- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtuby
csendes tag
Sziasztok, ha valakit érdekel akkor ma megjött asszonynak a Jiayu G4C -je.
hungobungo-n keresztül rendeltem március 27.én, szóval 2 hét alatt megjött, úgy hogy még tesztelte is hungobungo (és rakott rá magyarítást is).Egyelőre asszony gyönyörködik benne, nagyon nem tudtam tesztelni, de gyorsnak tűnik és a kijelzője is rendben van.
Ha valakinek van esetleg kérdése ne tartsa magába, de dobjon privát üzenetet, mert nem nagyon olvasok fórumot, a választ majd megírom ide is.
Majd csinálok teszt fotókat. Vakuval nem tűnik vészesnek a kép.
A GPS-t még nem teszteltem, majd talán 7végén.
Ami fura nekem kicsit, hogy a 2 simkártya foglalat nem ugyanakkora, az egyik mini a másik micro sim, így az egyik kártyát vagdosnom kellett...
Az üzemidőről majd kicsit később beszámolok (2000mAh akksi) a 2 simes üzemmód úgy tűnik rendesen műkszik.
Egy kis negatívum:
A menü gombok a G3 és G4 típusokhoz hasonlóan továbbra sem kaptak háttérvilágítást.
A töltő kábel elég rövid és az európai dugasz átalakító mindig bent marad a konnektorban ha kihúzod a töltőt.
de ezekkel együtt lehet élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest