- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- RAM topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emill
tag
válasz
sasa311 #7299 üzenetére
Először én se értettem mire gondol, de valóban igaza van:
ebayen vásárolva mindkét esetben érvényes a védelem
nem ebayen vásárolva csak akkor ha nem érkezett meg.Mondjuk az eléggé valószínűtlen (lehetetlen), hogy ha egy telefont 1gb ram-mal gyártanak és forgalmaznak mindehol akkor abból náluk eltűnik 512 és csak 512mb ram-mal küldik... Nem lehet jelentős eltérés ugyanazon telefon általuk forgalmazott és máshol kapható változata között.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sasa311 #7299 üzenetére
Aggasztó ez, bahhátom:
"Purchases made off-eBay:
For eligible items protection is available for INR only"a13.1 alatt a harmadik (és látszólagnegyedik) "felsorolópont" mellett írja.
Mindezért kérdeznék itten jelenlévő vénróka tapasztalt paypal-os gurumestereket!!
(Én magam nemrégiben regisztráltam PayPalra és csatolnom kell kártyát...)
-
hevizms
addikt
válasz
sasa311 #7185 üzenetére
Na oké ez rendben van,de a szállitólevelet nem a vevő hanem az elado tölti ki.
Berigazek azt irta hogy TE okosan csináltad.
Mit is???
Te megrendelted,a kis kinai meg eleve kis összegű szállitóval küldi,nem kell rá figyelmeztni.
Szóval nem te csináltad okosan.
Erre irtam hogy azt hogy a vámon fennakad vagy sem,az nem az eladón és nem a vevőn múlik,hanem a vámos ügyintézőn.
Aki mégcsak most akar rendelni,joggal hiheti egy ilyen beirást olvasva hogy neki külön kell még valamit okosba csinálni a vámolás elkerülése végett,holott ez nem igy van.Amiket a későbbi teendőkre irtál,az viszont már teljes mértékben igy van.
-
berigazek
őstag
válasz
sasa311 #7185 üzenetére
Bingo :-)
(ezért írtam,amit írtam...)Én most rendeltem meg Hong Kongból egy THL W3+ telcsit 160,-GBP-ért a DHL-el.
56600,-ft.
Kiváncsi leszek,hogy milyen lesz a teló?És tényleg jól fog müködni minden benne a:
MTK 6577
1 Ghz DUAL Proci
1 Gb RAM
4 Gb ROM
1280X720 felbontás
8 Mp kamerája és mindene?
Sokkal olcsóbban is meglehetett volna venni a hoo-ról,de most nem válaszoltak 2 napja,nem úgy mint eleinte 3-4 percen belül így nem vártam már a válaszukat,megegyeztem az e-bayen és meg is vettem :-) -
smilecat
aktív tag
válasz
sasa311 #7191 üzenetére
Én nem voltam tökös
, de a kínai hülye volt 3x küldte el nekem ugyanazt a félig kínai félig angol hibrid számlát amivel nem tudtam mit kezdeni... kifutottam a 3 nap várakozási időből így maradt az eredeti paypal bemutatása qwa gyorsan... ez +15.000ft volt, viszont imádja a lényom a telefonját
#7193 miklosandras
Nekem is ez van, úgy néz ki összeszedték az egy irányba postázott cuccokat és most küldik végre.
Kínai postából ítélve ez kb 10 nap míg ideér. -
berigazek
őstag
válasz
sasa311 #7114 üzenetére
Honnan rendelted és mit kérlek szépen,mert már nem tudok lépést tartani a sok rendelésekkel? :-)
Melyik a legolcsóbb,de megbízható helyről rendelhető következő paraméterekkel rendelkező DUAL SIM-es teló?
Csak azért kérezlek benneteket,mert elszállt a netem és nem tudok utánanézni ezeknek és MA kell rendelnem egy ilyet:
MTK 6577 DUAL CORE
DUAL SIM
1 Gb RAM
4 Gb ROM...32 Gb-ig lehessen bővíteni!
4.7 ".5"-ig max.a képernyő
960X540 vagy 1280X720 felbontás
HDMI jó,ha van,de nem feltét!
Ki tud segíteni?
Van valakinek ilyen paraméterekkel rendelkező telója?
Csak azért fordultam hozzátok,mert elszállt a netem és éppen,hogy röviden más valakinek a telójáról fellépek ide és elolvasom a kommenteket! -
Unsign
tag
válasz
sasa311 #7036 üzenetére
Én hiszek a reklám erejében és természetes, hogy jó árakkal lehet felfuttatni egy új vállalkozást. Azért nem árt a kellő önmérséklet, mert már láttam más topikban is reklámozni a kérdéses oldalt és akinek nincs elegendő infoja nem kellően körültekintő, az könnyen beleszaladhat egy kisebb-nagyobb buktába.
Nekem az a bajom, hogy az alacsony árak mellett olyan telefon típusokról is szó van, amik a bejáratott oldalakon sem érhetők el vagy csak korlátozottan, itt meg "utánad dobják fillérekért". Ilyen helyzeteben nekem már az is elindítja a vezérhangyát ha látom, hogy az átlagos ár -10% és még készleten is van.
Természetesen, bár nem sokat számít, én drukkolok mindenkinek, hogy megérkezzen a rendelése.
-
Sir Csimbók
tag
válasz
sasa311 #7038 üzenetére
Nekem jelenleg nem működik a kínai postánál a csomagkövetés. Ilyen az ünnepeik alatt volt.
Konkrétan ez az üzenet jelenik meg:
Error 500--Internal Server Error
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.5.1 500 Internal Server ErrorThe server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.
-
hungobungo
senior tag
válasz
sasa311 #7017 üzenetére
Legjobb nemzetközi (kínai) oldal:
http://www.17track.net/IndexEn.htmlMagyar posta (angol) oldala:
http://posta.hu/tracking -
robit1973
aktív tag
válasz
sasa311 #7017 üzenetére
posta.hu-Csomag-nyomkövetés
Nekem ez egy 09.24-én feladott csomagom:
EREDMÉNYEK
RA616510436CN
DÁTUM HELY INFORMÁCIÓK
2012.09.27
16:16
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.09.27
20:24
Küldemény információ:
2012.09.28
20:23
Küldemény információ:
2012.10.09
09:29
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.10.09
09:38
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
sasa311 #6984 üzenetére
Én rendeltem már a Pandától. Időben feladták, de 4 hét alatt jött meg.
Ehhez képest a húú, nagyon príma support szinten.
De nyugtával a napot, majd ha kezemben lesz az M2.(#6986) MotorBoy79
Ha minden rendben ment, megosztom.
---
Btw, most már megjött a hírlevél is tőlük.
$10-ért DHL-lel küldik el, ami 3-5 nap alatt itt van elvileg:Dear All Customers!
We see that some people to suspect that we are fraut site. And we are do a
new site,and we have the low price,but we just want to attract more
cusotmers,and even we get little profit.We will do the promotion for the DHL shipping,you just need to pay $10 per
each tablet and mobile phone,example, if two phones,you just need to add two
of this DHL to the cart,if you buy 3 phones or tablets,you just need to add
3 of this DHL to your cart!We want to send packages by Fast express shipping,then it can prove we are
Legit and honest seller!DHL only take 3 to 5 days can arrive most of the countries!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sasa311 #6767 üzenetére
" He has already done a full refund but will also re-send and I will only have to pay as soon as I get the merchandise."
Ehhez az előző hozzászólásom fényében csak annyit fűznék hogy Húúú ez nagy pirospont
, ez még rávesz végül arra h hamarabb vásároljak (én is paypal-lal fogok) azaz mielőtt hogy korrekt és hibátlan árumegérkezésről olvashatnék... :-)
(pliz imigyötli report asz if jor hútábla.kom order und dö sipment iz ended vid full szakszesz!) -
feca81
aktív tag
-
Jazz
veterán
válasz
sasa311 #6654 üzenetére
Én sem DHL-el rendeltem és az oldalukon a tracking számnál még is ott volt hogy [DHL] persze a tracking számnak köze nem volt a DHL-es formátumhoz....
(#6655) xhege: ttmalls.com volt az. Pozitív volt, mert megérkezett.
Az viszont nem volt pozitív hogy megrendelés pillanatában még stock in volt a termék, aztán még is 10 napot kellett várni a feladással, mert "hirtelen pont akkor elfogyott"....chat-elni kellett párszor, nyaggatni őket, meg refundal fenyegetőzni aztán csak feladták. (tényleg hiánycikk volt a telefon, nem cask náluk mindenhol, de akkor is ott tartották a pénzem, ahogy minden valamire való kínai webshop-os tenné)
De mindent elküdltek amit ígértek, a fájdalomdíjas ingyen SD karit is. Meg eredeti kijelzővédő fóliát kaptam a rendlet telefonhoz valót, holott én egy totál másik telefonhoz valót rendeltem mert cask olyan volt az oldalon ami rendelhető. -
berigazek
őstag
válasz
sasa311 #6571 üzenetére
:-(
Igen,jól mondod,a DHL Tracking csak számokból áll,ez valami fake számla vagy valami nagy elírás,félreértés!
(remélem,hogy a hootabletről megérkezik!!!)
Az utolsó sorban azt írják,hogy a megelégedettségedről írhatsz review-t az oldalukon.Ha megkaptad a refundot,akkor bátran írhatsz nekik oda,hadd olvassa el mindenki!!! -
robit1973
aktív tag
válasz
sasa311 #6484 üzenetére
Persze, én sem várom el, hogy fejből tudja, de több mint két óra múlva válaszolt az üzenetemre. Ennyi idő alatt megnézhette volna, főleg, hogy állítólag heten dolgoznak ott.
Kb. 5 perc megnézni. Vagy írja azt, hogy nem tudja! Szerintem nincs neki.Vagy csak lusta volt? Eddig nagyon segítőkésznek tüntette fel magát!
-
feca81
aktív tag
válasz
sasa311 #6306 üzenetére
semmi gond,ha cikiznek,akkor mond,h magánszemély vagy, és bizonyítanod kell állításod. Bemutattam a paypal számlám (ott ugye egyértelmű ki fizetett), és kész. eéfogadták,már magánszemélyként vámolták. Nem minden esetben történik meg. 10 iphone-t és 1 laptopot rendeltem külön-külön. Csak a laptopnál szívóztak. Sok múlik az ügyintézőn...
-
Novicsok
tag
válasz
sasa311 #5727 üzenetére
A Power Bank nemcsak akku.
Egy kifinomult elektronika van benne a töltés és kisütés vezérlésére és különböző védelmi funkciókra.
Én féléve magam raktam össze egy 10000 mAh-sat, az a furcsa, hogy eddig tulajdonképpen nem volt rá szükség, pedig vannak tabletek is a családban.
eBay-ről külön vettem az elektronikát a dobozzal, és külön a 4 db Li-ion akkut. Kiválóan működik, 2 kimenete van, az egyik USB, a másik koax aljzat, ezt adapterekkel lehet használni. 5 V 2 A az össz. kimenet. Persze nem formatervezett a ház, csak fekete műszerdoboz.
Repülés esetén necces lehet, mert nem szeretik a Li-ion és polimer aksikat. -
ouzohuto
senior tag
válasz
sasa311 #5735 üzenetére
Igen ez az egy nap talan kihozhato, ha neked tenyleg birja 3 napig. nekem is skatem van, de jatek nagyon keves, a bongeszesem atlagos, keves telefonalas, zenehalgatas elszorva is csak 2 nap max, de ugye, ha ez dualcoreal nezzuk nalam tuti nem birna 1 napig sem
Remelem ramcafolsz, mert en mar sokszor kerdezgettem , hogy ezek a modernebb dualcorok mennyit is fogyaszthatnak
-
Jazz
veterán
válasz
sasa311 #5730 üzenetére
Túrázni akku helyett én inkább vinnék egy Akkus Solar Chargert sátrazni.
-
smilecat
aktív tag
válasz
sasa311 #5668 üzenetére
Mindenképp kérdezz rá a processing time-ra, hogy ez mennyi idő,(általában 1-6 nap) mert csak utána fogják a rendelt cuccodat feladni, addig meg kár idegeskedni... na meg hogy szerintük mikor kerül postára a cucc!
itt a pandawill-ről is írtak asrácok, kb ugyanaz a kategória mit a fastcardtech... kérdezni kell jó sokat előtte aztán vagy jön időben vagy nem...
-
smilecat
aktív tag
válasz
sasa311 #5661 üzenetére
paypal okés, azzal nincs gond...
@kugli81
én ugyanígy jártam, megkérdeztem van-e... van... akkor miért nem küldöd? - kérdeztem pár nap múlva... mert visszaküldtük hardveres frissítésre a gyárba... milyen hardver? - OS... bazz
na válasszunk másikat... így most ugyanazon árban kicsit nagyobb felszereltséggel egy másik GS3 klón jön a lányomnak.azért arra kíváncsi vagyok most akkor melyiket is kapom meg
-
smilecat
aktív tag
válasz
sasa311 #5657 üzenetére
Szia!
Hogy mennyire megbízhatóak azt pontosan nem tudom, rendeltem onnan, de ültek rajta 10 napot, pontosabban 10 munkanapot, hiába noszogattam kérdezősködtem náluk mi a helyzet.
Válasz: mielőbb feladjuk a csomagot
De most legalább már elindult a csomagom, utána tudom megmondani nem-e féltéglát csomagoltak nekem.
Először kapsz egy TR számot ami változni fog amint bekerül a DHL-hez, ráadásul nem a normális módon kell a TR-t nézni először.
Erre oda kell figyelni, kaptam ez miatt okosítást
A support, már ami van, nincs a toppon, kérdezel valamit és megközelítőleg vagy nem is arra válaszolnak, az operációs rendszer náluk hardver, tehát ehhez mérten tegyél fel hardveres vagy csak a telefonnal kapcsolatos kérdéseket.
Ha kérdezed melyik telón van magyar menü/nyelv ennyivel lezárják a párbeszédet: nehéz megtalálni azt amelyiken van. hurrááá sokat segítettél
Szóval, most hogy végre elindult a szállításom a DHL-el, talán a jövőhéten meg is kapom, és akkor megmondom mennyire kamus a cég vagy sem. Addig meg van már itt olyan akinek nem jött be az oldal, mert nem azt kapta amit rendelt. (majd meglátjuk nekem mi jön)
Szerintem én először és utoljára rendeltem innen.
Vannak olyan boltok ahol legalább normálisan válaszolnak a feltett kérdésekre.üdv
-s- -
malisonX
aktív tag
válasz
sasa311 #5566 üzenetére
Nézd meg szerintem ezt is, ha tetszenek az S3 klónok. Rengeteg videó van róla és nekem igényesebbnek is tűnik, mint amit te linkeltél. [link] Ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Hero 9300+-ról letettem, túl nagy az az 5,3" nekem
4,7" nem olyan nagy, gondold meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged