Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
válasz
Crytek #40133 üzenetére
Hát ja... Én mondjuk ezért nem vennék Cubot gt99, Vowney V5, és vannak ezek a Star meg ilyesmik. Jó-jó, néhány embernek bejön az élet, és fasza. Lehet én vagyok a maradi, de valahogy nekem bizalomgerjesztőbb, az ha mondjuk Lenovo, És szerintem az sem utolsó szempont, hogy már rengeteg ember van idehaza is akinek Lenovoja van, és félszemmel de követem a topicot, és csak egy két ROMbuhera miatt tönkrementet olvastam. Ilyen egyéb telókból meg érintkezési hiba, meg az érintőképernyő nem reagál frankón, és hasonlók. Én jómagam is Lenovót vettem, és habár nem akarok inni előre a medve bőrére, mert még nem jött meg, de már az anyaghasználat sem ugyan az mint a nonameknál. És mint a nálam jóvalta tapasztaltabb kollégák írják, ezek a nonameg beleraknak minden szart, pl névlegesen 13mpes kamerát meg minden szart ami jól hangzik, és az 5mpes, de minőségi kamerásokkal jobb képet lehet csinálni. Szóval papíron lehet szép valami, de nem mindig olyan szép az a valóságban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest