- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8.utas
tag
Sziasztok!
Megdöbbenve tapasztalom - most, hogy először szeretnék egy komolyabb telót komolyabb összegért komolyabb igényekkel -, hogy nem találok magamnak telefont.
Valószínűleg nem azért, mert túl sepciálisak az igényeim, hanem egyszerűen nem szerepel a leírások között az a tulajdonság, ami nekem fontos. De ahol megtalálom ott sajnos általában nem jó. Lehet direkt rejtegetik. Nem értem.
Ez kellene: 5''-5,7'' közötti, DSDA vagyis dual sim active telefon. Nyilván ezen felül még van pár kritérium, de első körben ezekkel nem terhelnék senkit. Kérem, ajánljatok nekem ilyeneket, aztán választok.
Amiket eddig néztem azok mind standby-osak, vagy valami egyéb miatt nem perfektek nekem.
1 hét (!) alatt ezeket találtam:
HTC Desire HD 700: problémák: 960*540 (kicsit kevés), Kapacitív TFT, Android 4.1.2
LG G3 Dual: drága, elvben hatalmas a felbontás (max fHD nekem elég) ezért lassú, nem annyira szép színű kijelző (Samu super amoled tetszene) > IPS.
Lenovo Vibe Z K910: szintén IPS halovány képe.Vagy győzzetek meg, vmelyik nagyon jó ezek közül.
Előre is kösz, 8.utas
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest