Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bb71

    őstag

    VINUS X1 (UMI X1 512MB RAM-mal)

    Az egész estém fél éjjelestől ráment az új Vinus X1 (az UMI X1 512MB RAM-mal, az eredeti gyártótól, merthogy az UMI-t a Vinus gyártja) mentésére, magyarítására.

    Csak tanulságképpen:
    Cappa72 leírása - ami egyébként nagyon ott van - alapján most először Androidos pályafutásom alatt le akartam menteni a teljes rendszert, mert hogy nincs sok anyag erről a telefonról a neten.
    Ez több órámba tellett, háromféle módon is lementettem, ha már lúd, legyen kövér alapon. Ki kellett ismernem,hogy a SPFlashtool-lal ez a teló mikor és hogy akar kapcsolódni, hogy tudjam menteni és flashelni. Például a piros csík felfutása után bele kellett gyorsan tennem az akksit, utána tudott égetni és menteni is.

    Más tészta volt a CWM, mert az nincs hozzá.
    Cappa mentési leírása alapján legalább átláttam, hogy egy másik telónál miért volt 2 könyvtárnyi mentés, az MTKDroidtools-szal is és SPF-fel is mentve volt. Ezek után már láttam a recovery kezdőcímét. A neten valahol találtam egy UMI X1 CWM-et, "mi baj lehet?" alapon feltettem... működik, lehet menteni vele, igaz, hogy kicsit alul hiányzik pá sornyi pixel, meg a bal oldalon is van egy zizi függőleges sáv, de legalább tudtam így is menteni.

    Ha már a ludakról van szó, gondoltam Apeelme Jiayu G3-as CWM-jét is feldobom... az is elindult, ugyan 180°-kal el volt fordulva a kép, de a telefont is el tudtam -180°-kal fordítani :B
    Sajnos nem látta a külső sd kártyát, és éjjel már nem emlékeztem, hogy erre a problémára mi is a megoldás...
    Így visszatettem a UMI-s CWM-et.

    Majd jött egy jBartos magyarítás 4.0.4 volt fenn, hála Sanyesznek van ehhez egy minőségi reponk. :R

    Hát ennyi történt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák