Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mathiax Rex #6748 üzenetére
Én a bankkártyámat rendeltem a paypal-hoz, sok éve vásárolok már ilyen módon és még sohasem történt visszaélés - nem hiszem, hogy egykönnyen lehet.
Azért szeretem ezt jobban, mert így ha beállítom, hogy kártyás vásárlásként fizessek ,akkor középárfolyamon vált, egyébként viszont valuta árfolyamon számolna, ami rosszabb.A postára azt mondom: ne kérj semmi trükközést, légy becsületes. Így is sokszor átengedik a vámosok, mert azt mondják, hogy az ügyintézés költsége magasabb a befolyó összegnél és átengedik VÁM + ÁFA fizetése nélkül. Ugyanakkor mégsem csalsz és nem kell azon aggódnod, hogy vajon most mi lesz, ha mégis be akarják kérni a számlát, miközben pl 20 USD-t írattam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest