- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
janaman01 #97235 üzenetére
Ja, értem. Csak nem tudtam, miért írtad ezt, de akkor jól van. Hát jó volna, mert bár nem nekem lesz a teló, hanem nővéremnek (csak állandóan variál, már mondtam neki 2-3 lehetőséget, nem 2 SIM-es telóból, most meg azt mondja, hogy lehet jó lenne 2 SIM-es
), és nem hinném, hogy akarna valami "noname" kínai telót. Félre ne értsen senki, ezzel nem azt mondom, hogy mind hulladék, csak ő inkább valami nevesebbet venne 100e alatt. És ezt találtam. Próbáltam keresni pár véleményt, külföldi oldalakon is. Van ahol a kameráját kifogásolták, meg specifikációk alapján a 2. SIM nem 3G képes. Mondjuk nem tudom ez mennyire gond, vagy hogy a többi teló is ilyen-e).
WOT-H-A-C: most hogy mondod, rákerestem, és tényleg érdeklődött 1-2 ember, csak sajna egyértelmű, érdemleges választ, ajánlás ahogy látom, nem született.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Ford topik
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest