Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen monitort vegyek?
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Igen engem is megkeresett tegnap.
Es valoban, nagyon el akarja adni a telefonjait.
Ami erdekes 53Ft-ert akart adni egy keszuleket, es nemet mondtam, de nem adta fel...
Mondtam neki, amugy sem lenne jo mert nem Magyarorszagon elek, mondta nem akadaly amit megbeszeltunk 53 eFt abban az arban el tudja kuldeni...
Itt azert vegkepp gyanus lett, az mondjuk ok, hogy Magyarorszagon belul ingyen postazza, viszont kulfoldre is???
Nekem szoba sem jott, hogy tole vegyek telefont... -
törölt tag
Original? Aha. Hát persze! Nagyíts rá a képre és nézd meg a Home gombját! Mi van rajta? Egy házikó, mint általában az Androidos telóknak. Csakhogy a Lenovok Home gombja egyedi. Egy lótuszvirág. Ez Lenovo sajátosság és ritkán jutnak el a hamisítók addig, hogy ezt is hamisítsák.
-
Graphics
Jómunkásember
Nulla, FAKE!
Nézd meg az eladó értékelését nulla..
Keress valami megbízható fórumost a hardveraprón, mielőtt beleszaladsz valami rossz dologba

Az említett kollega meg nagyon el akar adni... Mindössze ennyi, én a rátukmálást se szeretem, ezért sose erőltetek semmit, nézz szét, ami tetszik azt vedd.
-
pècsimunkás
addikt
Nekem Coolpadom van .
Nagyon jó kamerája van !!! Minősègi telefon , szèp kijelzővel -, erős vakuval- , jó GPS - el rendelkezik . Nagyon rendben van a telefon , a fórumból talán ha egy darab romlott el . (Vagy egysem ... ?)
Igaz, hogy újabb a Redmi 2 , de a Coolpad hardvere is 2-3 èvig elèg lesz (szvsz)Viszont nincs OTG , nincs mágneses szenzor . Ezeket nagy hiányosságnak tartom egy ilyen szintű telefontól !
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest