-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricibácsi
tag
Sziasztok!
Több telefon specifikációjában láttam, hogy a kijelző JDI IPS technológiát használ. Ez valami újabb fejlesztés vagy csak én maradtam le róla? Rákerestem , annyi kiderült, hogy talán a fejlesztő vállalat / Japan Display Inc./ nevének rövidítése és, hogy a technológiához nem kell érintőképernyő, magát a kijelzőt taperolja a júzer. A kérdésem végül is annyi volna, hogy használ e köztetek valaki ilyen kijelzővel felszerelt telefont és milyen tapasztalatai vannak róla? A páromnak kinézett telefonba is ilyen van szerelve, ezért is érdekelne jobban a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Új Bontatlan iPhone Air 256Gb - Space Black 3 Év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest