Hirdetés
- RAM topik
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rich49
tag
Valaki tud esetleg kicsúsztathatós tartót Vowney V5 höz? Keresgéltem,de pont olyan méretet nem igen találtam
(A tapadós vackot inkább kihagynám,előző telefonomnál sem tetszett,most sem fog)
-
Szotka
tag
Üdv
Mostanában szeretnék telefont vásárolni 200 USD környékén.
Két fő kiszemeltem a Vowney V5 és a THL w8.
Mindenképp olyan telefont akarok amit már többen használnak van mögötte támogatás (magyar fronton is).
A kettő közül melyiket ajánljátok? Vagy esetleg másik alternatíva? -
Teejay83
tag
válasz
instantwater #40162 üzenetére
Nekem a Vowney V5 2,5 napot úgy bírt ki,hogy egyfolytában nyomogattam,fényképeztem és 30% környékén raktam fel a töltőre
-
megint én
őstag
válasz
Crytek #40133 üzenetére
Hát ja... Én mondjuk ezért nem vennék Cubot gt99, Vowney V5, és vannak ezek a Star meg ilyesmik. Jó-jó, néhány embernek bejön az élet, és fasza. Lehet én vagyok a maradi, de valahogy nekem bizalomgerjesztőbb, az ha mondjuk Lenovo, És szerintem az sem utolsó szempont, hogy már rengeteg ember van idehaza is akinek Lenovoja van, és félszemmel de követem a topicot, és csak egy két ROMbuhera miatt tönkrementet olvastam. Ilyen egyéb telókból meg érintkezési hiba, meg az érintőképernyő nem reagál frankón, és hasonlók. Én jómagam is Lenovót vettem, és habár nem akarok inni előre a medve bőrére, mert még nem jött meg, de már az anyaghasználat sem ugyan az mint a nonameknál. És mint a nálam jóvalta tapasztaltabb kollégák írják, ezek a nonameg beleraknak minden szart, pl névlegesen 13mpes kamerát meg minden szart ami jól hangzik, és az 5mpes, de minőségi kamerásokkal jobb képet lehet csinálni. Szóval papíron lehet szép valami, de nem mindig olyan szép az a valóságban is.
-
KurtCobain
őstag
Kellene egy kis help, srácok.
Adott egy Vowney V5, amiben 2 kártya van ugye. Egyiken van mobilnetem, de az a minisim slot-ban van, ami a 2.
Ha rábökök a mobilnet kapcsolóra, akkor az 1. simen kapcsolja be a netet. Hogyan tudnám megoldani (app-pal, beállítással), hogy automatice a 2-es simen kapcsolja be a mobilnetet?Mielőtt valaki azzal jönne, hogy cseréljem meg a 2 sim-et: egyik foglalat microsim, a másik minisim.
Köszi! -
yamahavale
csendes tag
Melyik helyről érdemesebb rendelni uraim: pandawill, antelife, minideal? thl w200 vagy vowney v5
-
Frissült a CWM készítő műhely:
A linkek után szerepel az md5sum ellenőrzőösszeg.
Újabb CWM-mek:
Lenovo A830
UMI X2 Turbo
UMI S1
UMI X1s
Vowney V5 -
TKey7
csendes tag
Köszönöm!
Tehát akkor nem tudjuk biztosra, hogy ugyanazok-e
A kamera miatt, ha tényleg az, amit írtok, akkor felülírná az eddigi terveimet (Vowney V5), ha ugyan az lenne, mert mindenféleképpen a minideal-től szeretnék majd rendelni..
Bár, lassan én is feliratkozok a "legtovább tökölő kínai-telefon vásárló" címére
-
yamahavale
csendes tag
Sziasztok!
Épp telefon vásárlás előtt állok, és a következő 3 telefon között vacilálok:
Star Q9000
Vowney V5
THL W200Ha nem lenne olyan gyengusz akksi a THL-ben egyértelműen az lenne a befutó, esetleg van már valakinek ilyen itt? Ha egy napot kibírna az jó lenne, most is töltöm minden nap a Defy-t, így nem igazán izgatna, ráadásul 2 akksi van hozzá.
-
citkar
addikt
Na tegnap óta kezdtem használni a Vowney V5-t. Minidealről rendeltem egy hétfőn, következő hét csütörtökön hozta a postás (igaz én másnap a postán vettem át).
Előzőleg Iocean X7-t használtam, ahhoz tudom hasonlítani.
Külső, összeszerelés: mindkettő jó, az Iocean külseje nekem jobban tetszik, ha mondhatom egyedibb és ami talán fontosabb lehet valakinek, az X7 vékonyabb (bár most nincs mindkettő a kezemben, de a V5 vaskosabbnak tűnik kicsit).
Gyorsaság: mindkettő ugyanazzal a SoC-cal van, így egyelőre különbséget nem vettem észre. Talán gördülékenyebb a V5, bár az X7-re sem mondanám, hogy akadt (lehet csak beképzelem a különbséget). Egyes játékoknál a V5 HD felbontása miatt lehet, hogy előnyösebb az X7 fullHD-hoz képest (én a fullHD-n is eljátszottam).
Kijelző: mindkettő szép, de az X7-é szerintem szebb. Azért a V5-re sem lehet panaszkodni.
GPS: az X7 lassabban talált jelet, de jól tartotta. A V5 (bár még csak egyszer használtam) hamarabb talált jelet, de néha akadt, elhagyta a jelet és pontatlanabb volt.
A micro sim és a micro sd kártya lefogatója a V5-nél kicsit "gagyi" hatású, igaz nem sűrűn használja ezeket az ember, de ha leesik, az szívás.
Akku: az X7 2000-es, a V5 2400 mAh-s elvileg, de még érdemi különbséget nem észleltem. (de mint írtam még csak tegnap óta használom)Összességében jó a V5, de nemtom még melyiket tartsam meg, ha gariból visszaér az X7.
-
blueye
veterán
Vowney V5-tel van egy kis gondom: a vissza érintőbillentyű nem megy, még ki kell derítenem hogy HW vagy SW gond... hallottatok már ilyenről, akár más készüléknél?
Gondolom rootolok, CWM és másik ROM, csak vigyáznom kell hogy pont ezt az állapotot vissza tudjam állítani ha HW gond van... -
bajaki
őstag
válasz
kiralyroli #38482 üzenetére
Ez a THL W8 egész jó. Tetszik.
Ahogy nézem hardveresen ua. mint a Vowney V5? Jól látom?
Na akkor egy kis közvélemény-kutatás:
Vowney V5 vagy THL W8
-
Zeki
nagyúr
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Felbuzdulva a logout-os cikkeken, úgy döntöttem, hogy rendelek egy telefont magamnak Kínából. Egy Zte Grand X In-t fog leváltani.
Eddig a Vowney V5-tel szimpatizálok. Érdekelne, hogy ebben az árkategóriában mi az ami még megfontolandó lehet, illetve mit tudtok nekem erről a telefonról mesélni? Eddig szinte csak jót olvastam róla.
Üdv:
bajaki -
Raqueia
tag
válasz
Groovebaby #38446 üzenetére
Groovebaby:
Te még mindig nem próbáltál rá valami jó launcherre? Ne legyél lusta, próbáld ki az apexet. Tuti bejönne neked, mert korábban is írtad, hogy a stock android felület az tetszik neked, csak egy két nyűgje van a gyári launchernek. Én pl az összes animációt le szoktam tiltani, inkább beáldozom őket a sebesség oltárán.
kmisi99:
Nekem már második Vowney V5-öm van, de én nem tapasztaltam röcögést. Igaz te is említed, hogy valsz az emberek 95%-a nem venné észre, én meg nem játszom a telón (ami tudtommal a leg erőforrásigényesebb művelet), de érdekes hogy neked akadozónak tűnik.
Mióta megtudtam, hogy a Xiaomi MI2-ben direkt nem világítanak a táccsgombok, még kevésbé zavar, hogy a V5-ösömben sem
-
kmisi99
addikt
Megjött nekem a vowney v5. Nem rossz de valahogy a THL W100 jobban megfog. A vowney külsőre a legszebb telefon amit láttam de belsőleg picit sok már neki a HD vannak benne megröccenések ami az emberek 95% nem érdekli de nekem nagyon szemet szúr.
-
EczkE
veterán
Ma délután megjött a két hete Minidealtől rendelt Vowney V5 SG-vel!
-
Aksomatic
senior tag
válasz
CoolBoy323 #38117 üzenetére
köszi! és szerintetek jobb egy thl w200 mint egy vowney v5 vagy egy jiayu g3s?
-
Raqueia
tag
Most jött meg a második Vowney V5-öm. Igen ennyire tetszik, hogy vettem még egyszer. Az elsőnek pici hiba lett a kijelzőjén, azt eladtam. (Természetesen a vevő tudta mit vesz.)
Erre ennek a másodiknak meg nem égnek a kapacitív gombjai. Kifogom ezeket... Műxenek, csak nem világítanak. Tiszta Jiayu G4 feeling!
Szerintetek esélyes, hogy itthon, valami szervízes meg tudja indítani benne a fényt?
Yoó kérdés mi?
-
BullZeye
veterán
Viszont 5"on az összes telefonjuk ami minidealen kapható az QHD, HD telefonjuk csak 5,3"on van, azért ez is röhej.
és ezek mind 2050-2150 mAH-ok.
Páromnak keresek 5" HD telefont.
ZTE987, Vowney V5, THL W200, Umi S1, Star S5 Butterflyon felül van még említésre méltó telefon 200$ magasságáig?
-
alázógyík
addikt
Ma végre megkaptam az Antelife-tól rendelt Vowney V5-öt.
Előző telóm egy IOcean X7 volt.Eddig nagyon rendben van a teló. Magyar nyelv volt rögtön, csak 3-4 db kínai szoft. volt, de le lehetett törülni őket.
Nemsokára csinálok egy rootolást, mivel nem volt rootolva.
GPS 20-30 sec után talált rögtön több műholdat, nagyon jó a GPS vétele. Ebben sokkal jobb a V5 az X7-től.
A 4.2.1-es Android nagyon gyors, gyárilag 20130617-es rom van rajta. Ebben is a V5 jobb.
A színek kissé haloványabbak mint az Iocean X7-é voltak, szerintem annak a kijelzője szebb képet adott.
A V5 összeszerelése jó, nem nyikorog a hátlap se. 1 Normál sim, 1 micro Sim + az SD kártya slot van a hátulján.
A beszélgetés minősége teljesen normális, nincs semmi különös.
A kijelző fényérzékelője nagyon jól müxik.Egyelőre ennyi.
-
-
PREM1Z
tag
Thl w100, Bedove hy5001 megrendelve minidealtől
Tracking számot már az első nap után megkaptam
Legyen róla cikk? Már csak nekem kéne segítség erre mert saját magamnak nemtudom eldönteni milyet vegyek.
GT-i9502 QHD miatt talán nem venném meg akárhogy is hasonlít az eredetire
Umi S1 ez lenne főleg a választás,de szoftveres gondok vannak vele rendesen ahogy olvastam
iNew i3000 myaudios változatát fogtam a kezembe tetszetős csak a gomb miatt nem kéne
esetleg meg még a vowney v5
Szerintetek melyiket érdemes választani? -
daved14
tag
válasz
Ed3r_X_ #37261 üzenetére
Na előbb megkaptam a Vowney V5 öt minideal-röl szerintem nagyon jó kaptam a csomagba 4 fóliát na meg rendeltem hozzá tokot is! Egyedül az eu átalakítót felejtették ki a töltőhöz... de ez van! Amit igy egybül megtaláltam a vaku az ami nagyon gyenge, de a kijelző kárpótol mert simán veri az Xperia T-t...
Ja és bocs nem válaszolni akartam..
-
Johny911
csendes tag
Egyre szűkül a kör, de még most sem tudok választani.
(bár most úgysem tudom megrendelni, mert kórházban vagyok így most van időm gondolkodni rajta)Jelenleg itt tartok:
1. Lenovo A820 (Ára miatt vonzó, de nem mintha nagy szükség lenne rá, de fura hogy egy rohadt LED segédfényt nem tudtak belerakni. Ettől függetlenül persze tetszik.)
2. Vowney V5 (kinézetre nyerő, és az OTG is előny. Kijelzője elvileg "jobb", de ismeretlenebb gyártó, így kétségesebb a megbízhatósága.)
ZTE V967S kinézetre tetszik, de itt nem nagyon ajánlotta senki, így ez is kilőve.
A Lenovo A830-at kilőttem, mert a LED-el tud többet kb. (na meg előlapi kamera, ami pont nem érdekel) így SZERINTEM nem éri meg a plusz 30$.
Szerintetek?
-
Johny911
csendes tag
Sziasztok mesterek.
Mostmár tényleg sokat olvasgattam a témában, és kb. ezekre szűkítettem le a választékot:
Ez a három a fő jelölt:
ZTE V967S
Lenovo A820
Lenovo A830
De ezek is tetszenek:
VOWNEY V5
THL W100
UMI X1S
Q9000A Lenovo A820-nak talán a legjobb jelenleg itt a támogatása talán (értsd: már kész ROM, tapasztalat, fórum segítség).
Az A830 nem sokban különbözik, de sokat nem is tudok róla.
A többiről meg semmit.
Vélemények esetleg?
Szerintetek ezek közül melyiket éri meg a legjobban?
Vagy esetleg más ötlet is jöhet ebben az árkategóriában, de én úgylátom ezek mennek nagyon.Köszönöm.
-
blueye
veterán
-
Teejay83
tag
Mondjuk én is aliexpresszről vettem most a Vowney V5-öt
kb 1 hete rendeltem,már úton van, ha megérkezik beszámolok róla
elég sok mindent vettem mostanában pólót, kabátot ami sokkal jobb árban volt mint bárhol máshol és minden megérkezettremélem a telóval is minden rendben lesz
-
silvergod
őstag
sziasztok!
Érdeklődnék melyik a legjobb vétel egy 4magos 1gb ram dual simesből mostanság?
Látom a Vowney V5-öt sokan emlegetitek,van ennél jobb vétel esetleg ebben a kategóriában?
melyiknek van a legjobb támogatottsága custom romok terén?Honnan érdemes rendelni amelyik oldalak megbízhatóak?
érdemes rá rootot kérni vagy elvégezhető itthon is?
a magyar nyelv ha rajta van akkor van magyar play áruház is?jól értem ha mondjuk rendelek egy 170 dolláros vowney V5-őt
akkor még rájön itthon a + 27% áfa
+ a vám?(amit nem tudok mennyi)mert akkor azért jól megdobja...
a választ köszönöm. -
Rich49
tag
Minideal Vowney V5-höz nem jár képernyővédő fólia,igaz?
-
blueye
veterán
Jol latom h a vowney V5nek meg nincs topicja? Kevesen haznalnak V5ot?
-
KurtCobain
őstag
Vowney V5 berendelve.
-
KurtCobain
őstag
Na akkor. Jiayu G3S vagy Vowney V5? (Főleg olyanok válaszát várom, akiknek van tapasztalatuk mindkettővel.)
-
EczkE
veterán
Minidealről megrendeltem a Vowney V5-öt.
169$ volt.
-
Lampard19
tag
Sziasztok.
Vowney v5-ben nincs két részre osztva a belső memória hanem egy darab 2.8 gigás felület fogadott, ami kb láthatatlan a programok számára. Ezzel mit lehet kezdeni? Fájl manager nem látja azt, fényképező szintén nem látja. Ameddig benem raktam egy sd kártyát addig egy fotót nem tuodk csinálni a közel 3 gb szabad tárhelyemre. Szeretném ha használható lenne.
Google play áruház pedig nincs rajta, hogy a legegyszerűbb felrakni rá? Próbáltam keresgélni, én egy rootolós megoldást láttam? Tényleg megkell csinálni hozzá?
-
cifram
csendes tag
Esetleg valaki nem árul itt közületek A830 vagy Vowney V5, esetleg hasonló telót?
Ha igen, kérnék egy privát üzenetet.
köszi -
Carline
őstag
Vowney V5-ről írt blogom frissült két képsorozattal, melyben össze lehet hasonlítani egy Canon A590IS fényképező, egy Samsung S Advance és a Vowney képeit. Vowney V5 blog
-
gajdy
csendes tag
Szakavatott fórumozó társak segítségét szeretném kérni, akik rendelkeznek kellő tapasztalattal ezen kínai 2-4magos csodákkal kapcsolatosan.
Érdekelne melyik az a gyártó/típus, amelyik legmegfelelőbb zenehallgatásra minőségien, tisztán szól fülessel (egy akg k518 le fülessel lenne használva), továbbá jó lenne ha alapvetően a hangszórója is a többi fölött lenne hallgathatóságban. Fontos még a bővíthetőség, az akksi nagysága, és a dizájn sem utolsó szempont.
Nézelődtem én is közöttük csak a hangzásukra nem igazán tértek ki a cikkek. A következőkkel ismerkedtem, de nyitott vagyok újakra is:
Lenovo A820, A830
THL W100
ZTE V967S
Jiayu G2 és a fölötti készülékek
IOcean X7
Vowney V5Jó lenne minél több vélemény.
Előre köszönöm a segítséget!
-
EczkE
veterán
Az mennyire valószínű és nem átverés, hogy tegnap írtam minidealnek, hogy mikor lesz újra Vowney V5 és kaptam a választ, hogy újra elérhető? Nem kamu?
-
Teejay83
tag
Na ma megrendeltem a Vowney V5-öt Aliexpresszen 1 hét kemény rágódás után
írtam az eladónak, hogy root-olva és google play-el küldje,azt mondta OK,indul a várakozás..
köszönöm a sok sok infót ha megvan jelzek és írom a tapasztalatokat
-
Aksomatic
senior tag
Nem lesz Vowney V5 a tmallboxnál.
Ez a Justin nagyon humoros kedvében van így 30 perc csevej után elmondhatom -
Aksomatic
senior tag
Most tárgyaltam tmallboxos Justin Sunnal :
Kérdeztem hogy van-e náluk Vowney V5 mert tetszik 165$ért, erre azt mondja holnapra felrakja olcsóbban...
Létezik ez? -
cifram
csendes tag
Sziasztok,
nézegetem én is ezeket a kínai csodákat. Először a Lenovo A830-at néztem ki, aztán tegnap láttam itt a Vowney V5-ről bejegyzést és már az is szimpatikus.
200 dollár alatt melyik telót ajánlanátok? Nem csak e kettő közül.
Legyen Quad core, min. 1 gb ram, 5 coll, használható fényképező és gps.
köszi szépen -
-
Aksomatic
senior tag
antelifeon discount10 kuponnal Vowney v5 csak 159$,érdemes anteliferól?
-
Carline
őstag
Üdv nektek.
Tegnaptól én is beléptem a klubba egy Vowney V5 telefonnal.
Írtam is róla egy rövid cikket itt: [link] -
Raqueia
tag
Persze, nem írnám, ha nem próbáltam volna. Ez sajnálatos, hogy a Vowney V5 csak a microsim tud 3gt, de hát minden nem lehet 160-170 dollárért. Pedig nekem is pont mindkét simen van egy kis net, de hát fizikailag nem fogom cserélgetni azt szerintem a hátlap rövid ideig tolerálná csak.
-
hungobungo
senior tag
válasz
Aksomatic #35111 üzenetére
"HI! I bought a vowney v5 from fastcardtech (here: http://www.fastcardtech.com/VOWNEY-V5 ). They sent me what I think is a clone!!!! When I boot it up, it says: FIREFLY. Model name seems to be V5, it has 2800 mah battery (not 2400), front and back cameras are 6MP... Can you help me figure out what phone is this? can I flash vowney's roms?? oh, and here's my advice: DON'T BUY FROM FASTCARDTECH!!!!!"
Ez csak egy a sok átvert vásárló kommentje közül, vigyázzatok hogy mit rendeltek!
-
Aksomatic
senior tag
Emberek!
3 telefon közül nem tudok dönteni amelykeben a proci,ram mennyisége u.a.
Mlais mx58 Air: A GG3 miatt tetszik annyira,de nem sok embernek van ilyen...ez nagy hátrány?
Vowney V5: szimplán mert olcsó...egyre több embernek van ilyen
ZTE V987: jó design, jó kamera
valaki tud segíteni? -
PREM1Z
tag
Véleményeket kérnék melyiket érdemes választani:
Star Q9000 erről valami vélemény? érdemes star telot venni mert hallottam hogy nem valami jó minsőgéűek illetve mekkora supportja van?
Vowney V5 csupa jó dolgokat hallottam róla eddig ez a nyerő nálam
iNew i3000 myaudio csájna megfelelője
Melyiket érdemes választani? Egyenlőre ezek között vacilálok.Fontos lenne a community ill. support a romok miatt. -
EczkE
veterán
Üdv a Uraknak!
Vowney V5-öt honnan érdemes rendelni? Ár, megbízhatóság, szállítási idő, vámon átcsúszás ilyesmi.
Előre is köszönöm!
-
Raqueia
tag
válasz
Aksomatic #34990 üzenetére
Én két napja kaptam vowney v5öt. Nagyon tetszik. De tényleg. Minden mukodik rajta. Ha az ára nem számít akkor zte. ha igen akkor nyugodtan v5. Azt hittem nem fog tetszeni ez a fekete fehér ház, de mostmár nem rendwlném csak ilyenbe. Nagyon csecse. Amit Bagira is írt a kijelző erős nyomkodás - színeződés ügyben az igaz, de csak olyan mértékű nyomásnál ami semmilyen üzemi körülmény esetén nem életszerű. Nekem nem tűnik rózsaszinesnek a kijelzo. Szuper.
-
Aksomatic
senior tag
Emberek! ZTE V987 vs. Mlais MX58 Air vs. Vowney V5 pro-kontra?
-
puskas2
csendes tag
válasz
amisis #34891 üzenetére
Néhány friss tapasztalat a Vowney v5- höz.
A kamera sötétben is ok. csak a szemből jövő fényt nem szereti, a gps mozgás közben elég nehezen talál jelet, de álló helyzetben max 20 másodperc és utánna tartja a jelet. Viszont külföldi forumokon nagyon sokat panaszkodnak a gps-re a v5-tel kapcsolatban. -
kmisi99
addikt
Szeretnék egy vowney v5 öt. Antelife on tűnik a legolcsóbban. Mégis milyen színt kell kiválasztanom hogy azt kapjam aminek az előlapja fekete a hátlapja fehér? erre gondolok
Ott most 159 dollárért megkapnám kuponnal így rendelek egyet. Csak nem tudom melyik az amelyik nekem kell. -
Teejay83
tag
válasz
Rich49 #34812 üzenetére
A kinézet annyira nem inkább ami nekem fontos lenne az az anyaghasználat-minőség
Eddig amit néztem:
Lenovo A820-
ez elég jónak tűnik,bár azt írják kicsit gyenge a hátlap és nincs LED vaku de az ár ezt kompenzálja 167$Lenovo A830-
erről nemtudok semmit ha javítottak az előző széria hibáin akkor elég jó vételnek tűnik 186$ZTE v967s -
180$-os árával nálam az első helyen áll mind teljesítményben mind kinézetbenVowney V5-
Na ezt végképp nem ismerem, kinézetre bejön, hardver rendben van nagyon leírás alapján és hát a HD kijelző sem rossz 175$-ért, de,hogy mennyire megbízható ez a készülék nemtudomJIAYU G3S-
Na és végül itt van a G3S ami nagyon tetszik, de sajnos ezt sem ismerem a vélemények meg elég vegyesek ezekről a készülékekről, ami ebben megfogott az a Retina Screen Gorilla Glas 4.5 HDD kijelzőZOPO-t akkor elvetettem ebben az árkategóriában
-
daved14
tag
Na megrendeltem a vowney V5-t minideal-en most jön a jól megérdemelt várakozás....
Igaz Iocean X7 et akartam de felesleges a FHD.... na meg ez a 30$ is pénz
Akinek vowney V5 írhatna pár sort hogy mennyire van egybe a gép? -
kosturica
őstag
válasz
Gege94 #34239 üzenetére
Kérdezném a Vowney V5 tulajdonosokat ( nem tudom hányan vannak már), hogy az aksiideje milyen a telefonnak? Ezenkívül objektíven megítélve milyennek találják a telefont, pro és kontra?
Tudom, hogy már volt róla szó, de újra hallani szeretném és hátha azóta másoknak is van! -
Aksomatic
senior tag
Szeretnék rendelni egy Vowney V59öt, azt nem tudom eldönteni, hogy pandáról vagy minidealről rendeljem-e. Csábít a pandás egy év gari
-
Lampard19
tag
Kiváncsi leszek a vowney v5-re én is
A thl w100-am mégcsak úton van, de már rendeltem egy v5-öt is 2 napja, mert megtetszett. (főleg az akciós ára miattÚgyhogy 2-3 héten belül thl és vowney tulaj is leszek remélhetőleg. Aztán egy kis összevetés után eldöntöm melyiktől válok meg
-
Aksomatic
senior tag
Vowney V5 FullHDban vesz fel?
-
puskas2
csendes tag
válasz
andras888 #33855 üzenetére
Üdv
Vowney v5-höz néhány adalék,- a készüléket másfél hete használom- a kijelző erős nyomásra valóban elszíneződik a közepén egy picit. A készülékház, a kijelző nagyon szép. A rendszer eddig gyors és akadásmentesen működik. A GPS az első hozzászólásban leírtak szerinti beállítás után 20 másodperc alatt talál jelet, de hozzáteszem használni vezetés közben még nem használtam. Eddig minden filmet lejátszott. A kamera nappal tudja amit kell, de sötétben kritikán aluli. Az lgcamera ap. -al viszont teljesen használható minden fényviszony mellett. Ami a legjobb az akkumulátor, azt tudja ami rá van írva, az antutu teszten 1100 pont feletti lett az eredménye. -
Rich49
tag
Üdvözlet!
Valakinek van tapasztalat ezzel?
Nagyon látszik a különbség 854 x 480 és 1280x720 között?(Lehet jobban járnák egy Vowney V5-val)Jelenleg nem sürgős a telefon vétel,2-3 hónapig halaszthatom,érdemes addig várni?(Olvasgattam,és nem igen láttam új mtk procit közeledni...)
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Melyik a legjobb telefon olyan 165$-ig bezárólag (maximum 170$ kb, de tényleg a végső az már)? MTK6589 kellene, és minimum 4.5", legalább qHD felbontással. Nézegettem párat.
vowney V5
ThL w100
Lenovo A820
B9500 (erről tapasztalat? )
Cubot GT99Ezek közül melyik érné meg a legjobban? Minél nagyobb, annál jobb persze (coll)
Személyes tapasztalatokra lennék inkább kiváncsi. Köszönöm
-
spedo
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A héten megérkezett hozzám egy Vowney v5 készülék. Nagyon tetszik,csak van egy kis gond.Ha telefonálok vele akkor ha a fülemhez teszem elsötétül a képernyő,de ha elveszem akkor nem jön vissza a kép,csak ha a bekapcsoló gombot nyomogatom. Próbáltam factory reset,feltettem egy másik romot de még mindig csinálja. Van valami progi ami segít esetleg?
-
TKey7
csendes tag
Erről a készülékről mit gondoltok?
Rákerestem itt a fórumon, de nem dobott találatot..Nem tudom mennyire lehet megbízni ezekben a névtelen márkákban (mondjuk nem mintha attól, hogy oda van írva, hogy Vowney, sokkal jobban bíznék benne), de hátha valamelyikőtök már kiszúrta magának ezt, és van róla tapasztalata
A felbontásból ítélve a sima MTK-s proci van benne, nem a gyengébb..
Jelenleg ez és a Vowney V5 között vaciálálok (már az is jó, hogy idáig eljutottam), ami emellett szól, az az, hogy 13mp-es a hátsó kamerája, és hogy két aksit adnak hozzá...
-
milestone
tag
Bagira: A Vowney V5 2 normál sim foglalattal rendelkezik? Sehol nem találom az erre vonatkozó leírást. GPS/wifi vétel milyen?
-
Goczy
csendes tag
Vowney-ről
kicsit keresgéltem az oldalukon http://www.v5zn.com/
a lényeg hogy a kínai neve VERNE míg angol VOWNEY
V:value - érték
O
pportunity - Lehetőség
W:worth - érdemes
N:new - innovation
E:e - Mobile Internet
Y:you - te
Jelen pillanatban csak két telefonjuk van a V5 és V5T
A V5T -nél annyi a különbség V5-hez képest hogy tudja a TD-SCDMA-t
a PRO ról semmit sem találtam csak a fórumon egy bejegyzést, hogy valószínüleg koppintás lesz
hiszen csak a Fastcardtech-en árulják
ami meg újdonság hogy valamikor ősszel érkezik V8
5"" FHD Sharp kijelző 2G RAM 32 G ROM (1G RAM 8 G ROM) 3000 mAh aksi
a lényeg 1,7 Qualcomm Xiao Long 600 quad-core processzorraljelenleg én a Neo N003 -ra várok elvileg jövő hónapban már kapható lesz
-
blueye
veterán
válasz
Cyborg #32231 üzenetére
Nagyon kíváncsi voltam és megkérdeztem fastcardtech-éket:
"What is the difference between VOWNEY V5 and VOWNEY V5 PRO?
Fastcardtech.com Support team Answer:In fact, these two phones are almost similar, thanks!"
(azt írják h gyakorlatilag egyforma a kettő)Pedig van 3 USD különbség...
-
kiSSrac
tag
MiniDeal hírlevél:
JIAYU G4(56country language)
JIAYU G4 With OTG Function now
$259.85Pre-order NEO N003(OTG and HDMI)
NEO N003 Smart Phone MTK6589 Quad Core 1.2Ghz 1GB Ram 5.0inch IPS HD OGS Screen 13MP Camera
our price is 206.99$Lenovo A830
Lenovo A830 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz 5.0 inch QHD 3G WCDMA 8.0MP
our price is 197.99$JIAYU G3S Siliver(56country language)
JIAYU G3S MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G Smart Phone With 4.5" QHD Capacitive touch screen
our price is 203.85$Amoi N828
Amoi N828 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
our price is 175$(10$ discount 33ed)Vowney V5
Vowney V5 Quad Core MTK6589 Smart Phone With 5.0Inch HD Screen 8.0MP
our price is 175$(SG POST)THL W8+ 1080P
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G
our price is 244.85$(SG POST)THL W7S 1G/16G
ThL W7S MTK6589 Quad Core Smart Phone Android 4.2 With 5.7 Inch HD IPS Screen White
our price is 214.99$(SG POST)THL W8 1G/16G
THL W8 MTK6589 Quad Core 1G/16G 5.0'' IPS Screen 3G GPS Android 4.1 Smartphone
our price is 213$(SG POST)THL W8 1G/4G
ThL W8 Android 4.1 Smart Phone MTK6589 Quad Core Ram 1G With 5.0 Inch HD IPS Screen
our price is 198$(SG POST) -
blueye
veterán
válasz
Bagira01 #32182 üzenetére
Ez jó hír. Csak közben rendeltem 2 másik telefont
Erről több info van már? VOWNEY V5 PRO
-
blueye
veterán
Ahogy nézem csak a kamerában különbözik a nem PROtól:
Camera Resulotion:13.0MP rear camera + 1.3MP front camera, digital zoom
De lehet hogy képesek rá, hogy ugyanazt a kamerát eladják interpolálással kicsit drágábban???
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ELADÓ iPhone 14 Plus 128GB, Lila, Független
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest