- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChef
aktív tag
válasz
b0bcat #83139 üzenetére
Szia! Az MTK...(számsor) az a processzor típusa, ugye?
Igazából csak majd adott pillanatban, november közepe-végén rendelnék egy jó kis telót a feleségemnek, ami éppen akkor jó árban lesz, megfelelő minőségű telefon esetén.
Aztán ahogy lenni szokott, 1 hónap múlva lesz jobb, olcsóbb, szebb.
Az UMI talán új feltörekvő márka? -
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #83139 üzenetére
Szia! Ezt a funkciót én is próbáltam. De ez kézből már nem megy! Kell hozzá állvány és időzítő is mert csak egy felismerhetetlen világosabb paca lesz a képből. Attól, hogy nem fekete hanem szürke még nem lesz szép a kép.
#83131) SocketA
Éjszakai képet amúgy igen kevés fényképező(nem telefon!) tud olyat ami használható is. A helyzet az, hogy a "varázslat" itt kezdődik amikor a nincs-ből kell valamit csinálni! Amit a szemünk sem lát élesen azt elvárjuk egy olyan elektronikától aminek ez csak egy mellék ága a fényképezőgép.
Én tükröstávcső objektíven keresztül is csak a holdról tudtam "elfogadható" képet csinálni telefonnal is meg fényképezővel is. Ha valaki tanulta a fényképezést(én csak olvastam) akkor tudja, hogy a beérkező fotonok mennyisége határozza meg a kép minőségét, ehhez pedig minél sötétebb van annál több időre(exponálási) van szükség. Az esti képekhez szabad kézzel esély sincs arra, hogy elmozdulás ne legyen. Ezért van a "vaku" amit a kinai telefonokban "led" próbál helyettesíteni. A sony k900i-ben "igazi" vaku volt de az is csak ~5m-ig "látott". Ezek a ledek max 3m-ig utána meg a paca marad. Csak nem mindenre lehet éjszaka a "vakuled"-et használni mert egy kivilágított városrészhez azért nem illik vakuval indítani mert akkor a pár méterre levő részek látszanak csak. Ráadásul a telefonokban nemigen van olyan funkció amivel az exponálási időt be lehet állítani! De sok digitális gépben sincs!
Bocs kicsit hosszúra sikeredett........
#83168) Duliee
Amikor megveszed az amúgy már "buherált" de újnak eladott telefontpár napja volt hír. De arról nem szól a fáma, hogy mióta csinálják ezt? Szerintem minden "ákciós" termék között van ilyen. Én ezért veszek normál áron mivel az is occóbb mint itthon, és nem akarok mindenképpen üveg áron gyémántot venni mint itt sokan, hetekig keresgetik az 5$-al kevesebbért kínált telefont..........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Tanks - MMO
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest