- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mint mindig, először a kínai hálózatos cuccok jelennek meg / gondolom vmi együttműködés eredménye ez a China Mobile-lal, mivel ők használnak ilyen hálózatot, és általában az árakat is mindig ezzel reklámozzák /
Később várható a WCDMA verzió. Amire azt gondolom le is csapok. Snap400-nál nem voltam kibékülve a fogyasztással. Hiába Cortex-A7
-
Nem az utóda... Köze sincs egymásnak a két telefonhoz.
az S650 Vibe szériás készülék, és kapható még.
Az S660-as teljesen más ROM-ra épül.
De utóbbit a tesztemben is leírtam. Az S660-as egy AOSP közeli ROM-mal érkezik. A Lenovo pedig a VibeUI-t használja szinten minden telefonján, ami nem alsókategóriás.
Az S660-as kilóg a sorból, ennek okát még nem tudni, valószínűleg mert ez EU-s forgalmazásban is benne lesz. illetve a szoftveres 3G váltás miatt.
-
andatti
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat, az Umi jól néz ki, főleg, hogy gorillás...
amúgy nem "élethalál" kérdése a dolog, és lehet mondjuk 5 colos is, (de akkor azt tuti el fogom majd adni, már, ha bírom...) de így, hogy még sose volt kínai telóm, sokat hezitálok, hogy milyet válasszak majd... Külső és design nekem nem szempont, csak ne féltégla legyen és ne legyen gagyi műanyag érzésem, ha ránézek/fogom... De jó lenne minél nagyobb aksival és az 1 Gb memória alap, meg max. a FHD-nál egyel lehet rosszabb a kijelzője, és minimum 1 sim nagy legyen...meg fogom nézni a többi (minden) ajánlott márkát, típust is!!
köszi a válaszokat! -
b0bcat
addikt
Nem tudom, hogy ez "jónak" számít-e, de a Haier W910-ben van "éjszakai mód" a fényképezőgépnél, ami döbbenetesen kivilágosítja a képet.
Mutatom:
http://kepkezelo.com/images/i7lvup4jllo2fpa7vt2d.jpg
@MrChef:
Nekem személy szerint nagyon bejön, ráadásul tegnap olvastam róla a
mindig naprakész és valós infókat közlőGizChina oldalon, hogy gondolkodnak a 2 giga RAM-os változaton is.Cserébe olcsónak nem nevezném, hiszen ennyi pénzért már MT6592-t is adnak.
-
aytukabozs
addikt
"A fényképezője is elég jó, a legjobb benne hogy este is "lát", nem csak 1 fekete paca van a kijezőn
"
(#242) Laza... 2014-08-02 17:56:17De személyes tapasztalatom (még) nincs, így csak az ott olvasottak alapján mondom amit mondok...
-
tvamos
nagyúr
A fiam is zsebre teszi az 5"-es telefont, pedig o csak... 130 cm... nem gond neki.
Nokia E52... de fincsi egy joszag. Ha lesz egy jol mukodo dual sim okos telom, megjavitom az E52-m. Sajnos most nem indul, hiaba noszogatom.
(#82928) Zsolt_72 válasza CineDOG1 (#82926) üzenetére
uuuu... gyakorlo nadrag? Te katona vagy? Vagy tuzolto? -
akos727
senior tag
Samsungban nem igazán bízom, környezetemben mindenkinek rengeteg problémája van velük. Lényeg, hogy olcsó legyen, de nem menjen a minőség rovására, inkább kiadok +x ezer forintot, ha megéri. Nekem volt Umi X2T-m, anyukámnak vettem egy Cubot gt99-et, mind a kettő ment tuning nélkül, csak én kisérletező tipus vagyok, így az enyém sokmindent látott, míg össze nem tört.
Magyar tudás megint nem fontos.
Esetleg ajánlotok valamit ilyen 30 ezer első felében végződő árral? -
tvamos
nagyúr
Attol meg, hogy eddig nem volt, meg elkezdhetik a "direkt marketinget". Vagy csak egyszeruen kikerulnek az adatok toluk, lattunk mar olyat is. Nem jo se az, hogy a google adatokat gyujt, es semmivel sem jobb, ha egy kinai. Es latjuk, mennyire sz..rnak bele a kinaiak az emberi jogokba, vagy a magantulajdonba, meg gyakorlatilag mindenbe.
-
MrChef
aktív tag
Olyan sokféle telefon van. Csak ezen akadt meg a szemem. Szerintem közvetlenül azelőtt érdemes telefont vásárolni, hogy kell neked, nem pedig előre, mert 1 hónap alatt is jönnek a jobbak, szebbek, jobb áron. Aztán egyszer csak lehet, hogy kipukkad ez a lufi, de addigra már legalább volt némi örömünk.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
fudi2002
nagyúr
A tökéletes relatív fogalom. A trabant tökéletes egy biciklihez képest, főleg két személynek. Egy Lexus tökéletes a trabanthoz képest.
Egyszóval minden tökéletesÉn egy 48.000 Huffos kínai telefontól nem várom el, hogy lexus lóerővel és paraméterekkel legyen felruházva. Ez az amit agyilag pár embernek helyre kellene tenni. Amúgy meg ha trabit vesz valaki, azt pedig érezni kellenne, hogy ott több a kompromisszum mint egy Toyotánál.
Ezért is maradtam a Toyotánál
-
Ájvé
veterán
-
tfalcon96
aktív tag
Nem konkrétan Xiaomira gondoltam, hanem a kínaiak között is megbízhatóbb márkákra, azon belül is 120-130 USD-os telefonokra. Az általad említett oldalakon nincs ár szerinti szűrés, és egyébként is olyat szeretnék, amivel itt már van tapasztalat és itt is ajánlanának.
ZS3NI: Nincs semmilyen plusz költség 300 euróig, viszont az úgynevezett "demokratikus forradalomnak" köszönhetően az ukrán pénznem (hrivnya)értéke a felére csökkent, szóval eddig egy 150 USD-os telóért kb. 1300 hrivnyát kellett fizetni, most viszont 1800 hrivnyába kerülne, szóval ez is szívás.
-
ggeleven
őstag
Érdekes ez az oldal! Ingyenes DHL shippinget is ajánlanak és azt, hogy kérjük a szállítást dobozos csomagolás nélkül, hogy ne gondolják, hogy ez business csomag...Érdekes.
De a 176 dolláros ár olcsóbb, mint máshol a 165+DHL, még lehet, hogy érdekes is lesz az ismerősnek! Mik a tapasztalatok az oldalról amúgy? Antelife, panda és minideal ismerős, onnan már rendeltem, de ez nem nagyon. -
Bertiee
senior tag
Archos 40 titanium a madarasnak gyártva Qilive Q4812 néven.
-
-
-
-
virkir
veterán
Ezt jó lenne ha valaki már letesztelné
Mert
to2- Note DHL-el biztosítással 250$- az itthon kézbe cirka 73k ha megfogják és kamu a visszatérítés
xiaomishop.eu- Note DHL-el 278$ kézbe azaz 64k és ez biztosan áfa mentesTedThomas
Az a DHL azért annyira nem ingyenes minden típusra
-
hungobungo
senior tag
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első rendelésnél általad kért tablet egy kétmagos allwinner kevés ramos, szar firmware-es gyárilag rakás szar volt (ha jól emlékszem vettél máshonnan is és az is csak ugyanazt tudta), amit visszavettünk, mert a specifikációval ellentétben csak 512 MB rammal szerelték.
A második rendelést nem tudták teljesíteni, de a pénzt visszakaptad - ez is elég korrekt, nem? -
-
peestike
senior tag
akinek esetleg van türelme az próbálkozhat.
nekem végül is jól rendeződött a dolog, egyetlen pozitív az ár volt.
2014.05.19-2014.06.23 volt a kiválasztás-megérkezés időszaka....
1. nincs mit kifizetni, mert kínai nem küld paypal-on számlát
2. nagynehezen fizettem, erre nincs fehér teló
3.postán, aztán mégsincs csomagban
4.postán, aztán mégsincs csomagban
5.postán, valóban
6.megérkezett (de előtte meguntam, aztán paypal-on dispute, biztos, ami biztos alapon....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Steam Deck
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest