Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8.utas
tag
Sziasztok!
Megdöbbenve tapasztalom - most, hogy először szeretnék egy komolyabb telót komolyabb összegért komolyabb igényekkel -, hogy nem találok magamnak telefont.
Valószínűleg nem azért, mert túl sepciálisak az igényeim, hanem egyszerűen nem szerepel a leírások között az a tulajdonság, ami nekem fontos. De ahol megtalálom ott sajnos általában nem jó. Lehet direkt rejtegetik. Nem értem.
Ez kellene: 5''-5,7'' közötti, DSDA vagyis dual sim active telefon. Nyilván ezen felül még van pár kritérium, de első körben ezekkel nem terhelnék senkit. Kérem, ajánljatok nekem ilyeneket, aztán választok.
Amiket eddig néztem azok mind standby-osak, vagy valami egyéb miatt nem perfektek nekem.
1 hét (!) alatt ezeket találtam:
HTC Desire HD 700: problémák: 960*540 (kicsit kevés), Kapacitív TFT, Android 4.1.2
LG G3 Dual: drága, elvben hatalmas a felbontás (max fHD nekem elég) ezért lassú, nem annyira szép színű kijelző (Samu super amoled tetszene) > IPS.
Lenovo Vibe Z K910: szintén IPS halovány képe.Vagy győzzetek meg, vmelyik nagyon jó ezek közül.
Előre is kösz, 8.utas
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest