Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Alabástrom_
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni - barátnömnek vennék Androidos, kétSIM-es mobilt. Sok-sok utánaolvasás után a Samsung Galaxy S DOUS a legjobb, amit találtam. Sajna kipróbálni nem tudom, a vélemények alapján pedig nagyon lassú, akadozó...
Van vele tapasztalatotok? Egy nem technokrata lányt is kiakasztana a lassúsága? (Nekem volt régen egy Nokia N97 minim, az rémálom volt. Annyira lomha a S SUOS is?
Van jelenleg ennél jobb "csajos" 2 SIM-es Android telefon? A kínaikat egyéltalán nem ismerem, de nem vagyok ellenük... Fontos lenne a jó kamera, illetve hogy jó legyen kézbe fogni (ne legyen egy ronda, olcsóságot sugárzó hatalmas tepsi). A Galaxy S DUOS-t 150 EUR körül láttam, mondjuk max 200 EUR-ért van valami jobb?
Köszi elöre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest