Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
szpali
üzenetére
Blogot írni a logout domain-en tudsz a saját nevedet beírva az útvonalba, azaz a Tiéd itt elérhető: logout.hu/blog/szpali/index.html
Ha be vagy jelentkezve látsz jobb oldalt pirossal olyat, hogy írni szeretnék! rákattintasz és Személyes bejegyzést szeretnék írni-t választod. A nagy szövegdoboz alatt be van pipálva két mező azokat szedd ki első alkalommal (Szabad hozzászólni és Azonnal publikálom).
Fentre megy a cím aztán a nagy szövegdobozba az összes többi cucc és OK-val elmented. Ezt tudod szerkesztgetni és ha már nagyjából késznek érzed, akkor tegyél pipát az Azonnal publikálom mezőbe, aztán OK után már mindenki számára látható lesz.
pallacko: Thx, hátha többen is felbátorodnak és írnak majd valami jót a sajátjukról
-
pallacko
tag
válasz
szpali
üzenetére
Szia!
Szerintem nem egy bonyolult!
Belemész a blogomba (és azt hiszem) van egy olyan lehetőség, hogy "írni szeretnék" (bal fent azthiszem)
Én is csak egy blogot készítettem még, de folyamatosan lehet javítani, frissíteni, amennyiben igény van rá.
Magyarul nem tudod elrontani!
Természetesen akkor linkeled be, ha már úgy gondolod, kész vagy vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- CalDigit TS3 Plus Thunderbolt 3 dokkoló állomás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest