-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
klampfer
tag
Üdvözlet az Uraknak,
A fentiekhez reagálva és nem vitaindítónak Star tapasztalat:
Páromnak ~2hónapja készletkisöprés akcióban 69$-ért rendeltem egy Star B92M telót. (Nem hujjogatni, igen csak kétmagos, 1G/4G és majd 1 éve jött ki
) Páromnak telefonálásra, SMS-re és Viberre több mint Bőőőőven elég. Magyar oldalakon minimális, de Orosz, XDA és olasz fórumokon több ezer hozzászolásból jó tapasztalatokat illetve needromrol el sem érhető máig folyamatosan frissített romokat találtam.
Mit kaptam az Áfás áron ~88$-ér?
Tény a kibontás után 15 perccel TWRP és egy régóta fejlesztett és minden hibát javított Custom Rom (IWT NEXT "localizált
gps.conf-al") került a telora, igy ezt vegyétek figyelembe:
Egy nagyon jó! minőségű és anyaghasználatú telefont egy tényleg elképesztően jó kijelzővel és valóban 2000mAh-es Akkukkal (2db) illetve egy kukába való fülhalfatóval. (gondolom a nagyon akciós ár miatt szilikon tokot már nem is adtak mellé) Wifi, GPS, bluetooth stb... mind tökéletes (Igen, GPS is az HW-es mokolás nélkül is) egy átlag felhasználóként általam egész használhatónak tartott kamerával.
Nem akarom túl ragozni, minden szempontból hibátlan és jó telefon és azért nem kevés több 100e-s telefonokkal is van/volt/lesz is személyes tapasztalatom, így szerintm van összehasonlítási alapom aminek fényében is tényleg nagyon elégedett vagyok vele.Tény, ez csak 1db a sok Star típus (ráadásul kifutott) több millió gyártott telefonjából amiről nyilatkozhatok, de ez akárki akármit mond jó
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Vezetékes FEJhallgatók
- ANNO 1800
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest