- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen TV-t vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#27216896 törölt tag Sziasztok! 
 Kaptam ma reggel egy SMS-t, hogy - idézem: "Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük küldje el e-mail címét a vamkontakt.hu@dhl.com címre, mert a DHL Express Mo. Kft. forgalmaban küldeménye érkezik. AWB: 6854164811" Ezt valami + 447892010100-as telefon számról küldték...
 Ez már tuti azt jelenti, hogy megszívtam? Hiába kértem akkor, hogy ne eredeti dobozában és ajándékként küldjék? Egyszer egyébként már így összejött nekem. Minden vám és áfa nélkül átjött a csomagom, de akkor nem kaptam ilyen sms-t. Vélemények? Mire számíthatok, számolhatok? 
 Ez a nyomkövetési számom, berakom a csomagról a screenshotot is...
 Köszönöm a segítséget!  
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest