Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

- 

PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

sandlerf
tag
hibás kijelzős DG350-el kapcsolatban írtam a minideal-nek...Linda azt mondja küldjem vissza, majd megcsinálják...mondom neki, jó de 1,5-2 hónap mire visszakapom a telefont, és 20 usd költségem van pluszban...erre mondja ad a következő rendelésnél diszkont árat
...rákérdezek egy telóra mennyi lenne az a diszkont ár....0.99 usd kedvezmény, vagy 1 8gb sd kari ajándékba...nem értem ezeket komolyan...szerintetek mit csináljak...hogy tudnám a pénzt visszakapni gyorsan, vagy küldjem el gariba és fizessek még 3-4e ft és várjak 2 hónapig? ötletek? 
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Építő/felújító topik
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
 - AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

...rákérdezek egy telóra mennyi lenne az a diszkont ár....0.99 usd kedvezmény, vagy 1 8gb sd kari ajándékba...nem értem ezeket komolyan...szerintetek mit csináljak...hogy tudnám a pénzt visszakapni gyorsan, vagy küldjem el gariba és fizessek még 3-4e ft és várjak 2 hónapig? ötletek?