igen olvasgatom a fórumát, de igazán akkor "nyugodnék meg" ha kipróbálhatnám valahogy a kamerát.
(Zte Grand X In és Wayteq Talk 5H- mindkét típust szerettem de a kamera miatt 1 év után cseréltem)
Most szeretnék dualra váltani és én is nagy keresgélésbe vagyok.
Sokat kell fényképeznem a munkám miatt telefonnal és nem mindig optimálisak a fényviszonyok hozzá ezért fontos lenne a kamera.(#115912) kornelka : a Grand 2-m is 1,5 gb ram van, nem érzem hátrányát, 600mb mindig van szabadon, de természetesen a te igényeidet te tudod.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #115915 üzenetére
Persze, vágom.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #115910 üzenetére
Ugyan már! Sok telón elöl van és mégsem keverem össze egy Almáéval. Akinek nem tűnik fel, hogy van mellette két másik gomb, az menjen szemorvoshoz! Különben sem muszáj, hogy kerek legyen az a gomb. Tőlem lehet házikó, lótuszvirág, ződ robotfej, vagy mittudoménmi. Le...om, csak ne kelljen már a tartó és a szélvédő között matatnom, mert sztem az minden, csak nem Smart. Bár, elvileg nekem hamarvást meglesz a megoldásom most, hogy az aprón féláron dobálják a P8 -hoz kapott Talkband B2 -ket. Régóta szerettem volna egy ilyet, csak a legújabb frissítésig nem tudta megjeleníteni az értesítéseket.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #115889 üzenetére
Ha majd lesz mindegyikben, akkor nem lesznek B20 napok.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #115588 üzenetére
A saját üzeneteimet off-ba tudom tenni, másokét nem tudom utólag. Bütykölik a PH. motort és kicsit bug-osak a Tg jogosultságok.
-
janaman01
addikt
válasz
Viktor0610 #115534 üzenetére
Há akko a nagy samu logót hová szitálnák ?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #115442 üzenetére
G4 után 5C ?????
Viktor csalódnom kell benned!! Hová lesz a nagyok dicsősége...
-
Surda-
őstag
válasz
Viktor0610 #115442 üzenetére
Engem is érdekelnének
Igen, sajnos az van,amit írtál,hogy hiába jött az 1S, a 2, a 2pro, sőt Note 2, valahogy nem hajlandó fejlődni a kamera, pedig illene ezen a téren is kicsit elmozdulni jó irányba
Ebből kiindulva a Redmi 3-sem lesz világverő kamerájú,de ne legyen igazam.
Sajnos a marketing is ellenem dolgozik, ha csinálnak középkategóriában egy jó kamerás mobilt,ki veszi meg a drágákat és miért?
Mert a gyorsaságra szerintem note2 (azaz 160-180$ szinten) sem lehet panasz. -
válasz
Viktor0610 #115353 üzenetére
Ha az ára a beharangozott 99$ lenne..
így se rossz, de akkora support nem lesz , mint a V5-nek volt / a legjobb teló még mindig... ha nem jött volna ki a P70-es Lenovo, akkor még mindig a V5 lenne szerintem.
-
peestike
senior tag
válasz
Viktor0610 #115172 üzenetére
a transcend-nek van a saját oldalán verification, sn szám alapján eddig mindig jól dobta penrdive-okat, micro sd-ket, amiket néztem. eddig a legnagyobb probléma egy micro kártya tokkal volt, hogy nem működött.
sandisk volt.
csúcs nekem szállításban 8 nap. -
válasz
Régen én is a mymemory-tól rendeltem, de pár éve már csak a linkelt boltból. Elsőre én sem akartam hinni az áraknak, ezért rendeltem egy dolgot, majd mindig többet. Most is 3-4 termék úton van tőle.
Ha sürgős, akkor még mindig Angliából rendelem meg, egyébként viszont már váltottam. -
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #115176 üzenetére
Na nála pont nem. Átlag 13-17 nap alatt ideér amit küld. Ő egy igazi fehér holló a kínaiak között. A védjegye, hogy cérnával lezárt borítékban küldi az árut
TN-t ne várj ennyiért, de bármi gond van, mindig a te javadra dönt (újraküld vagy visszautal) PayPal bevonása nélkül.
-
buca84
őstag
válasz
Viktor0610 #115176 üzenetére
2 héten belül Nálad a cucc.
-
nimfas
addikt
válasz
-
beg
veterán
válasz
Tévedsz, nagyon sokan és sokat rendeltünk tőle, mindig eredetit árul (h2testw hibátlanul lefut mindegyiken, valós sebességadatokkal és kapacitással), gyorsan postáz és garanciális ügyintézésben is jeles. Keress rá a nevére több topikban, mindenhol pozitív tapasztalatokat találsz. Jó pár éve csak tőle vásárolok.
-
Outlander
addikt
válasz
Viktor0610 #115164 üzenetére
Igen, a foss zte az pont ilyen.
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #114764 üzenetére
Vicces, de az.
Ahogy pár éve bután hangzott a xiaomi. Jönnek fel mint a talajvíz, sok lábon álló szolgáltató.
-
citkar
addikt
válasz
Viktor0610 #114311 üzenetére
Talán majd ez! Bár a készülék teljes méretéről nem találtam egyértelmű infót, majd meglátjuk.
-
KTU
addikt
válasz
Viktor0610 #114102 üzenetére
Egyik fiamnak le kellene cserélni a V5-öt.
mert ugye nincs LTE.
De nem hajlandó, mivel a kamera a 150$ > alattiakba ........Rákerestem a Second hand-re itt a topikba, a mai napon kívül nincs találat.
Lehet megkockáztatom. -
Bjorngolf
tag
válasz
Viktor0610 #114065 üzenetére
A kamera nem fontos
igen néztem ezt már, de láttam h nem magyarországi az üzlet. ez nem gond?
-
mrgymisi
tag
válasz
Viktor0610 #113550 üzenetére
Az a baj, hogy amíg az eredeti romot simán rootoltam, majd kicseréltem egy másikra, úgy éreztem hogy egy picit értek hozzá, viszont most azt a romot nem tudom kicserélni az eredetire vissza, mert ezzel a rommal nincs GSM-em a gyárit meg nem tudom vissza rakni, mert sp flash tool root nélkül nem engedi, legalábbis nekem nem megy, nem tudok particiót átírni meg ilyenek, kirootolni sem tudom mert a SU_binary-t frissíteni kell, azt sem tudom mert hiányzik neki valami scatter, de hogy miből meg honnan arról fogalmam sincs.......
úgyhogy abszolút úgy érzem hogy nem értek hozzá és már bánom hogy hozzányúltam annó. miért nem fogadtam el hogy gyorsan merül ez a telefon... -
mrgymisi
tag
válasz
Viktor0610 #113550 üzenetére
Igen néztem, de az a baj hogy nem tudom melyik romban keressem a scattert.
a zip-ben amit az SD re tettem, a su bináris frissétése miatt, abban nincs scatter.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #113529 üzenetére
Kb, ezt tudtam volna írni én is.
-
válasz
Viktor0610 #113332 üzenetére
Ez a Qrvanagy felbontású VGA?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #112616 üzenetére
Erről beszélek!!
Innentől ma már csak akkor írok, ha kell!!!
-
zedok
őstag
válasz
Viktor0610 #112487 üzenetére
Egy Hongmit váltana..abszolút jó volt..de eléggé lehúzzák az akksi idejét itthoni és kinti oldalak is..eléggé vegyesek az érzések vele kapcsolatban.
-
b0bcat
addikt
válasz
Viktor0610 #111534 üzenetére
X5 Pro.
A sima nem 2 giga RAM-os.
És egyelőre kicsit beetetés szagú a 80 USD körüli ár.
-
Sas madár
őstag
válasz
Viktor0610 #111507 üzenetére
Itt kifejezetten Eu raktárból rendelek ezért is lepődtem meg rajta.
De akkor nyugodtan pipálhatok,kevésbé lesz egyértelmű szállítás közben,hogy telefon van benne.
Hátha nem csábul el a szállító,vagy a raktáros ...utalva az utóbbi meg nem érkezett csomagokra -
válasz
Viktor0610 #111405 üzenetére
Meg a minélnagyobbannáljobb vonat is sűrűn beérkezik az állomásra a gyártók mindegyikénél.
Kár, hogy a Jiayu S4 körül túl nagy a csend. Még egy jó kompromisszumos telefon lehetett volna a maga 4,7"-os kijelzőjével és 2,5Ah-s akkujával.
Amolyan szegmensbetöltő lehetett volna, mint annak idején a Jiayu G2F - 4,3"-ban egész jó hardver.Méghogy piacgazdaság... 5 éves tervek vannak most is, előre tervezett eladási tervekkel... stb... "piackommunizmusgazdaság"
-
Tok_Kezdo
csendes tag
válasz
Viktor0610 #111199 üzenetére
Köszi hogy legalább te megértetted.
Pont erről lenne szó. Magyarba a magyart németbe a németet használnám.
Ezért kellene ilyen készülék, hogy ne kelljen cserélgetni a kártyákat. -
Mercutio_
félisten
válasz
Viktor0610 #111199 üzenetére
Jó, hát honnan tudhatnám, hogy nem csak vicc a nickje?
500 hsz és még mindig nincs mire lecserélnem a ZTE V5-öt, ha nem akarok nagyobb és rosszabb telót, nem mondanék le a B20-ról és 50k körüli árnál maradnék
-
lordmark
tag
válasz
Viktor0610 #111036 üzenetére
@Viktor0610
Az a gond, hogy az Honor 4C-ből kompletten hiányzik az LTE.
A Redmi 2 Pro-nál meg "problémás" az LTE ahogy olvasom a B20 miatt, ahogy olvastam@Surda-
Igen, néztem a pontos méretet, nagyobb lenne azért erősen.
Aztán lehet hogy végül ezek mellett szánom el magam vagy várok egy kicsit hátha kijön egy igéretes 5"-os. -
válasz
Viktor0610 #110352 üzenetére
Sajna azért a Lenovo sem a olyan "trükketlen" (ezt a szót most találtam ki
- elég vacak is lett, deviszont...):
A LenovoUI és VibeUI esetén a data partíciót felszorozzák egy értékkel, ami a ROM névleges értékére húzza a data partíció kijelzett értékét a beállítások -> tárhely menüpontnál...
Innentől....
Gyanítom azt is, hogy a P70-A akkumulátora, ami névlegesen 4Ah, az nem akkora, mint amekkorát írtak rá. Nem kalbrált mérési eredményem 3500mAh. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #110328 üzenetére
Bedobta a "Promóciók" közé. Francba.
Most már Isten meg nem ment, hogy rendeljek valamit. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Viktor0610 #110247 üzenetére
Ennyiert is?
Meg az a topik a G+a G lehet jo
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610 #110196 üzenetére
Élő példa, ahol mi lakunk. A Telenornak csak 2G lefedettsége volt, 3G sosem. Emiatt lett a mobilnetem annó T-Mobilos és ekkor léptem be a duál SIM-es telefonok világába. Most már van Telenor 4G is, csak nekem nincs ilyen készülékem.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
Sokat kirándulunk, de ritkán lehet olyat helyett találni, ahol jelentős területen nem volt 3g. Úgy érted, hogy már eljutottunk odáig, hogy a világon v az országban több helyen van 4g, mint 3?
-
RVR400
veterán
válasz
Akinek 100, 200, 500 MB-os net előfizetése van, annak ez századrendű kérdés... Az általam felvázolt arányt vedd figyelembe. Lassan már oda jutunk, hogy annak is csak és kizárólag 4G-s telefont ajánlgattok, aki csak wifiről fogja használni.
Mondjuk Miskolcon a Möbelixben engem is idegesített már, hogy nincs 3G, de az nem lefedettségi kérdés, mivel a bejáratnál még van... -
válasz
Viktor0610 #110072 üzenetére
Pedig má' majnem elhittem... Az ázuszon kívül más nem is ért a tervezéshez. Pláne nem telefonnál.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Viktor0610 #109778 üzenetére
Jesszuska
ez nagyon gázcsi
-
móres
csendes tag
válasz
Viktor0610 #109380 üzenetére
Az a baj, ha bemegyek egy telenor üzletbe, ott hozzánemértő mosolygós eladók vannak csak, persze egy próbát lehet megér.
Köszi sbwolf ez lesz az.
-
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610 #109359 üzenetére
Ja, csak 1 év garanciával és jól megáfázva, még mindig érdemesebb emiatt kintről rendelni, a garanciális "kockázat" ellenére.
-
zebede
őstag
válasz
Viktor0610 #108955 üzenetére
Zsocáéknál 50k most a Redmi 2 Pro, itthoni egy éves garival. [link]
-
b0bcat
addikt
válasz
Viktor0610 #108917 üzenetére
Az oldalon mindenhol FHD-t ír.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Viktor0610 #108829 üzenetére
kösz-kösz.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #108626 üzenetére
Egyrészt:
"...akárhány UMI tesztet olvastam a Mobilarena oldalán..." Maximum kettőt olvashattál, az nem éppen egy "akárhány"-féle statisztikai mennyiség.
Egyébként olvastál már olyan telefontesztet, ahol semmivel semmi baj nem volt, ahol minden tetszett a tesztelőnek?
Az ominózus két mobilarénás UMI tesztben egyébként nagyjából fenntartás nélkül dicsérték a hardvert, és helyenként kritizálták a szoftvert, mert kissé nagy volt az akkufogyasztás, néhol akadozott a launcher, az egyik típusnál pedig akadozott a wifi, a szoftver kiforratlansága miatt nem volt olyan szép a kamera képe, amilyenre a hardver lehetőséget adott. A tesztelt készülékek nem az általam említett legújabb típusok voltak, hanem korábbi típusok, de azokban is gyorsan és folyamatosan javították-megszüntették az említett szoftveres hibákat-gyermekbetegségeket, a legújabb típusokra pedig ezek sem jellemzőek (ami eseti bug esetleg eseti készülékeken adódik, azt gyorsan és folyamatosan javítják, prompt működik a support). Ma már tehát a szoftvereik is kiforrottak annyira, mint bárki másé, a hardverösszeállítás és a gyártási minőség pedig évek óta eleve élenjáró és különleges volt, ez UMI jellegzetesség.Másrészt:
"...ha ilyen megbízhatatlanok a gyártó típusai..." Miféle megbízhatatlanok? Ilyesmiről főleg nem olvashattál. Kifejezetten megbízhatóak a gyártó típusai. Működésileg is, a gyári specifikációk hitelességét tekintve is, az anyaghasználatot tekintve is. És mint említettem, mára szoftveresen is utolérték az élmezőnyt - amellett, hogy mint szintén említettem, a többi gyártó oprendszerei is hivatalosan rátehetőek az új típusaikra (MIUI, EMUI, Vibe, Flyme, JIAYU, LEWA, KELE, CoolLife... stb., tobzódni lehet a különféle oprendszerek között, ha nem az UMI-ét akarod használni - ma már szoftveresen is különlegeset nyújt az UMI, hardveresen pedig mindig különlegeset nyújtott, mint mondtam, az egyediség UMI jellegzetesség.Harmadrészt:
A kollégának adott válaszomban pontosan és szabatosan utaltam a fent részletezett fejlődési folyamatra, miszerint igényes szándékkal, hátrányból indultak a Meizuhoz képest, de a legújabb típusaikban már semmi szoftveres gyermekbetegség sincs, hardveres gyermekbetegségei pedig nem is voltak az UMI-nak korábban sem. Élvonalbeli technológia olcsón, sok önálló tervezési-fejlesztési elemmel, élvonalbeli gyártásminőséggel. Mint mondtam, eleve igényes szándékkal indult cég, amely a legújabb típusaiban mindenben el is érte az élvonalat, amennyire az MTK csipszetek ezt engedték. Tehát élvonalbeli, megbízható minőség, olcsón.(Legújabb típusok alatt értendő a Hammer, az eMAX, az Iron - és a legfrissebben érkező eMAX mini, utóbbiban már Snapdragon van.)
No így gondolom tisztább a kép.
(#108627) fateless: Köszi a javítást, akkor az első információk tévesek voltak. Annál szebb lesz a leányzó fekvése a leendő vásárlók számára, gondolom a következő hónapok ár-érték bajnoka a Redmi Note 2 lesz - így már csak a 800MH LTE-t lehet a szemére vetni Szittyaföldön.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #108517 üzenetére
Kérdem én - nem hozzáértőként - gondolod az a szűk keresztmetszet?
Mit kell neki megcímezni amit 32bit-en nem tud?
-
buca84
őstag
válasz
Viktor0610 #108481 üzenetére
Hagyjad! Mindenkit privátban keres meg, hogy árul telefonokat.
-
Matykoh
tag
válasz
Viktor0610 #108481 üzenetére
Csak azért jó helyesen leírni, mert akkor a kereső kiadja.
-
mtibi55
tag
válasz
Viktor0610 #108428 üzenetére
Nem jól fogalmaztam. Be olvassa csak nagyon lassan jó ideig benne kell legyen mire meg lehet nyitni és először csak fájl kezelővel mert a galéria szerint nincs média a készülékben. Később már felismeri és még az a gond hogy ha a memória kezelésnél nézem akkor nem tudja hogy mennyi hely van foglalva csak az van kiírva hogy számítás de ez akár órákig.
-
ottobacsi
tag
válasz
Viktor0610 #108025 üzenetére
Oké! Köszi!
Hát ez már kb. 7-8 éves lehet...Duliee: a beállítások átnyálazása: √
-
madrac
senior tag
válasz
Viktor0610 #108025 üzenetére
T-nél tavalyi sim kártyával se ment az LTE mert nem volt rajtuk engedélyezve. Szó nélkül cserélték. Már ahol volt is készleten. Én is úgy gondoltam elsőre hogy ilyen frissebb kártyával mennie kéne és nem ezen múlik, de mégis.
-
SamSem58
aktív tag
válasz
Viktor0610 #107632 üzenetére
Kösz neked és KamuMazsola-nak is a hozzászólást. Bár szomorú, de nekem is az a meglátásom, hogy az A536 nem támogatja a pendrivet (szerintem 33 ezerért az is szép amit tud!).
-
b0bcat
addikt
válasz
Viktor0610 #107405 üzenetére
Az ő telefonja. Azt csinál vele, amit akar.
Tapasztalja csak ki!
-
zebede
őstag
válasz
Viktor0610 #107240 üzenetére
A hangsúly a "megbízhatón" volt, látom nem ment át.Tehát, tapasztalatok alapján szerettem volna olyan EU-s websop címeket, ahonnan már rendeltetek, ne adj isten többször is. És gond nélkül gyorsan megérkezett a telefon.
KTU: Köszönöm, megnézem.
-
gfefe
őstag
válasz
Viktor0610 #107159 üzenetére
-
gyikhuszar
tag
válasz
Viktor0610 #107113 üzenetére
Nem vagyok fontos egyáltalán, csak ha már lehetne dual aktív, akkor jobb lenne az.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #106735 üzenetére
Mert akkor egy ilyen volt szinte
Most meg?
klónozzák a klónozott klónokat -
buca84
őstag
válasz
Viktor0610 #106191 üzenetére
Passz. A tervezőt/tervezőket kellene megkérdezni mi értelme.
Maga az elgondolás szerintem jó. A speckókhoz az ár is, csak nem az átlag magyar pénztárcának.
Illetve az elterjedése fogja megszabni a supportját is, mert közösségi támogatáson alapszik az egész koncepció. -
janaman01
addikt
válasz
Viktor0610 #106191 üzenetére
Hogy hogy minek
RAID be megy ,lehet -
janaman01
addikt
válasz
Viktor0610 #105477 üzenetére
hibás coolpad f1 meg nincs...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #105477 üzenetére
+1
-
Linda1
aktív tag
válasz
Viktor0610 #105472 üzenetére
Akit érdekelnek az ilyesmik, utánaolvas ahogy én is, nem azért, mert havonta cserélem a telóimat, csak mert érdekel. De ezeket senki sem tudja elsőre, míg ki nem próbálja. Nem az a baj, hogy nem tudta, hanem, hogy azelőtt írta, mielőtt utánaolvasott volna.
De holtáig tanul az ember, nem igaz??? -
egykettő
aktív tag
válasz
Viktor0610 #105457 üzenetére
valóban az lemaradt, hogy pontosan mit is kell nézni
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #104843 üzenetére
Nem rossz... csak a 2200mAh akksi nem túl bizalomgerjesztő
Hogy váltják most a dollárt? 160USD+áfáért láttam a minideal-en....
Esetleg Mi4i?Lenovo VIBE X2 (203 USD+áfa) bár ez sem bővíthető és 2300-as akksi :S
Jéééééééé:
Xiaomi Hongmi SmartPhone Android 4.2 MTK6589T 1.5GHz WCDMA 3G Dual Sim With 4.7 Inch IPS Capacitive 137 USD!!!!
D
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Viktor0610 #104699 üzenetére
Hát na....jó lenne és ezek szerint minden pénzt megér...még a látszata is
MTK Droid Tools-t hogyan kell használni? Ebben a cikkben írják, hogy az egyből kideríti a turpisságot, ha van: [link]
Miskolc topikban írták, hogy samsungos a launcher, nem pedig miui, a hátlapi lenovo felirat sem megfelelő irányban van írva, stb... Barátommal beszéltem telón és semmi matrica, papírok, stb. nincs, tehát valóban hamisítvány. Ráadásul az eredeti A808T messze van ezektől a speckóktól. Az már más kérdés, miért hazudik nagyot a szoftver 2 GB vs 4 GB, 1280x720 vs 1920x1080
Szóval ilyen Lenovo telefont nem is találtam ilyen típusszám alatt alatt
Szerk
Az már csak hab a tortán, hogy origi A808T 5" míg ez 5.5" -
fudi2002
nagyúr
válasz
Viktor0610 #104329 üzenetére
Újabb hülye kérdésem lesz:
Tételezzük fel, hogy itthon vásároltam valakitől a készüléket. Én csak javíttatás céljából küldtem ki kínába.
Ott mi a helyzet? Ott nem elég a kiküldésről a papír? Mondjuk használtan vettem és az előző gazdiról nem tudni hogy jutott hozzá, fizetett-e áfát stb. Újra kifizettetik velem?(#104330) WOT-H-A-C
Köszönöm, valami ilyesmire gondoltam.Mert ugye szép hogy tagállamból jön, de ha komplikáció akkor többe kerül az egész... Ergo talán jobb elsőre áfáztatni.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #104329 üzenetére
Azthiszem CN22 es forma nyomtatvány és a feladóvevény kell és akkor nem áfázzák, de erre most nem tenném a nyakam. Be kell dobni a kérdést a rendelős topikba.
-
jg3D
csendes tag
válasz
Viktor0610 #104171 üzenetére
Ok, azert meg megvarok 1-2 velemenyt.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #104144 üzenetére
Vagy tudatlan.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #104141 üzenetére
199Euro a ZTE. Ott a kuponkód az oldalon. Ráadásul az is az EU-ból jön, ha a német raktárból kéred.
-
matyi19
őstag
válasz
Viktor0610 #104077 üzenetére
A gsmarena-s teszt alapján, nem mondanám olyan rossznak ezt a kamerát.
-
matyi19
őstag
válasz
Viktor0610 #104069 üzenetére
Kicsit keszekusza, így hogy abszolút nem követem ezen márka telefonjait.
Szóval Hali1975 kollegánnak állítása szerint a Xiaomi Redmi 2 Advanced 2+16GB előtti modellje van.
Ami szerinted sokkal rosszabb képeket csinál mint az azt követő, Redmi 2 Advanced? -
matyi19
őstag
válasz
Viktor0610 #104067 üzenetére
Hongmi?
Az mi? -
Depression
veterán
válasz
Viktor0610 #103618 üzenetére
Kár érte. Samuk nem tetszenek, vivo meg túl vékony, oppomarton kívűl nem is igazán kapni. De köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #103519 üzenetére
Ez szubjektív. Nekem semmi bajom sincs az Alival. Ésszel kell vásárolni.😃Nem árt, ha az eladó neve mellett van pár gyémánt.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #103488 üzenetére
"Jó hát akkor a proci is lehet jobb fajta... mint írtam nem értek hozzá..
No lássuk... akkor legalább a G2 szintet üsse meg... vagy lehet erősebb is..."Az van hogy a két postot egybeolvasva (és miért ne tennénk?) úgy érthető hogy a proci legyen erősebb, nem pedig a telefon jobb (vagy egál)...
kb olyan mint a "A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz"
ha akarom így értem, ha akarom úgy.De ha már ilyen szépen leütötted ezt a magaslabdát, akár ajánlhatsz is
-
GIJoe
addikt
válasz
Viktor0610 #103272 üzenetére
juj tenyleg, akkor offtopic, sorry
mutter csak 2Gn telefonál, 1900 Mah neki sokáig elég lenne... -
Ájvé
veterán
válasz
Viktor0610 #103264 üzenetére
Köszi, azóta javítottam.
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #102580 üzenetére
Keresővel rosszabb kamerát találtam csak.
Fontos lenne,de az "európai" kiszemeltem sem ékeskedik kamerában.Valóban kamu 13 MPixeles a hátlapi kamera?
Interpolál? -
Mercutio_
félisten
válasz
Viktor0610 #101979 üzenetére
A gapps-ban nincs benne minden ami ehhez kell?
-
bupemko
senior tag
válasz
Viktor0610 #101718 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
Viktor0610 #101697 üzenetére
jaja, én is ezt reklamáltam tegnap hogy 4,2-es létére csak 4mm-vel kisebb mint a tudjukmi
nem írom le mer' a végén még V5 dealernek néz valakiMásrészről ár/érték arány?
Ugynaz a soc van benne pl. mint a mienkbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged