- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #97076 üzenetére
Ha jól rémlik, vannak teszt képek tesztben és a telefon topik összefoglalójában is.Gondolom a kolega eltudja dönteni mi a pálya, némi kereséssel meg találja a te előző posztodat is ezzel kapcsolatban. Egyébként ajánlottam mellette még kb. 8 telefont és mindnek szubjektívek a kamerás képességei. Ez már millioszor le lett írva , hogy telefontól nem kell csodákat várni. Én csak olyan telefont ajánlok ami elsősorban az én tapasztalatim alapján összességében nézve jó készülék( hw, sw, közösség) részemről a 3x ennek meg felel. Mint mondtam a kamera nekem utolsó szempont. Akinek fontos az majd fogja magát és keres teszt képeket, videókat, véleményeket stb.... én nem teszem meg senki helyett sem. Becsülendő, egy nem elfogult véleményt hallani is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Spórolós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Videó stream letöltése
- Elektromos autók - motorok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest