-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
_Alabástrom_ #39726 üzenetére
-
szpali
addikt
válasz
instantwater #39709 üzenetére
kifejtenéd, hogy a C2-vel mi volt a gond?
(pont ma nézegettem) -
szpali
addikt
válasz
_Alabástrom_ #39698 üzenetére
Munkatársam felesége vett ilyen Samsungot és folyamatosan csak szidja. Előtte is androidos telefonja volt, de a céges telefonszám miatt dual simes készülékre váltott.
Pár órát próbálgattam, az alkalmazások közötti váltás lassú, esetenként az üzenetek/tárcsázó/kontaktok megnyitása is másodperceket vesz igénybe.
Ez alapján a rövid idő alatt szerzett tapasztalat alapján én óva intelek, hogy ilyenre vesztegesd a pénzed.Az általad írt 150-200€ (~200-260$) árkategóriában nagyságrendekkel jobb vasakat találni.
Pl. UMI X2, Jiayu G4 és temérdek Samsung S3/S4 másolat -
-
szpali
addikt
válasz
golya32 #36989 üzenetére
Én is így használom, hogy egymásra van irányítva a két SIM, ha valamelyik nem elérhető
Arra figyelj oda, hogy ha SIM1-en beszélsz és SIM2-t hívják, az ugyan be fog neked csörögni tartott hívásként a SIM1-re, de ha fogadod ezt a SIM2-re érkezett és átirányított hívást, akkor az pénzbe fog neked kerülni. (a díjszabásodnak megfelelő percdíjba)
-
szpali
addikt
válasz
instantwater #35715 üzenetére
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
chesterboy #30730 üzenetére
kéne
-
szpali
addikt
válasz
janakbacsi #22734 üzenetére
a leírásában nincs valami róla? vagy a megrendelés feladásánál a megjegyzés rovat?
-
szpali
addikt
hello!
én is óckodtam a 4"+ készülékektől (előtte Defy+ volt), de nem bántam meg, hogy nagyobbat vettem
www.tmallbox.com/mobile-phone/14586-mtk6577-huawei-g500-pro.html
-
szpali
addikt
Sziasztok!
UMI X2-t valaki rendelt már, vagy hallott már valaki olyanról, aki ismert olyat, aki rendelt?
-
szpali
addikt
Ha valakit érdekel, új V3.0 ROM jelent meg Huawei G500 Pro (U8836D)-hez
-
szpali
addikt
válasz
Maxximus #18663 üzenetére
A világért sem szeretnélek megbántani, de ez a készülék, ennyiért...
Ez a készülék megáll 52.000 Ft körül és tudásban... picit több, mitn a HTC
www.tmallbox.com/mobile-phone/14586-mtk6577-huawei-g500-pro.html -
szpali
addikt
válasz
szpali #17129 üzenetére
Helyesbítek, mégis működik a mikrofon a moddolt Skype-val.
Ha másnak is lesz hasonló mikrofon probléma, akkor:
Go to Advanced settings / Sound settings and enable Use MODE_IN_CALL option.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35897520&postcount=460
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Huawei G500 U8836D-t használok, és azt vettem észre, hogy Skype vagy Viber hanghívás közben nem működik a mikrofon.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Megoldás esetleg?
-
szpali
addikt
kíváncsi vagyok mikor jönnek az ilyen procival szerelt eszközök
-
szpali
addikt
Akit érint:
megérkezett a 2.1-es ROM Hüvely G500 Pro U8836D-re -
szpali
addikt
válasz
sasa311 #13309 üzenetére
a legegyszerűbb, ha gmail-ben tárolod a kontaktokat
gmail felületét megnyitva bal femt a gmal feliratot lenyitva jutsz el a címtrárba, vagy ezen a linken:
https://mail.google.com/mail/u/0/#contactsitt létrehozod a kontaktot, töltesz fel hozzá képet és utána beszinkronizálod wifin vagy 2g/3g-n keresztül a telefonra
-
szpali
addikt
válasz
lostprophet #13256 üzenetére
néhány alkalmazást a morelocale2 telepítésével tudsz magyarítani
-
szpali
addikt
Ezt láttátok már?
http://www.sg.hu/cikkek/93934 -
szpali
addikt
válasz
cappa72 #12924 üzenetére
Nekem "hüvely" G500 Pro (U8836D) van
Dual standby a termék, ezt úgy oldottam meg, hogy keresztbe irányítottam a SIM-eket, ha nem elérhető valamelyik.Ami viszont bosszantó (és ez az véleményem szerint az összes dual standby készüléknél fennálló gond):
Ha SIM2-vel telefonálok, vagy MMS-t küldök, akkor SIM1 (3G) nem tud csatlakozni az internetre
Ez némineműleg bosszantó, mert ilyenkor meg kell szakítani a hívást SIM2-vel, ha valamit hirtelen keresni szeretnék neten.SIM1-el történő telefonálás esetén nincs ilyen probléma, gond nélkül megy 3G-n az internet hívás közben is.
-
szpali
addikt
válasz
albinolynx #12729 üzenetére
Nov 5-én rendelt csomagot 16-án kaptam meg
-
szpali
addikt
válasz
hun_gery #12589 üzenetére
U8836D, qHD
3 hete használom 2 SIM kártyával, Nova Launcherrel, gyárilag Bruno féle V2.0-s ROM-val
ez idő alatt fagyás nem volt, teljesen belaktam, gyors és gördülékeny, nem akad
1GB RAM nagyon jót tesz a multitaskingnak, Chrome teszi a dolgát és szinkronizálja a tabokat az asztali gépekkel
kb 1,5 napot bír az akksi, játék közben érezni, hogy melegszik, de nem vészespárom XPERIA Sola-ja érezhetően lassabb (1GHz Dual core, 512RAM, stock ICS)
-
szpali
addikt
Az általam eddig látott legdurvább
(A Defy+ elbújhat mellette
)
-
szpali
addikt
Nekem is X8 volt az első okostelefonom, majd 1 év után Defy+-ra váltottam, használtam szintén egy évig és most Huawei G500 Pro U8836D van.
Az X8-ról azonnal sikerült átszoknom a Defy-re, ami mellett az X8 mókásan pici.Defyről picit körülményesebb volt a váltás a "hüvelyre", de kb. 1 hét alatt lezajlott ez is. Most már a Defy tűnik mókásan picinek, mert megszokta a kezem/szemem a nagyobb méretet.
Ez a méret már picit nagy nekem, de túlélem.
Nézegettem kisebbeket is, páromnak Xperia Sola lett, ami az enyémhez képest pihekönnyű.Most H2000+-al szemezgetek egy rokono részére, az 4" és hardveresen teljesen rendben van.
-
szpali
addikt
válasz
sasa311 #12011 üzenetére
és miért lett átnevezve h2000-ről?
---
más:
Azt vettem észre, hogy a Quarx alapú CM10 a Defy+-on letölti a nagy felbontású képeket a telefonkönyvben a kontaktokhoz, viszont a Huawei G500 U8836D alap 4.0.4-el nem.
Ez a nagy méretű kép letöltés JB feature, vagy ICS alatt is működik? -
szpali
addikt
válasz
lostprophet #11976 üzenetére
ez a h3000 nem véletlenül nem ez?
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14773-mtk6577-hero-h2000.html -
szpali
addikt
válasz
albinolynx #11786 üzenetére
mtk 6577 (vagy jövőre az újabbak)
-
szpali
addikt
válasz
peter76bp #11404 üzenetére
köszi, ráfexem majd erre
kitöltöttem a táblázatot -
szpali
addikt
válasz
peterssson #11347 üzenetére
én 5-én rendeltem
6-án kaptam a trackinget
8-án jelent meg az oldalon
a többi meg itt van -
szpali
addikt
válasz
janakbacsi #11339 üzenetére
Én is akkor rendeltem.
-
szpali
addikt
válasz
Buccer #11297 üzenetére
Kipróbáltam a 360 Panorama-t párom Xpreia sola-ján. Az is 2 magos (Antutu-ban sis hasonló 5300 körüli eredményt ért el) és azt is megfingatja, szóval ez tipikusan az az app, ami alá "VAS" kell. Gyanítom, hogy az MTK6577 is megküzdene vele.
más...
www.tmallbox.com oldallal nem tudjátok, hogy mi van?
Nálam ennyit dob:
"Current theme unavailable. Please check your theme directory name and permissions." -
szpali
addikt
Egy "custom recovery" féleség. ROM cseréhez, backuphoz és egyéb nyalánkségokhoz jó
Defyre a legnagyobb fejlesztő Quarx CWM-en keresztül telepíthető ROM-okat szokott kiadni (meg a CyanogenMod csapat is ilyen formában tolja ki a cuccokat) -
szpali
addikt
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
Átlag mennyi időt tölt egy eszköz a vámon?
-
szpali
addikt
-
szpali
addikt
válasz
karpi2261 #10702 üzenetére
Inkább ezt javaslom:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14586-mtk6577-huawei-g500-pro.html
(de csak azért mert ilyet rendeltem én is)
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Tmallbox rendelésnél mennyi idő elteltével kellene látnom a Singpost-os tracking numbert?
(tegnap 15-kor kaptam az üzenetet, hogy feladva) -
szpali
addikt
válasz
cappa72 #9857 üzenetére
Az tényleg korrekt sebesség!
Remélem nekem péntekig megérkezik, mert Gyöngyösre rendeltem, de vasárnapig vagyok csak itt.Ha nem SanDisk Extreme, akkor köszönöm, de nem érdekel, esetleg
(#9848) ÁrPi2 fórumtárs majd rámozdul. -
szpali
addikt
Üdv mindenki!
Reggel megrendeltem az U8836D-t a tmallbox-ról, 225$+3$ singpost.
Tűkön ülve várom a fejleményeket(2 órával később kaptam hírlevelet, hogy a G3 raktáron van, szintén 225$-ért...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- BMW topik
- Óvodások homokozója
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest