- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
fehér vadász
csendes tag
Tolle, lege.
(Vedd és olvasd, latinul) -
-
CoolBoy323
nagyúr
Okés!
Én nem félek tőle, mert a Levonó a660-tól jobb lesz (papíron) és olcsóbban
a waterproof-ság hiányozni fog, de a TFT nem
Ha 1GB ram lenne benne, azt mondanám rá, h tökéletes nekem, (jiayu g2s még mindig a bestof, csak még mindig nem találok sehol
) de így csak adok neki egy esélyt
@Sándor -P20-: Lenovo A660
itthon nagyobb a tábora, nem fognál vele mellé! -
Meg van az oka a dooge olcsóságának gyanis csak fél giga ram van benne, ha egy jól bevált az itteni közösség által is jól támogatott telefont akarsz akkor lenovo A820, ha bevállalósabb vagy és kell nagyobb akkuidő nagyobb kijelző akkor zte v967s, ehhez is kezd már a közösségi támogatás alakulni.
-
Crytek
nagyúr
Mit veszíthetek? Max a vissza postaköltséget ,mert visszaküldöm szar adjanak másikat!
Egy próbát megér!Keeperv85:
Ha rendszereresen olvasod a topikot akkor rájössz ,hogy de bizony a telefonok ilyen szarok.
Bár én lekopogom egyelőre a tesomnak rendelt Cubot GT99-el 1 hónap után (még) nincs semmi baja!
-
-
kgymac
őstag
Szia,
Nem szakértek a témában, de:
Szvsz az 512MB ram elég szűkös lehet, főleg arckönyvre. Kicsit furcsálom a 4.2.2 droid verziót. Én eddig kínai telcsit csak 4.2.1-gyel láttam, de lehet elírás is. Az ára alapján régebbi modellnek tippelném.
Tudom, hogy +20..30$ sok is lehet, de én inkább 1GB-os modellt keresnék. Kínai telcsiben fontos az itthoni támogatás is, emiatt is elterjedtebb típust választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Windows 11
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Path of Exile 2
- ASUS ROG Ally
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest