-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
Igazából nem tudom, hogy mint megy ez időrendben, de nem tételezem fel, hogy egy ilyen eladó, aminél ordít a kamu, megkaphatja előre a pénzt, vagy legalábbis érdemi előélet nélkül, mert az a semmivel volt egyenlő.
Azért talán jobban figyel a pénzére a PP. Igaz, tudom, hogy a kitiltás nem nagy ügy, nagy a család csinálhatja más is, de érdekes volt a történet.
Max. álmomban gondoltam, hogy meg is kapom, de nem szoktam álmodni, ilyesmit végképp nem.
Érdeklődéssel figyeltem a történéseket, kamatot meg itthon se igen lehet kapni, megérte a kockázat izgalma a várakozást.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vallás
- Autós kamerák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest